Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
honeybaby spune:
Am scris un mesaj si s-a pierdut
. Ori netul , ori Dc or calculatorul meau a luat-o razna . Sper ca e una din primele doua .
Trimit asta sa vad daca merge
Denisa,
17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
honeybaby spune:
hmmm ... a mers
Reiau.
Magda- prin cate ai trecut. Groaznic.
Nu poate fi prevenita mastita ? Nu exista simtome care sa-ti dea de gandit din timp ?
Sau daca te mulgi ca sa nu stea laptele acolo nu ajuta ??
Eu am zero toleranta la durere
.
Andira- clar nu le pasa de sanatatea copilui
Eu am impresia ca mamele care isi cresc copii cu dragoste si rabdare exista doar pe forumuri.
In jurul meu in parc si pe strada vad mai mult mamici isterice care tipa si isi bat copii, care ii buscheaza etc.
De burta am uitat pur si simplu
. Asteptam un raspuns la o cerere de la sefi si cand am auzit sunetul magic m-am aruncat in pat sa ajung la laptop si sa vad mai repede raspunsul.
Asta a fost sapt trecuta, vineri, parca. Acum sunt ok, dar atunci a fost o senzatie super nasoala.
Nikole- Frumos numele ales pt albastrica.
Denisa,
17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_s si ca tot a venit vorba de scutece de unica folosinta, sunt de acord cu catelana, nici mie nu imi copii care merg la gradi cu scutecul la fund. si sa nu mai zic de discomfortul creat de scutceul ala ... eu ma gandesc cat de mult urasc absorbantul (te mananca, te irita, te ... de toate), si aveam nevoie de el doar 7 zile pe sapt, nu non-stop ca bietii copilasi. o sa incerc ca macar cateva ore pe zi sa il tin fara scutec de unica folosinta, sa ii mai respire si lui pielea, ce daca murdareste hainutele, le spal mai des, ma chinui eu putin decat sa chinui copilasul. sa nu intelegeti ca sunt anti scutece de unica folosinta, departe de mine, este o inventie grozava a sec XX, sunt salvatoare, mai ales pe timp de noapte, cand mergi la doctor sau mai stiu eu pe unde. doar ma gandeam ca sunt tare incomode si o sa incerc sa mai privez cteva ore pe zi copilasul de aceasta neplacere. iar aici se adauga si repulsia mea fata de mamele, nu de copii, ca ei nu au nici o vina, care isi lasa copii pana la 3-4-5 ani fara sa ii invete ca exista olita sau toaleta. de pe la 6-7 luni o sa imi pun copilasul al olita dimineata cand se scoala, inainte de baita sau cand il simt ca vrea sa faca treaba mare. si mama imi povestea ca tot la 6-7 luni m-a pus pe olita si deja la 9-10 luni cand ma trezeam ii ziceam: "issss" si faceam pis la olita. |
Eu am pus-o pe Ioana pe olita de la 11 luni (nu stiu daca e dvm sau tarziu), cert e ca acum nu cere tot timpul oala, de fapt de multe ori o pun eu pe olita, si daca are de facut, face
A fost o per cand ma striga cand urma sa faca tb mare, insa acum se ascunde, sau pur si simplu face in pampers..probabil m tarziu (2 ani - 2 ani si..) vom renunta si la pampers, depinde f mult si de copil.

Iar de la 6-7 luni, parerea mea, este ca e dvm, deoarece copilul abia atunci invata sa stea in sezut (unii).
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
15+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
jesena spune:
completare la povestea Magdone
Are dreptate,alaptatul pentru unele mamici nu este o experienta placuta si nedureroasa. Mai ales daca faci mastita.
Eu cred ca alaptatul este foarte solicitant, mai ales daca se face la cerere si ai "norocul" sa ai un mancacios. Alaptarea la san are o tehnica, pe care daca nu ti-o arata cineva , de la sine putin probabil sa o inveti.
Eu am avut marele noroc de o asistenta la spitalul, unde am nascut primul copil. Ea mi-a aratat cu rabdare pozitia si cum trebuie sa apuce copilul sanul, cat mai mult din partea inchisa la culoare. Laptele, citisem mult mai tarziu, ca nu curge doar prin sfarc, are canale si in areola sanului.Asa, copilul meu fiind si mancacios, nu am avut "febra sanului" si nici mastita si nu a crapat sfarcul. Nu am spalat sanul cu sapun regulat, caci se usuca si pierde din elasticitate. Laptele contine substante antibacteriene si spalatul regulat nu e necesar.
Magdone imi pare sincer foarte rau pentru suferinta ta. Am o ruda, care are o poveste asemanatoare cu a ta si dupa 3 saptamani de chin a renuntat la alaptare, desi isi dorea enorm sa continue.
Va pup
Magdone spune:
Honeybaby, bineinteles ca se poate si are si simptome si tot, dar cine sa le stie, sau mai bine zis le stiam eu asa, dar nu am luat-o din timp sau eu mai stiu...
Nikole,
La multi ani cu sanatate!!! asta cu schimbarea prefixului trece, nu te mai stresa, tu sa fii sanatoasa!
Magda, 17+ cu Razvan
(6 ani) si Olivia
(1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
ellanik spune:
Gagici sa nu ma injurati ca nu o iau nominal dar nu sunt f ok.Detaliez imediat.
Nikole la multi multi anisori si bebelin sanatos si mamica la fel!
Freedelia citesc tot ce scrii si bag la cap.Tare greu e !Multe sunt de tinut minte.
Gaby te felicit si aici pt fetitzuca.Ma lasi cu fii-miu sa ii facem curte?
Magdone si noua ni s-a intamplat faza cu "Vaaai ce copil needucat!Al meu...ntz ntz ntz" De fapt mai mult sotul care are senzatia ca fii-su va iesi in pas de defilare din duda ma-sii si va sta drepti cand va ridica el din spranceana.Parca vad!
Cat despre pus pe olita, pus la tzitza, scos de la tzitza,dat formula, completat cu formula, luat biberoane,biberoane cu gat larg, scurt,gros, subtire,cu Svarowski, cu maner ,fara maner,cu sterilizator, cu solutie de sterilizat...toate vom fi niste mamicute perfecte,zambarete, frumoase, iubite.Eu incerc sa nu ma gandesc asa departe si nici nu stiu cum voi reactiona.Fetele care sunt la bb2 au spus ca nu sunt sarcini identice.
Eu prefer sa ma bucur de perioada asta si vad eu dupa.Stiu doar ca o sa vad eu cum o sa fac dupa ce nasc ca doar n-oi fi cea mai nasoala mamica.
Si mai stiu ca dorinta cea mai mare este bebe sanatos si alaptat la tzitzi.Spuneam ca le descant.Ma mamelesc seara cu crema si ulei de masline si le spun (vb cu ele ca nebuna) sa faca lapte pt bebelin ca elle sunt mari si frumoase si ca merita sa fie exploatate.Si tati e de acord insa el are ganduri ascunse si murdare (cu care sunt de acord b the way) .Hihihi!
Delia13 ai PM.
Honey, tu te-ai aruncat pe burta?Fata tu esti cu pluta.Imi si imaginez plonjeul.O sa se razbune bebe si in lunile care vin sa vezi ce salturi o sa faca si el pe ficat/vezica.
Eu aseara (si am si in seara asta )am avut niste dureri (nu mari dar de luat in seama)in lateralele burticii si parca si pe jos pt cateva fractiuni de secunda...se mutau durerile si chiar ma simteam asa....maaare...Fulga (da, selina).Vad eu in seara asta .Poate mai bag un no-spa si gata.Desi no-spa am auzit ca face cam rau in sensul ca la la nastere nu mai poate uterul sa se contracte singur...Mda.Hai ca de cand zic gata!Va tzuc pe toate!

21+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
ioanaa28 spune:
Astazi imi propusesem eu sa ma relaxez si sa petrec mai mult timp cu voi...am si scris un roman cu raspunsuri pentru fiecare din voi, dar ...chiar inainte sa le trimit..s-a luat curentul !!!
Si asa au tinut-o toata ziua...2, 3 min il dadeau...o ora pauza...

Acum trebuie sa culcusesc motanu ( a se citi Alex
), dar mai intai vreau sa va multumesc pentru salutari si incurajari, nu mai nominalizez dar stiti voi ...![]()

Maine o sa scriu cu siguranta....mai ales ca dupa masa am si programare la ecograf ..deci se va ridica ceata in ce priveste culoarea caruciorului...sper.
Si vreau sa-i transmit LA MULTI ANI !! Nicolei,sa fii fericita si implinita alaturi de frumosii tai...!!!

Nu fi trista cu schimbarea prefixului...eu am facut-o acum un an si recunosc , m-a afectat putin
, si mi=as fi dorit ca pana la aniversarea respectiva sa am si cel de al doile copil, dar il am acum...deci priveste partea plina a paharului: la varsta asta frumoasa esti deja mamica impinita a doi copii minunati...sunt sigura ca mai adaugi tu multa alte realizari..![]()
Abia astept sa povestim maine !!!
pupici de noapte buna !!!

Ioana,
20+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
dayanara spune:
rebiana, iar ai dureri? ce rau imi pare...cand mergi la control?
magda faza cu copilul mi s.a intamplat si mie, am fost de ambele parti, adica inainte sa am copil ma uitam urat la altii care se crizau iar cand ivan a facut cate.o criza mica, altii fara copii m.au privit la fel :))
ella e foarte bine sa te bucuri de sarcina cat poti, la a doua o sa ai timp sa te agiti ca noi :)))
nikole , frumos nume luana
ma duc sa.mi fac varza calita ca mor de pofta, asta dupa ce 2 zile la rand am mancat icre de fasole
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
Buna seara!
Multumesc tuturor pt urarile de sanatate Ioanei.

honeybaby si eu am inceput diversificarea (4 luni jum) cu mar si biscuite
, o mare prostie. Dar am ascultat de sfatul mamei..pe vremea ei asa era..
Referitor la crema, o poti folosi si daca e iritat copilul, nu numai daca are pielea uscata.
liliana_28 frumoase poze si burtica bineinteles!
ioanaa28 s-a intors sotul? Cat ma bucur ca sunteti toti 4 impreuna.
Noapte buna!
dayanara asa e cel m bine, sa punem copilul pe redustor/oala cand deja te poti intelege cu el. O m pun si eu pe Ioana pe reductor..am inceput sa o pun de pe la 1 an jum, daca nu chiar m dvm.![]()
Delia13 pana la urma a plecat de la Medgidia la Euromaterna, Dr Balasa?
wow..Ruxandra, ii veti pune numele Iustin? Ce frumos
..la fel ca si al bb nostru (numai ca noi ii vom pune cu "J", daca va fi baiat, iar daca va fi fata, Justina.
LA MULTI ANI, NIKOLE!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copii si de sot!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
15+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
greenfrog spune:
andira am vazut si eu cazuri ca cel povestit de tine; am vazut sambata parinti cu bebe mic in brate alergand dupa tramvai si traversand aiurea pe strada, fara sa tina cont ca nu e trecere de pieton.
nikole La multi ani! Sa fii sanatoasa, bucuroasa si ti se implineasca visele! varsta e ceva relativ, nu te intrista fara motiv!
la capitolul trecut eu am scris ca ma simt excelent si parca dupa ce am citit mesajul m-am simtit prost ca sunt asa de entuziasmata. din povestirile mamei si ale prietenelor aveam o impresie ca abia o sa ma tarasc in sarcina si cand am vazut ca la mine nu apar simptomele astea nasoale m-am entuziasmat si am ramas asa
.
apreciez foarte mult mesajele voastre, sunt atatea informatii si aspecte de luat in seama, la unele nu m-as fi gandit niciodata.
ella am simtit si eu dureri de tipul celor descrise de tine, usoare ca intensitate si nu au durat mult; nu am luat nimic, doar daca se accentuau as fi apelat la no-spa.
23+