*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (251)
Raspunsuri - Pagina 12
Noki_Lara spune:
Bicutet, sa-ti traiasca Sma-ul 100 de ani plini de bucurii, joaca muulta de tot, veselie, bunatate si noroc cu caru'! Sa fiti un familion fericit si implinit! 
Pupam fetele dragi si abia asteptam sa re-traversati oceanul spre romanica noastra cea de toate zilele!
Catutza- eu am facut la Mio Bambino, un loc de joaca de pe str. Hudin, in capatul Berceniului, vorba aia. Da' e plin de gonflabile si chestii amuzante de copii, deci a meritat drumul. 
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
madau spune:
Bic sa-ti traiasca Smaranduca, sa fie sanatoasa, voioasa si la punga groasa
. Sa va aduca mii de bucurii! 

Sarbatoritele de ieri, o poza ceva nu vede si ochiul nostru?
Apropo...ce cadouri ati luat sau v-ati gandit sa luati pt copilasi?
Eu am margelit intr-una de o saptamana incoace, de aia nici n-am avut timp de forumizat...dar sunt foarte incantata de ce a iesit. Pt curioase, take a look in linkul de la semnatura![]()
Ma duc sa ma apuc de calcat ca mai am un pic si ma ingrop in rufe
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Buluci spune:
Cu o mica intarziere urez un sincer La Multi Ani! sarbatoritilor lunii Octombrie :
Alexia, Krisztian,Natalia,Maya,Tudor 

Sarah, Bianca,Daria, Smaranda 

Mandy, sa stii ca si Simon a facut febra dupa cele doua ture de bronhovaxom.Tot asa ni s-a spus ca ar fi o viroza, dar mie mi s-a parut fosrte ciudat dupa 14 zile de antibiotic sa-i revina febra fix cand am inceput tratamentul cu bronhovaxom.
Doar ieri ce am mers si noi la gradi si azi are varicela.
Asta a luat-o sigur din spital, sunt exact doua saptamani de la externare.
Mi-e tare frica sa nu faca vreo complicatie avand in vedere ca imunitatea lui e foarte scazuta dupa pneumonia aceea si atatea antibiotice.
Sanatate multa bolnavirilor si distractie placuta sarbatoritilor!
camelia_daniela spune:
Buna!
LA MULTI ANI, SMARANDA! Sa cresti mare, sanatoasa, voioasa si sa te bucuri numai de lucrurii frumoase in viata !! 

Biculet, sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai bucurii!
Madau, foarte frumoase bijuteriile tale!
Inteleg ca le dai ca painea calda, nu? La mine in mirifica urbe nu cred ca ar merge ... sunt destul de scumpe, pentru nivelul de trai!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
roxisialexia spune:
LA multi ani, Sarah, Bianca ! Multa sanatate, noroc si fericire , multi pupici de la noi.
La multi ani, Smaranda ! Sa fii sanatoasa, o viatra frumoasa plina de noroc si fericire. 
pupam toata colectia 
Ai mei copilqsi sunt tot bolnavi 
noki sper sa ne mai numarar printre prieteni, imi pare tarerau ca nu am ajuns.
ina
, eu cunosc dependenta de pc 
alina bine ai revenit, te atsept sa ne pove cum a fost.
melk sa imi spui cum ti s-a parut.
lavi, cand o iesi soarle si pe strada mea poate ne vedem pentru ana gavlada, doar daca mai vrei
.
SANATATE MAXIMA TUTUROR!
lavi02 spune:
Roxi le-am avut la mine duminica, imi pare rau ca nu ati venit. Sanatate multa frumosilor tai!
maria_alexia spune:
La multi ani, Smaranda! Sa-ti fie viata senina precum ochisorii tai, sa fii sanatoasa si fericita!
Bic, sa traiti, sa inflorit pe langa frumoasa voastra!
Eu de azi dimineata ma chinui sa prind un minut de liniste la calc., de-abia acum am reusit sa mi-i desprind din brate.
Vad ca e agitatie mare cu porcina:
- www.hotnews.ro/stiri-esential-6398211-gripa-porcina-toate-spitalele-intra-carantina-incepe-vaccinarea-vaccin-romanesc-antigrip.htm" target="_blank">reglemantarile romanesti
- o intalnire personala cu H1N1, de pe forum
Inca nu-mi dau seama cat de tare sa ne baricadam iarna asta 
Bulucel, vindecare cat mai rapida, sanatate multa, izolare inca vreo luna si multa putere! 
Noki_Lara spune:
Ca tot m-ati batut la cap cu pozele, iacata POZE DE LA PARTY!
Sunt acolo pozele de la party-ul ei de duminica seara, cat si cele de ieri, de la gradi.![]()
Enjoy!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
corap spune:
la multi ani, smaranduca!

sa fii sanatoasa si iubita!
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
lavi02 spune:
Noki f misto pozele!
De abia astept sa le pot pune si eu ![]()
Catutza astemptam pozele de la party!