Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ioanact - La Multi Ani, sa fii fericita, sa ai copii sanatosi care sa-ti aduca numai zambete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

magdone bine venite povestirile tale, tragem si noi invataturile

jesena bine ai venit, sa ai o sarcina usoara in continuare. mai suntem curajoase care nastem la Mat Giulesti: eu, denisa(honeybaby), miria cristina, liliana, sensibila (nu mai stiu, dar parca s-a razgandit), si ... numa mai ajuta memoria, nu mai stiu. deci nu esti singur aventuriera. cu ce dr nasti?

nikole foarte frumos numele pt albastrica!!! dar de ce ai fost asa trista chiar de ziua ta???

ioana te asteptam cu caruciorul !!!

gata am recuparat tot

alina inca nu este batuta in cuie varianta de nume, d-aia am pus si niste semne de intrebare. detaliaza putin te rog nemultumirea legata de diversificare inceputa cu mar si biscuite, hai invata-ne si pe noi!!!

greenfrog sper sa ramai asa plin de optimism pana la sf sarcinii. face bine la bebelas, o sa iasa de la mami don burtica razand

atb eu seara cand ma pun in pat resimt cel mai tare durerile de picioare/bazin. daca vreau sa ma intorc de pe o parte pe cealalta ... e groaznic, am niste junghiuri!!! in rest ziua ma doare, dar suportabil.

castelana tare rau faza cu pantalonii!!!

freedelia mi-ai facut pofta de seminte! bine ca parca mai am o punga prin dulap

anca ce mamica frumoasa esti, ce burticuta frumoasa ai! siunde sunt cele 70 de kg de care vorbeai, poate cu tot cu lucas ai atat

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

21+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Happy Birthday, Alina!!!
Sa fii sanatoasa, si bebe Justin/Justina la fel!
Ioana de asemenea!!!

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

21+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Ioanact iti doresc sanatate si fericire alaturi de copii si sot

kossir tu ce faci? esti bine?
stefanna esti ocupata cu micul doctoras?

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Dayanara, pai eu credeam ca e normal sa fii mai stresata pe prima sarcina...adevarul ca e nasol cand comparam sarcinile ca toata lumea zice ca nu pot fi la fel...Dar tu esti o fire puternica si imi aduc aminte ca la inceput ne distram de pofte , si retete..pana au aparut greturile...Pai nu-i pacat acuma sa stai stresata?
Pai nici lui Arturo nu ii place stresul asa ca cel mai bine e sa ne mai ghidam si dupa instincte, ca de citit putem citi multe lucruri care daca ar fi sa le punem in practica sau sa le credem, s-ar bate cap in cap.

Andra, ..stii unde sunt kg? Pe tzatze ..si pe fund, si cat se vede si pe burticos!

Dar ma minunez de tzatze..si nu mai tin minte daca mai cresc mult in volum atunci cand ne vine laptele...
Mamicile cu copilasi, nu va mai aducetiaminte voi?

Anca
21+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Neata burtici!!!

LA MULTI ANI PENTRU NIKOLE SI PTR IOANA!!!!! SA FITI SANATOASE SI FERICITE CU BEBELINII VOSTRII!!!!!

Anca, tare frumusica burtica ta!!!!
Catelana, am ras cu lacrimi de faza cu pantalonii

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

18+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

neata fetele, offf ce vreme urata e afara, ploua, ploua, si iar ploua, si frig si vant.
eu nu ma simt asa frumoasa in sarcina. credeam ca va fi mai frumoasa perioada, dar... la inceput ma simteam mai bine parca. acum nu mai imi vin hainele mele, de gravida nu mi-am luat inca si nici nu imi plac. nu-mi place ca m-am schimbat la fata, parca am facut falcute, cum zice o prietena. deci, in concluzie nu prea ma simt in forma. si ma deranjeaza enormmmm lipsa de energie. asta e, s nu ma mai plang insa.
eu am fost ieri la noul real care s-a deschis, si am luat evident pt bebe un set de 7 body cu doar 30 lei!!! fff dragute, cred ca denisa stie de care zic. Denisa, vezi ca au pt baietei merg fff bine, unele care nu au nimic roz. poate iti pt bebe Eric. si am mai luat o salopetica fff dragutza rosie cu o bluzita alba, la doar 20 lei. mi-au placut la nebunie.
va pupic, mai citesc si revin.

vio asteptand pe bebe 14+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

Ioanaact LA MULTI ANI!!!! sa fii sanatoasa, fericita si iubita. sa te bucuri de Ioana si bebe2, si de sot, bine inteles.
multe multe bucurii azi!!!

vio asteptand pe bebe 14+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

miria cristina , mai da un semn, cum te simti? si Dami cum e?
castelana, super tare faza, uite, ar trebui ca toate, in momentul in care ne simtim un pic mai "cenusii" sa ne imaginem ca se pune reflectorul pe noi si trebuie sa urcam pe scena...
bordeiancavio, e si pt tine mesajul... pai ce e cu fetisoara asta?? ce daca e cu falcute...incearca un zambet mai larg..iar legat de oboseala, esti convinsa ca te alimentezi adecvat? nu ar trebui un pic de vitamine, sau mai multa odihna? nu de alta, da la mine astea au fost cauzele si am reusit sa le elimin...

Ioana, 20+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina-. Sa fi sanatoasa , fericita si iubita. Sa te bucuri de viata alaturi de sot, Ioana si samburel
Anca- Esti tare daca reusesti sa te imbraci frumos in fiecare zi ,sa te machezi si sa fericita. Mie nu-mi iese mereu.
Foarte frumoasa burtica ( si bucataria). E super daca pui tot pe burta ,fund si tzatze.
Sotul cica burta nu trebuie sa depaseasca tzatzele. -Dream on, baby!!!
Roxana- ups ! nu e bine sa le masam ? Eu masez tzatza producatoare, cand ma doare ( de obicei dedesupt sau intr-o parte) si imi mai trece sau mai scoate o picatura de colostru. Nu stiam ca da contractii.
Vio- super . Sa le poarte sanatos bebe. Sa faci poza la salopeta. Sa caut unde s-a deschis Real.Merci ca te-ai gandit la mine
Culmea mie imi place vremea asta. Decat vant si uscat mai bine ploaie.

Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput