*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (251)
Raspunsuri - Pagina 14
felicia74 spune:

La multi ani, Smaranda!
Gabitaco mai tii minte cand iti faceai probleme ca nu mananca? Ei, acum ai trecut in partea cealalta. Daca e sanatoasa, stai linistita, oricum nu e grasa, si pare a manca normal. Apropo, niste poze cand mai vedem si noi?![]()

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
lavi02 spune:
cristinaN of, ingrijorator ce zici tu de Elise! Niste analize i-ai facut?
ce zice? Sanatate multa!
gabitaco Nati are 16 kg si 103cm.
Mananca - dimineata o cana cu lapte apoi ce primeste de la gradi(mic dejun, pranz si gustare). Dupa amiaza cand o iau o banana sau struguri sau mar (sau fructe de sezon), uneori stick-suri sau biscuiti daca mergem in parc.
Seara - mai nimic cu lapte, o felie de paine cu ceva (sau mamaliga cu branza etc) si laptele pe care nu intotdeauna si-l bea tot.
Ai grija ce cereale ii dai. Cele Nestle sau majoritatea de altfel sunt pliiiine de zahar, citeste pe ele cat zahar contin.
Eu nu le dau zilnic cereale de-astea, le consider incategoria dulciurilor 
Fulgii de porumb Rommac sunt mai putin dulci, la fel niste cereale marca proprie Carrefour cu fructe, in punga galbena.
gabitaco spune:
Da Feli...stiu....
O sa incerc sa pun cateva poze cu Mateea....
Mai ... grasa nu e ....dar e cu burticuta...![]()
alerga toata ziua...e plina de energie....
Da cereale papa numai NESLE...
...altele nu vrea....
Mancare fara grasimi...carnea doar la gratar...legume ...fara cartofi...ca nu ii plac sub nici o forma....fructe cat cuprinde.
Nu ii dau nici un fel de vitamine sau dulciuri(cioco, bomboane...ca nu le vrea)
Pediatra spune ca un copil - fata - la 4 ani ar trebui sa aiba intre 17 si 20 kg si 98-106 cm ...teoretic....ca practic...fiecare copil are ritmul lui de crestere, si ca urmeaza periada cand vor creste f mult in lungime si mai putin in greutate si sa nu ne facem pb. .
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
lavi02 spune:
Gabitaco, burticuta are si Nati 
Iar Nati are in plus si falcute asa ca pare dolofana la fata dar daca o iei la bani marunti la cantar nu e.
Mai depinde si de osatura, eu zic ca sunt in limitele normale amandoua.
Ina869 spune:
Lavi spor la gasit vacanta ideala! niciodata nu-i prea devreme
Gabitaco, uite meniul lui Rachie:
8:30 am- lapte cu cereale
de obicei nu-i dau nimic pina la ora prinzului fiindca nu mai papa cu pofta. de cind cu gripa porcina ii ofer un suc de portocale, proaspat stoarse.
12:00 - supica sau un fel doi (niciodata doua feluri!, dar portia este mare) urmat de un fruct
2:00 - un fruct ( sau un suc de porto)
4:00 - un sandwich
6:00 pm - un fel doi urmat de un iaurt lichid sau fruct
8:00- lapticul
edit: in general la noi primeaza fructele, legumele si iaurturile, Rachie nu se omoara dupa carne, insa ii plac alunele si migdalele, pare slabuta, o s-o masor/ cantaresc zilele astea. mergem zilnic pe-afara, cind este frumos 3-4 ore , cind este urit o ora si ceva, se plimba cu bici, mergem pe jos, deci miscare fizica la greu, balet, fatzaiala, poate si de asta este silfida ( ca altfel, chiar nu are cu cine sa semene, din famila lui barbatu-meu sint inalti si solizi ca brazii si nici eu nu sint mai prejos
).
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
gabitaco spune:
Lavi, Ina...multumim de info.
Si Mateea are falcute....![]()
... si vad ca si Rachie papa cam la fel cu Mateea..![]()
Ina de cand cu gripa asta...si Mateea papa portocala in timul zilei si ii dam suc de lamaie cu miere( fara apa)....la sfatul pediatrei.
.. ei cu carnita...batem recordul...cred... Mati daca nu papa carnita o zi e jale ....
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
lavi02 spune:
Ina in ceea ce priveste vacanta
sunt incorigibila.
Si ale mele se dau in vant dupa migdale, alune, fistic, seminte, nuci caise uscate, stafide etc.
Nati la fel, daca mananca ciorba bine nu mai mananca felul 2. Si invers. Adevarul e ca nici mie nu prea imi place stilul cu burdusit bine burta la pranz si apoi tolanit cu burtoiu' in sus. Prefer mese mai mici si mai multe.
meems spune:
Foarte rapid, pana nu trec si mai multe aniversari...
La Multi Ani cat mai fericiti si mai feriti de rele pentru Sarah, Bianca, Daria, Smaranda, si Stefan! Mamici dragi, sa va traiasca si sa va bucurati de ei intotdeauna! 
Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea, sunteti niste dragute!
pentru Anda, pentru telefonul surpriza care m-a binedispus
Am avut o aniversare de neuitat, croaziera a fost excelenta, relaxanta, m-au rasfatat si alintat fetele de nu se poate. Am o tona de poze, dupa ce le sortez si pun intr-un album, vi le arat. Inca o data, muuuuulte multumiri pentru urari si ganduri bune!

Bic spune:
Multumim mult pentru urari.
Sanatate bolnaviorilor.
Eu deocamdat procedez ca strutul in legatura cu gripa porcina. Mi-e teama, dar parca nu-mi vine sao vaccinez, asa ca ma fac ca nu exista. Of.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
ioana_77 spune:
La Multi Ani, Smaranda! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita alturi de parintii tai dragi! Bic, sa-ti traiasca mandrete de fata!
La Multi Ani Daria de Mimi si Daniel de Fee, sa fiti sanatosi, fericiti si rabdatori cu fratii vostri![]()