Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Uff!Greenfrog nu simti ca pocnesti?Eu simt ca imi cedeaza pielea si sincer...unde o sa mai aiba loc bebeGeo sa se dea hutza cu matzele?

21+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana am avut cateva contractii astazi care m-au sacait... la astea am adaugat si o durere de cap (mi-a fost cam frig) si nu spun ce zi am avut. La control ma gandeam sa merg saptamana viitoare insa, daca mai simt contractii maine, ma duc in acest week-end.

Mami de Luca si18+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

La Multi Ani Nikole multa sanatate tie si lui bebe

Ioanact la multi ani si multa sanatate si tie si la bebic

jesena bine ai venit sarcina usoara!

anca17+sideKarla Maria 20.08.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Asa cum am mai zis va citesc zilnic si chiar daca nu prea intru ...sunt prezenta. Am vrut decat sa le urez fetelor
Eu sunt cam stresata in legatura cu miscarile copilului pentru ca in unele zile il simt mai activ iar in altele aproape deloc. Nu-mi mai amintesc de la prima sarcina cum a fost la inceput si cat de des misca la 17 sapt. Atunci beam cafea zilnic si acum nu mai pot sa beau...o fi si din cauza asta La voi cum e? Am citit pe mai multe site-uri ca e normal sa nu-i simtim la fel miscarile acum la inceputul trim.2 si ca bebe doarme cam 20 de ore din 24...dar atunci de ce sunt asa stresata la prima sarcina n-am avut nici un stres ,cred ca eram mai inconstienta Va rog sa-mi ziceti si mie cum e la voi, mai ales cele care sunteti la al doilea bebe sau al trei-lea ca poate ma mai linistesc

anca17+sideKarla Maria 20.08.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ufff, gataaaa... Am recuperat! Vedeti si voi la ce ore postez, daaa? Ce sa-i faci, asta este, cand e treaz Nicholas chiar nu ma suporta pe langa calculator, iar cand doarme ziua, mai fac si eu curat prin casa, mancarica, sau daca sunt obosita, ma mai intind putin in pat.
Am citit tot si nu ma bag la sfaturi tocmai pentru ca stiu ca la fiecare mamica sau bebe aceeasi situatie se poate manifesta total diferit, insa e bine de stiut, toate parerile si sfaturile sunt bineprimite, mai ales de mamicile aflate la primul bebe. Eu fiind la al doilea sunt nitel mai relaxata desi ma sperie uneori ideea ca bebe2 ar putea fi total diferit de primul.
La mine sarcina si nasterea au fost floare la ureche, insa epiziotomia si alaptatul au fost groaznice! Eu nici dupa 5 sapt de la nastere nu puteam sta in sezut. Iar cu alaptatul... vai de tzitzili mele... plangeam de fiecare data cand ii dadeam tzitzi, pana la 2 luni cand am scapat si eu de rani si mi-am revenit la normal.
Dar pe de alta parte mi-a dat DD un bebe cuminte foc, care nu mi-a facut colici deloc, n-am avut nopti nedormite, am mancat ce-am vrut eu in timpul alaptarii, poate in prima luna, de frica m-am ferit de varza, fasole, sucuri acidulate, dar apoi, am inceput sa le introduc incetul cu incetul si vazand ca bebe chiar nu are nimic am continuat cu tot ce am vrut eu.
Cat despre ceea ce va propuneti acum, eu doar zambesc si va spun "o sa vedeti voi atunci cum va fi", va veti mira si voi peste cate prejudecati va trebui sa treceti, si cum va va schimba mentalitatea o mogaldeata mica cu ochisori.

Nikole draga mea, imi pare rau ca tocmai azi (pardon, ieri) ai avut asa o zi nasoala, stiu ca nu din cauza schimbarii prefixului ai fost tu tristuta, am citit putin la sufletul credintei si... sper sa treaca toate cu bine, sa iti gasesti linistea si pacea interioara, si sa radiezi mereu de bucurie, fericire si iubire, alaturi de comorile tale dragi. Luana e un nume deosebit!

Ioanact, LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Iar micuta ta scumpa sa se insanatoseasca cat mai repede!

Oana, sa aveti parte de un timp cat mai frumos alaturi de cei dragi, in Moldova!

Paps, Gabyhila, felicitari pentru iar Andra, felicitari pentru !!!

Rebiana, ziceai de dureri la oasele bazinului, ei, si eu le resimt din plin, cu toate ca la prima sarcina n-am simtit asa ceva, chiar ma mir ca simt acum. Stii ce senzatie am? exact ca atunci cand cazi iarna pe gheata, de simti o durere in bazin de abia te poti ridica de jos. Asa simt eu acum uneori, fara sa fac nimic deosebit, chiar seara stand in pat.

Ella, pe langa Bonisan, Infacol, mai sunt bune si Sab Simplex-ul sau Espumisan-ul. La noi n-a fost cazul de dureri prea mari de burtica, doar cand vedeam ca se scheauna putin si nu adoarme repede ca de obicei ii dadeam Espumisan si-l calma imediat.

A, sa nu uit, a nu se confunda colicii cu durerile de burta! Colicii sunt efectiv perioadele acelea in care plang si nu-i mai poti potoli din plans, stari care sunt provocate in special de durerile de burtica, dar si de alti factori.

Adriana 19+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

. Peste cu capai cu pluta sunt. Dar sti ca pe pluta se sta pe burta. Acum toata viata am stat pe burta si pac, vine burta si in 2 luni sa ma dezobisnuiesc ?
Rebiana o sa treaca contractiile.
GreenFrog daca te-ai entuziasmat si ai ramas asa, sa ramai pana la sfarsit
anca_iary 20din 24 somn. Astia mici sunt neam de pisica zau. Al meu de obicei misca seara putin si nu mereu. Activ chiar nu as putea sa zic ca e.
Atb- Tu ce faci la 3 noaptea pe forum???. Eu mananc.
Peste cu cartofi natur.
Roxana- buna idea cu varza calita dar mor langa cuptor pana se face.

Voiva vaitati de dureri laterale ale burtii, pe mine ma doare jos, chiar pe linia chilotilor.
Nu burta ma doare, adica nu simt in interior, ma doare pielea cand ma ating. O fi de la intindere ?

Ma duc inapoi in pat ca altfel nu se intelege nimeni cu mine maine.

Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetelor, burticilor, mamicilor, frumoaselor.
sa va zic cat sunteti de superbe?
Sa va zic cat sunteti de minunate?
Sa va zic ca darul nostru, acela de a naste viata, e cel mai mare miracol?
Sunteti frumoase, sexoase, fantastice, calde si asa de dulci, ca lumea ar trebui sa se invarta in jurul vostru!
Nu va preocupati ca azi sau maine sau cine stie cand ca treziti mai asa "trompeta" avem si noi toatele, pardon i se zice personalitatea noastra, acum suntem si scuzate si uneori ne permitem.
Eu una nu-s o miss, dar am atras tot timpul atentia prin prezenta, dar se zice ca-s agreabila si rad si ma hlizesc la greu si asta imi creste cota, asa ca faceti si voi la fel ,ai n-ai chef baga un zambet larg maselos. Dar cum ma priveste sotul meu acum ca "mijeste" burtelul... este indescrivibil si ma face sa ma simt bine, dorita, iubita. Asa ca, fetelor daca nu va convine azi oglinda, schimbati pozitia, sau oglinda!
Mai frumoasa ca o femeie gravida nu e nici-o alta pe lume!
Scuzati v-am mai zis ca-s de alta generatione si poate tanti scleroza e in floare, paranoia si ea inmugureste incet si vesel.
cand o sa ma mai plib eu cat malu' mandra-n toate cele, cu pameloasele naturel-laptel si toata lumea pac sa sara sa ma ajute ca la handibele? Poate cand voi fi chiar baba batrana cu dintii in mana, nu?
Deci, sa va zic una? Acum doua trei seri la o serata am fost invitata pe scena sa fac o premiere (neavizata in prealabil) si am uitat ca aveam panta desfacuti, cand m-am ridicat am simtit cum incepe o incedibila scena striptoasa in lumina reflectoarelor care ma cautau la masa mea, nu stiti cum m-am fastacit si cum am ajuns pe scena razand ca nebuna, chinuindu-ma sa-mi tin panta si sa fac sa nu atrag atentia la scena mea. Deci capul sus ca sunteti frumu rupte din rai, asa transmiteti la pruncii vostrii in formare veselie, optimism si bucurie de a trai!
Incheiat capitolul!

Ioanact, La multi Ani draga mea, Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si devreme acasa, sa si parte de copii tai si familia ta si sa stii ca te citesc cu mare placere!!!!! cavalerul meu mic iti transmite un buchetel de orhidee!!!!!

Nicole este si ziua ta? la multi ani si sa fii sanatoasa, albastroasa si frumoasa!!!!!!!!um buchet de orhidee (bine aranjate mai ikebanos asa) pentru tine!!!

selina, merci de floricel, scuze, n-am zis de tine ca ai fi zis de mama/soacra, discursul mi-a iesit asa, cursiv, eu cand discut mai di divaghez dupa cum ai observat.
oricum nu dati cu rosii, stii cum e cu socoteala din targ... la teorie/pedagogie suntem foarte bune si eu si sotul, o sa va scriu dupa ce am aplicat din astea. Oricum niciodata nu am considerat ca ce zic eu e the best, nu, oricum orice se poate nuanta, imbunati ii zic eu, nu?
de vopsea, oooo am suferit primele 14 sapt mult dar acum ma fac cu niste ierburi tip hena de pe aicea (indiene), mi le-a recomandat si dr daca asta contribuie la starea mea de bine...si eu pac color facut.te pupu si

samaria, asa asa baga optimiste la greu si ai grija sa-l pastrezi!pup si eu

Freedelia, da ai dreptate, exinta in Asia metoda asta (similara Pavlov) si se incepe dupa cate stiu eu de cand sta bebelusul in fundulet. rezultatele sunt dar mai in timp.

Mihaelagrosan, cred ca ai mare dreptate, dupa nascut se mai schimba din opinii si ganduri, mama mea imi spunea ca nici copii nu-s la fel, la ea a diferit de la unul la celalalt. Dar eu ma bucur, stii cum e aici mai facem si noi taca taca, am vazut ca unele se mai "aprind" asa mai ies afara ceva informatii noi. Eu sunt la prima experienta si sper nu ultima si ceea ce ma bucura ca fiecare scrie din a sa viata si puse cap la cap mai afli ceva nou trait si vazut de cineva adica de voi. Inainte dupa cum spui tu in povestea cu baietelul din parc suntem mari artisti si profesori (cum sunt eu acum, citesc la greu cartile mele de pedagogie si facultate, tehnici de educare, educare bivingva intr-o a treia tara) deci ma fac doxa, as da examen dar nu se poate da acum il voi da dupa nastere!

jesena bine ai venit in clubul burticilor sfatoase si foarte scriicioase!!!!!sarcina usoara si bebe sanatos la termen!

ellanik credeam ca numai eu el pun de la ET pe sot sa vada situatia la daca au mai crescut si de cand i-am spus ca e bun masajul sa vezi ajutor cu tot cu gandurile de rigoare. Ma distrez si eu de situatie si sper ca tine, ca voi toate ca ma voi descutca, ca discutii astea forumiste nu fac altceva decat sa ne mai invete, "destute" mintea si mai mizez ca va iesi la lumina si instictul matern. te pup

ioanaa28 ma bucur ca s-a intors sotul si ca puteti sa stati impreuna, va urez liniste si multa fericire, apropiere!

atb, asa asa baga mesaje cand mai poti si ai timp, sa ne inveti si pe noi sa nu ne speriem chiar daca poate urma o perioada alaptatoare cum ai avut tu! important e macar sa fie si laptic si sa fim tari sa rezistam.

Kossir cum te simti? bebe? Mihai? si-a mai revenit? hai ca maine mergeti cu mis cu mare sa vedeti minunea mica ce dans va baga special. Ai grija de tine si sunt sigura ca maine va fi perfect la dr!

yaia, sunt de acord cu tine, am devenit uneori si sceptica vazand mai multe locuri in lume cu obisnuinte diferite de ale noastre, de la cele alimentare la cele medicale. aaaAcuma sta in noi sa cantarim si sa facem cel mai simplu si bun la copil, si stii cum e cu socoteala din targ....poate imi trec ceva cuci ce-i am la cap sau poate nu, important e ca-i stiu si traim bine impreuna, scuza-ma eu mai si divaghez...
Oricum cum spui interesant sa vezi ca ceea ce la noi (RO) este luat de bun si sigur la altii nici nu visezi, este chiar interzis, o fi un de ce, nu? te pup

fetelor, nu fiti supa, trebuie sa ma opresc aici, trebuie sa ies si daca mai stai blochez forumul (v-am mai zis ca-s ne-scrisa?)

va pup pe toate, scuze ca nu pot raspunde la toata lumea, am facut asa in diagonala...
un sfarsit de saptana fantastic si nu uitati ca sunteti superbe!!!!

castelana fericita 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza si de la mine (dupa pranz :) e deja ora 2)

Azi m-am relaxat, am vazut un film si am mancat seminte, am citit, am stat pe internet. Peste o ora ma duc sa iau copiii de la scoala si abia astept sa aud cum au petrecut de Halloween. Si diseara vine tati din business trip, ne e asa un dor de el...

Va pup si revn sa va citesc mai tarziu...

20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata burtici

in primul rand ii urez un calduros La multi ani lui Nikole si nu mai fi suparata de schimbarea prefixului, oricare ar fi el! Important e sa ne simtim mereu tinere si frumoase indiferent de varsta , si asa ne voi vedea si cei din jur!!

Ieri nu mi-a mers forumul sau internetul, si nu am putut trimite mesaje ca mai mult ma enervam

Astazi o serbam pe Alina( Ioanaact), La multi ani si sa fii fericita inca 100 de ani alaturi de cei dragi

Si vezi cu ce delicii iti bucuri bebele Iustin/a...sa nu se invete doar cu bunatati

Anca
21+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Selina, intrebai in capitolu trecut cum ne simtim....eu de exemplu, am ineput sa ma admir din ce in ce mai mult in ultimele 2 saptamani..Cateodata chiar ma intreb daca o iau razna..cum e posibil sa zic "ce bine arat azi" cand deja am atins venerabila greutate de 70 kg??
Dar , pe bune, nu stiu ce-i cu mine....nu mi se pare ca sant grasa, nu mi se pare ca sunt urata si ma simt excelent

Si , ascult-o si tu pe Castelana: nu exista femeie mai frumoasa decat o femeie gravida...asa imi zice si medicul meu generalist..
Adevarul e ca eu nu ma stresez cu vopsitul: deja m-am vopsit de 2 ori de cand am ramas insarcinata si nu imi fac griji; Am vopsea care se aplica doar 10 minute, si sincer nu poate sa faca rau bebelui...

Deci ma machiez in fiecare zi, imi fac masaj facial, ma vopsesc pe par, imi fac unghiile, ma dau pe corp cu ulei de masline, imi fac parul cu placa , atunci cand am chef...Si toate astea imi dau o stare extraordinara..

Apropos...am pus poze noi cu burtica mea de 21 de saptamani Vizionare placuta!

Anca
21+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput