Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
greenfrog spune:
Buna dimineata si de la mine,
Ioanaact La multi ani! sarcina usoara, bebe sanatos si bucurii alaturi de familie!
castelana tare mi-ai placut cum ai scris!
23+ 
babyangel spune:
Vreau sa felicit si eu fetele cu carucioare noi, iar daca v-am felicitat deja...iertare, dar ma cam lasa memoria
[red]Paps, Gabyhila, felicitari pentru fetite iar Andra, felicitari pentru baietel!!![red/]
Sa fie cuminti si sa stea acolo in "garsoniera" pana decide nenea doctoru ca trebuie sa iasa
Al meu bebelus , s-a apucat de dat din picioare dimineata la ora 6, si sincer m-a apucat rasul, si am pus repede mana pe burtica sa ma simta aproape...
Mai fetele, voi vorbiti cu burticile voastre? Ca eu nu prea vorbesc si tot citesc ca e bine sa povestim, ca ne vor cunaoaste vocea inca de la nastere..
Anca
21+ cu
Tereza sau
Codrin
si mami de
Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca
aleesicoo spune:
neata burtici
andra_s , iubita mea sunt bine.. am avut 3 zile groaznice
tot ce mancam varsam.. dar asta numai seara se intampla.. in cursul zilei nu aveam nimic....azi vad ca sunt bine![]()
bineinteles cand voi afla ce carucior am trec si pe aici pe la voi... ca poate ne incuscrim
asa creste bebicu
8+

nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_iary Asa cum am mai zis va citesc zilnic ![]() Eu sunt cam stresata in legatura cu miscarile copilului pentru ca in unele zile il simt mai activ iar in altele aproape deloc. Nu-mi mai amintesc de la prima sarcina cum a fost la inceput si cat de des misca la 17 sapt. Atunci beam cafea zilnic si acum nu mai pot sa beau...o fi si din cauza asta La voi cum e? Am citit pe mai multe site-uri ca e normal sa nu-i simtim la fel miscarile acum la inceputul trim.2 si ca bebe doarme cam 20 de ore din 24...dar atunci de ce sunt asa stresata la prima sarcina n-am avut nici un stres ,cred ca eram mai inconstienta ca poate ma mai linistesc![]() ![]() ![]() ![]() anca 17+ si de Karla Maria 20.08.2003 |
stai linistita, nici eu nu o simt in fiecare zi si este normal. peste 1-2 saptamani sunt sigura ca ii vom simti si noi mai des.
la prima sarcina eu am simtit copilul pe la 18-19 sapt.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
17+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
babyangel spune:
Anca yari, sa sti ca la 17 s e normal sa nu il simti tot timpul..Ai sa vezi ca deja de pe la 19 s il vei simti in fiecare zi..
De exemplu, saptamana trecuta cand am fost la eco, aveam 20 de saptamani, si pe ecograf se vedea cum bebe se juca cu manutele si dadea din picioare , asa, ca si cum ar merge pe apa.. INSA, eu nu il simteam deloc...de unde am si tras eu concluzia ca atunci cand il simtim, el chiar joaca box, nu gluma![]()
Deci, inca putina rabdare si il vei simti zilnic...
Anca
21+ cu
Tereza sau
Codrin
si mami de
Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca
nemary spune:
Nikole, Ioanact, LA MULTI ANI sa fiti sanatoase si sa nasteti copii sanatosi si mancaciosi.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
17+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
ate_09 spune:
neata burtici!!!
Doamneeee ce mai scrieti!! Abia reusesc sa tin pasul cu voi!!
Am intrat sa urez 

pentru nikole si pentru Alina. Multa sanatate, sarcini usoare in continuare si bebelusi sanatosi si voiosi!!!!!

Jesena bine ai venit la noi!!
Sarcina usoara si tie si te asteptam sa ne cunoastem mai bine.
Ieri am baut la birou un ness cu muuuuult lapte, iar aseara am avut activitate intensa in burtica. Bebe facea numai tumbe de l-a simtit si tati
. A fost prima data cand s-a miscat atat de mult timp si atat de intens.
asteptam un
21+
Doamne ajuta! 
Bebe Mic
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
ioanaa28 spune:
LA MULTI ANI, Alina !!!!,sa fii mereu fericita si iubita, sa ai grija ca si pana acum de frumoasa voastra familie binecuvantata, iar noua sa ne mai impartasesti cat mai mult din caldura si linistea ta sufleteasca !!! 

Ioana,
20+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
GabyHila spune:
Buna dimineata,
Multumesc tuturor fetelor pentru felicitari! Un pupic pentru marsy_baby care banuiesc din cauza neuronului gravid a retinut ca e baiat fetita mea! :)
sunt bolnava acasa. am avut ieri o zi super nasoala cu dureri de burta. luasem un NO SPA si pe dupa masa m-a luat febra. 37,3 si o stare nasoala tare. am luat oscilo, cetebe si mi-a facut bogdan frectie cu carmol. febra mi-a scazut si pare a fi ca sunt pe drumul bun. sper:(
Nikole sa fiti sanatosi si impliniti!
la multi ani si cu intarziere sper sa mai primesti! e frumos ca si-a adus lumea aminte de ziua ta!
Frumos nume ati ales pe Albastrica! 
Magda am citit povestea ta cu mastita. acuma ca ai trecut odata prin ea nu ai sti ce sa faci ca sa nu mai ajungi acolo? nu de alta dar pe mine una ma ia cu fiori cand citesc asa ceva. curajoasa ai fost!
Ioana act LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, fericita, implinita! sa ai o sarcina usoara si o nastere fara probleme! 
Ellanik am tras o portie serioasa de ras la ideea ca iti tragi de tzitzi si parca mil imaginez pe sotul langa tine.... si eu vreau si eu vreau
ne luam de mana cu simtitul nasol. ufff parca pe mine ma ia durerea de capatzana...
Ioanaa28 iti tin pumnii la ecograf. ma bucur tare pt tine ca s-a intors sotul. cred ca alt sprijin si moral ai!
Ella nu esti toata jur! auzi la ea...unde are loc bebe sa se dea hutza?:):):):):):) mai da niste crema pe burtik sau da mai des si poate ti se mai intinde pielea:) ma trezesc si eu vorbind.
Greenfrog cred ca ai ceva zile proaste doar! o sa treaca!
Castelana ai scris un deliciu de reply si m-ai facut sa ma simt mai bine :) multumesc
Mi te inchipui cu pantalonii neprinsi si reflectorul dupa tine.... durere:) de dimi este o emisiune pe national geographic cu Borneo si animalele de acolo! minunat!
Baby angel eu povestesc cu burtica mea! si mi sew pare f soada toata faza si chiar cred cateodata ca imi raspunde! trebe sa incerci mai des!
Freedelia a venit tati din delegatie? v-ati bucurat de prezenta lui? eu rad de Bogdan si ii zic ca si eu si Veronica o sa abuzam de tot timpul lui liber:)
Dayanara sper ca nu a fost nimic serios cu sperietura aia! 
eu azi muncesc de acasa si sper sa imi iese ca e mult de lucru si nu vreau sa ma pun in pericol iesind afara!
va pup, pe mai tarziu! Gaby
Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
dayanara spune:
freedelia ai grija la cursele de formula! am citit de ieri dar spre seara m.a luat rasul numai ce ma gandeam
ate si atb ma bucur sa va vad, nu de alta dar ma gandeam oare ce faceti, cum n.ati mai scris si cum v.am confundat la inceput eu nu pot cu una fara cealalta
anca si eu la prima sarcina eram relaxata acum ma panichez la orice, vazand cat pot fi de diferite toate, eu cam de.o saptamana il simt in fiecare zi
gaby m.am linistit cand am inceput sa.l simt, misca deci e bine
dar mi.e invatare de minte si am sa fiu mai atenta
fetelor eu stiu ca nu e bine sa te apesi pe sani sau sa.i stimulezi cumva, mai ales in ultimul trimestru deoarece lucrul asta provoaca contractii
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE

La voi cum e? Am citit pe mai multe site-uri ca e normal sa nu-i simtim la fel miscarile acum la inceputul trim.2 si ca bebe doarme cam 20 de ore din 24...dar atunci de ce sunt asa stresata
ca poate ma mai linistesc
Karla Maria 20.08.2003