*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (251)
Raspunsuri - Pagina 13
joy04 spune:
Hellou dragelor.
Mai intai si la-nceput vreau sa urez
LA MULTI ANI SI TOATA DRAGOSTEA DIN LUME
celor care deja si-au sarbatorit 4 anisori, sunt sigura ca ati petrecut din plin.
Imi pare foarte rau ca nu am putut intra in fiecare zi, dar v-am fost alaturi cu gandul.
Mi-este f dor de voi, nici macar nu pot tine pasul cu voi, nu am mai citit de secole
.
Noi suntem...asa si asa. Adicatelea mucim, tusim, si facem febra. O dam de la unul la altul, mai putin eu nu am fost lovita inca. In rest de la Cristi la soacramea, Vlad si Alex si-o paseaza una doua.
Acum este Alex in antibiotic de vineri, de duminica nu a mai facut febra in schimb face febra Vlad de luni, zace in pat si ii lacrimeaza ochii asa ca-l vad si pe el pe antibiotic. Bine, se aud in nasul lui secretii din alea galbene-verzi, de tusit tuseste de cand a dat vremea rece.
Cristi a pus-o cu o sinuzita de astazi este si el pe antibiotic....sper sa raman eu intreaga.
Va pooop ca dorm toti in casa si sa numai fac galagie cu tastatura
Ina869 spune:
Neata' colectiei,
Uuuu Nokisor, m-ai facut sa simt din plin emotia de la ziua Saraliciului, ce bine v-ati distrat voi acolo, misto party, papa, invitatii ( cu ocazia asta am vazut fetze dragi). cam apasat pupicul ala' dat lui Vlady, mami Xandra ce zice? ![]()
superbe rochitele Saraliciului, cadourile,tortul!
totul!
vai, ce scumpa este Erika, o papusica in miniatura, in curind implineste un anisor, draga de ea ( nici pe ea nu pot s-o uit - cum nu pot uita ziua lui Stef de Ioana
- , este nascuta in aceeasi zi cu termita mea).
Lavi
, inseamna ca tu iti poti infrange dependentza si esti stapina pe situatie. eu una, nu
, din pacate.
Roxiutz
drag, ma gandesc foarte des la tine! 
Madaule, banuiam ca margelesti de zor. mai pe seara o sa ma uit si eu la colectia ta de margele.
aseara cautat locuri ptr. petrecerea Rachelinei, merg astazi sa vad la fatza locului ce si cum, am ochit ceva pentru printesa mea.
Sanatate tuturor!
pup colectia!
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
ilenutza spune:
la multi ani Smarandamulta sanatate, fericire.Bic, sa iti traiasca fata sa te bucuri de ea.
casa mea de la bucuresti deveni super" nelocuibila", curatenia si ordinea tindeau spre minus infinit.la cta noroc cu mama
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO
lavi02 spune:
Ina, nu-s eu asa independenta de calculator. La mine dependenta se manifesta daca il am deschis, nu ma pot desprinde de el. Cel mai nasol e cand ma apuca noaptea in fata lui si mi-e prea somn ca sa ma misc sa ma culc asa ca browse-z in continuare
.
Noroc ca mi se intampla foarte rar in ultima vreme pentru ca nu-i mai dau drumul seara acasa.
Acu' de exemplu in loc sa
si sa
mi-e gandul la
si la
asa ca m-am pus serios pe cautat/rezervat vacanta de la anu'
Despre asta ce-or zice antropologii? Cred ca sunt inca una din exceptiile care confirma regula 
lavi02 spune:
Joy sanatate multa familionului si tine-te tare sa-i poti ingriji! 
Asa-i, tare dulce, extrem de dulce Erica micuta! 
-----
So, m-am apucat de pieptanat oferta de apartamente de vacanta din Croatia again
de data asta zona de nord, ca pe acolo n-am prea fost. ![]()
De ce acum? Pt ca sunt fetele plecate si am si eu timp de asa ceva. Motivul nr 2 - deja pe multe site-uri a aparut oferta de pret pe 2010 si nemtii si alte natiuni prevazatoare parca vad ca s-au si apucat de rezervat
![]()
Motivul nr 3: si-asa-i vreme urata afara si aceasta activitate ma binedispune 
cristinamh spune:
la multi ani, smaranda! bic, sa ti traiasca pitica, si sa te bucuri de ea
!
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
www.talentedenazdravani.ro/blog" target="_blank">Povesti cu si despre Nazdravani
crissy77 spune:
La multi ani, Smaranda!
bianca_mo,
E. e binisor, in vacanta, sta cu strabunicii, nu reusim sa o dregem la burtica (are pb de cand ne-am intors de la mare, de la sfarsitul lui August. Isi revine cateva zile, apoi cateva zile - kk moale, voma etc.
madau,
superbe "bricolajele" tale.
Buluci, sanatate, o sa fie bine. Cand sunt mici fac forme mai usoare
Buei, vreau si eu sa margelesc, macar pt mine, ce tb sa fac?
De parca as avea timp

Cristina & Elise-Stefania
anda77 spune:
La multi ani daria, bianca, saralina si sma!!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
gabitaco spune:
LA MULTI ANI, SMARANDA! 

sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de fericire si impliniri in viata !!! 

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
gabitaco spune:
A...si pt ca am nitel timp...vroiam sa va intreb cam care sunt dimensiunile copilasilor vostri. Ieri am fost cu Mateea la pediatra si are 19,5 kg si 103 cm. Pediatra zice ca e ok si ca papa f bine...mie mi se pare un pic dolofanica.![]()
Cam ce si cat papa copilasii vostri e parcursul unei zile???
Meniul Mateei este:
-la 7,00 dim - 300-350 ml lapte cu cereale
- la 10,00 la gradi papa un Barni, sau...o feliuta de paine cu rulada, sau cascacal cu painita...si cateva feliute de mar
- la 13,oo papa o portie marisoara de ciorbita cu carne cu + felie normala de paine .... cam cat pap si eu....sau un copanel cu legume,sau pilaf cu carnita...etc...niciodata 2 feluri
uneori dupa masa bea si un Actimel
- pe la 16-17 papa o bananana si o felie de paine cu ceva...unt, martinel, cascaval....
- la 20... papa iar lapte cu cereale uneori sau 250 ml lapte fulga(cutiute) si o felita de paine cu ceva...altceva decat la 4 sau dimineata...incerc sa diversific cat pot
Oare ii dau prea mult???...mananca cat vrea....dar vrea sa pape...uneori cere mai mult...
...si nu papa dulciuri de loc....e un chin sa pape o bombonica...
Astept cu mare interes meniurile copilasilor vostri.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...