Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

jesena, bine ai venit la noi in gasca!! sa ne povestesti despre tine si bebe! sarcina usoara si la termen.

ioana, imi pare bine ca a venit sotul si va intelegeti mai bine. eu sunt sigura ca o sa fie bine, o sa reusiti impreuna, toti 4 sa fiti o familie fericita si unita. mai sunt si suisuri si coborasuri, in orice relatie.

anca, fff dragutza burtica si fff dragutza mamica. si super ca te simti asa bine, te aranjezi!!! asa si trebuie.

gabyhilda, multa sanatate. stai cumintica in casa, ia muuulta vit C din lamai, portocale, kiwi si ce vrei tu. mananca supita de pui, si ai grija de tine si de bebe.

castelana, multumim pt cuvintele frumoase si atat de bine alese. ai reusit sa ma binedispui. multu.

va pupic pe toate si ma duc sa ma aventurez un pic pe afara cu niste treaba!

vio asteptand pe bebe 14+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Exista un topic '' Spitalul Giulesti''. Povesteste o mamica care a nascut de curand si nu a fost totul asa de negru si urat.
Iar o prietena a nascut in oct si a fost ok. Prin cezariana, a stat in rezerva cu baie proprie, adica conditii decente.
Despre copil nu au invatat-o prea multe. Dar noi suntem peste 100 de mamici aici trebuie sa ne decurcam

Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

denisa, realul e in afi palace cotroceni, molul asta nou care e fff mare. e, cum sa zic, ca nu ma prea pricep la strazi, pe bd timisoara parca ii zice, care duce spre plaza mall. off... nus exact sa-ti explic, scuze. eu stiu zona, pe langa apaca, daca iti zice ceva. oricum ieri s-a deschis si era super aglomerat, dar mai bine te duci mai repede, daca poti, sa nu se vanda. aveau si mici, si mai mari body-uri, eu am luat mai mari de 6 luni, ca mici tot mai am din auchan. sunt bune si marfa la pert, iti dai seama 7 la pret de 30 lei. daca te duci repede, gasesti de care vrei, 3, 6 luni. spor la cumparaturi. pupici.

vio asteptand pe bebe 14+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa da, am citit si la celelalte odisee si intr.adevar e bine sa incepi masajul dupa luna 8, stiam dinainte dar mi.am adus aminte cand am vazut ce.au scris fetele
cu spitalul lasa ca nu e se sta o luna, stai cateva zile si gata acasa cu bebelusul, nu.ti face griji
aici atata timp cat nu exista probleme doar 2 zile se sta

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Vio- il gasesc sigur. Stiu zona ca am batut Regia in timpul facultatii.

POZE

Mergi la inceput

Ma chinui de 4 zile sa sparg o nuca de cocos . Acum am reusit in cele din urma

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vio te batttt!! Ai fost la mine in zona si nu ai zis?!! Dc stiam ca mergi in Real veneam si eu, si ne vedeam la un pahar de vorba! Referitor la falcute, stai cuminte ca cica le faci de la ...fetita. Asa mi-a zis si mie mama: o sa ai fetita, ca ai facut falcute (si cum ea a facut 3 fete..eu zic ca se pricepe ). Asa ca mai bine te-ai bucura ca deja semnele iti spun ca o sa ia ce iti doresti

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Nikole la multi ani, multa sanatate si fericire si implinire alaturi de albastrica imi pare rau ca treci printr-o faza mai proasta

Magda pacat ca nu ai avut consiliere buna. In mod sigur alaptai intr-o pozitie in care nu se golea tot sanul si se bloca lapte pe undeva. Ofof cat te-ai mai chinuit

Honeybaby pana la mastita sunt mai multe faze. Si e foarte important sa previi si sa nu ajungi acolo. sanii trebuie tot timpul verificati daca nu au umflaturi dureroase la pipait si daca cumva au, trebuie masat locul respectiv (cel mai bine cand suge bebe cu o mana sustii sanul si cu cealalta masezi umflatura spre gurita bebelusului). Trebuie gasita o pozitie in care sa nu blochezi canale. Pentru mine de exemplu pozitia culcat nu era prea buna, desi foarte comfortabila, pentru ca partea superioara a sanului nu se golea. E foarte bine sa ai pe cineva sa vina si sa te consilieze la fata locului, pentru ca nu toate femeile sunt la fel si nu e asa de usor sa ajungi sa lucrezi in teamwork cu bebelul.

Castelana, Babyangel multumesc de imbarbatari

Ioanaact la multi ani, multa fericire si iubire

Dayanara a trecut durerea de burtica de ieri?

Samaria multumesc de cuvintele frumoase

Mami 16+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Vio - te-ai dus ieri la deschiderea mall-ului?eu n-as fi avut curaj, n-a fost balamuc?
Ai apucat sa te plimbi prin el? Mie mi se pare imens, cred ca m-ar lua durerea de cap sa-l colind pe tot.

Pt fetele din Bucuresti - vedeti ca hainute frumoase pentru copii de pana in 2 ani au si la Cora. Imi plac multe din hainutele de acolo, dar cele de la 4-5 ani incolo nu mai sunt asa frumoase.
Partea buna e ca parte din cele de 2 ani pot fi purtate si la 3 ani - sunt mai maricele. I-am luat anul trecut lui Nati o haina de iarna, de 24 luni, draguta, si am dat 30 lei pe ea (ea avea deja 2 ani jumatate). A purtat-o toata iarna.

Eu mai fac ceva: in aug iau hainute pentru vara urmatoare, si in februarie - pentru toamna-iarna.

De ex, am luat de la Leonardo (nu ma dau in vant dupa ei, dar uneori mai ai lucruri / promotii interesante) in feb-martie anul asta 1 pereche de bocancei lila, de piele intoarsa, foarte frumosi pentru Nati, la care am mai primit (pentru ca era lichidare de stoc) gratis inca o pereche de ghetute imblanite, tot din piele. Deci ambele perechi, cu 40 lei.
Asa ca acum cu Nati nu mai am treaba la incaltaminte. Irina are si ea cizmulite. La fel si la hainele groase de iarna, le-am luat de la reduceri de la Debenhams si Miniblue, la mai putin de jumatate de pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Ma chinui de 4 zile sa sparg o nuca de cocos . Acum am reusit in cele din urma

Ce-ai facut, te-ai aruncat pe ea?

Glumesc, sper ca nu te superi

Mi-ai facut pofta, ma duc sa-mi iau fructe de la Mega, au niste rodii mari si frumoase

Mergi la inceput