*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (251)
Raspunsuri - Pagina 11
catutza spune:
Noki , noi de la 12 am avut rezervarea
unde ai facut pana la urma? un link ceva...poze macar ![]()
Ina , multumim pentru urari dar sincer un bebe2 iese acum din discutie, sunt prea multe minusuri acum..poate in timp va atarna altfel in balanta, dar acum nu ![]()
Feli , ma bucur ca tu esti optimista in privinta gripei eu recunosc ca sunt cam panicata dar...cu Dumnezeu inainte, ce o fi o fi...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
Ina draga, se poate sa fi apasat un backspace si sa ti se fi blocat tasta. Am patit-o si eu de cateva ori.
Un lucru am invatat in 18 ani de cand am inceput-o cu calculatoarele: there is no magic about computers. Intotdeauna "iezista o iesplicatie" logica.
Cu editatul poate aveai tasta insert apasata.
Feli ma bucur ca e OK Ilincuta!
bb_alinus spune:
Draga colectie,
Ne scuzam ca nu mai avem timp de nimic, sunt intr-o perioada super aglomerata pe toate planurile, sper sa va povestesc in curand despre ce e vorba ( nu, nu bebe 2 sau ceva de genul asta, ca deja prietenii din jur asta cred la cat de invizibili ne-am facut
)
Uram si noi La multi ani sarbatoritilor de azi Sararici, Bia, Daria sper sa petreceti pe cinste si abia stept sa vad poze. Pe Daria demult nu am mai vazut-o, trebuie sa imi reimprospatez memoria! Nici pe Bia de altfel nu am mai vazut-o demult. Pe Sararici da, insa tot nu zic nu la un alt calup de poze de actualitate!
Kriszti de Mandi La multi ani cu intarziere!!!!
La fel, un sincer La MUlti Ani pt Maya de Monet.Oare ne mai citeste Monet?
Noi suntem bine, inceput scoala azi, dupa 2 saptamani de vacanta, missa la fel de incantata si serioasa in privinta scolii, cred eu ca si faptul ca o numim scoala si ca i-am zis ca nu are de ales a acceptat-o asa de usor. Of course si invatatoarele pe care le adora pur si simplu au rolul lor, nimic de zis.
ioana_77 spune:
Feli, gripa in sine nu e periculoasa, ci complicatiile pe care le poate da la cei cu imunitatea scazuta (copii, batrani, etc)-explicatie oferita de pneumologul de frate-meu. Asa e cu fiecare tip: aviara, porcina, mai nou am auzit de cabalina.
Super ca ati scapat usor cu urechiusa.
sanatate multa la restul poporului.
Ina869 spune:
Cami sa folosesti sanatoasa noul aparat. am vazut pozele cu fetitza scumpa in poienita. La cit mai multe declaratii de dragoste de acest gen! 
| Citat: |
| mi-am luat o bucata de pastrama de oaie si un cozonac unguresc de juma de metru |
Miha
pai, dupa zugraveala, trebuie si putin rasfat.Multumesc de intrebare, termitele mele sint mai binisor, Rachie inca tuseste noaptea de zguduie peretii dar in rest, ok.
Nici eu nu le-am dat alor mei nimic vreodata nici vitamine sau alte chestii ajutatoare, m-am rugat la DD sa aiba un sistem imunitar care sa-si faca treaba bine, si deocamdata- bat in lemn- am avut parte numai de raceli.
| Citat: |
| Din multimea de documentare antropologice pe care le-am vazut va pot confirma ca asta e ocupatia de baza a omenirii: sa-si faca de mancare si sa-si pastreze locul de locuit ... locuibil |
Thank you, thank you Maria! te pup de o mie de ori,
uite aici
+ 999.sa inteleg deci ca nu sint nebuna (chiar
Bicule ,da' de gatit, iti place?
iti propun un schimb de experienta; eu iti fac curatenie si tu faci papa -:) si in ritmul asta, de la tine la mine, nici nu ne putem plange de rutina.
ce zici?
Am fost simbata seara la strins bomboane , vecinii nostri au fost tare draguti, apoi am fost la nasi ( la prietena mea de-o viata, inca putin si vom sarbatori 20 de ani de cind ne cunoastem) unde am mai dat o tura scurta la adunat de bomboane si apoi am sarbatorit mai multe evenimente ; vestea sosirii lui Bobby, Halloween-ul si plecarea lor in vacanta la Las Vegas, unde isi vor reinnoi juramintele casatoriei ( vorba lui "m-am pacalit o data, cind nu am stiut peste ce dau si am intrat in hora, acu' ma pacalesc a doua oara, sperind c-o sa se schimbe ceva "
).Cata o sa pun cateva poze in ct. comun, nu am prea multe
Bobby mai are nopti cind se trezeste urlind, viseaza urit, dragul de el. ieri a implinit 16 luni.

Mandy si mie mi se pare mult mai usor cind cumpar din timp cadouri ptr Craciun, am timp sa aleg ptr fiecare ce i s-ar potrivi fara sa fiu pe fuga.
Sanatate rapida lui Kriszti si socrului.
CristinaN si Lavi, multumesc ptr ajutor, a mers!
in ceea ce priveste vorba fostului tau coleg,Lavi, nu sint de acord. calculatorul este stapinul meu, fiindca sint dependenta de el. doar sint pe forum de aproape 5 ani, nu?

Alinusa, spor la noul proiect, bani sa iasa!
mamaaz, doua saptamani de vacanta? boierie curata!
nu-mi vine sa cred ca mai este putin si se duce anul acesta. de abia astept, nu pot sa spun ca a fost unul tocmai bun ptr. mine.
pup colectia!
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
Ina869 spune:
Smarandina, fiica de Biculina, sa fii sanatoasa, voioasa si sa ramai aceeasi fetitza zambitoare si gingasa.
Biculetz
sa-ti traiasca blondina, sa te bucuri de ea toata viata!
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
mihaela_80 spune:
La multi ani sanatosi si fericiti, Smaranda! Bic, sa-ti ramana fetita la fel de frumoasa, cuminte si intelegatoare!
Alina, spor la proiectul misterios!
Ina,
apropo de comentariul mirelui la reinnoitul juramintelor. Mai stiu pe cineva care spune astfel de lucruri, cica in gluma, brrr.
Pt Ina si Maria, ca sa va simtiti si mai normale :) eu am invatal la scoala ca pe langa preocuparea fizica de a face mancare si a ingriji sa mentii casa locuibila, principala preocupare psihica e asigurarea viitorului copiilor, pe toate planurile (cate planuri vede fiecare, desigur).
De aici si omniprezenta bunastarii copiilor si a calitatii educatiei in discursurile electorale, pentru ca si alesii si nealesii nostri ne inteleg foarte bine si se lupta pentru fericirea noastra cu toate fortele.![]()
lavi02 spune:

La multi ani Smaranda frumusica cu ochi albastri! Si poznasa si inteligenta si cu initiative.
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa te dezvolti frumos pe toate planurile!
Biculet sa-ti traiasca fata si spor la bb2
!
Mare suparare mare pe ale mele ca de ce nu am invitat-o si pe "Smaralda" la ziua Nataliei?!
Maria, Ina, Miha misto discutia cu mancarea si casa locuibila 
A mea nu prea e locuibila ca ieri dupa servici in loc sa ma grabesc acasa sa fac curat m-am dus la Mall si apoi m-am apucat de facut ordine la poze.
Ina ho-ho ce bine o duc eu fara calculator! Az' vara 2 saptamani in Croatia nu i-am dus lipsa deloc, de fapt niciodata nu ma tenteaza in concediu.
Sa va fie de bine sarbatoreala!
bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, SMARANDA! sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de lucruri bune in viata!
sper ca toata lumea e sanatoasa, Serban acum pare sa scape de nas infundat+ muci+nas infundat, dar fara febra si alte neplaceri, urasc sezonul acesta , deja e a doua perioada cu muci de cand a inceput gradi...altfel suntem bine , cat se poate... eu sunt in vacanta si am putin timp in plus, de aceea urmaresc mai atent forumul.
DELIA, la ce gradinita e Ana, ca am inteles ca nu esti prea multumita?
casa locuibila...ehe, cred ca si eu o voi lasa mai moale, parca e multa munca in zadar..
MARIA, pana la urma il mutati pe Cristi la alta gradinita?
CRISTINAN , ce mai face Elise?
va dorim sanatate, liniste si pace, ceea ce ne dorim si noua...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban