*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (251)
Raspunsuri - Pagina 10
catutza spune:

din partea noastra, va multumim mult pentru urari 

La multi ani, Sarah roscovana mica!
sa cresti mare, sanatoasa si voioasa 
La multi ani, Daria! 
azi am stat acasa, am luat o zi de concediu si am stat cu Bia ca pe vremuri
e frumos dar obositor dar de multe ori imi dau lacrimile cand ma uit la ea acum si o vad asa mare si ma gandesc ca acum 4 ani era cat o lingura vorba aceea
mor de dragul ei 
dar de maine inapoi la servici/gradi....
Noki , ce ai vrut sa-mi spui de Pantelimon? un loc de joaca ceva in zona?
Camy , dulce foc Daria mica cu declaratiile ei de iubire ![]()
Mandy , multa sanatate la voi !
Ioana , foarte frumoase pozele voastre, iar tu arati foarte bine!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
bianca_mo spune:
la multi ani, SARAH,
sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!
BIANCA, la multi ani cu sanatate!
DARIA de melku, la multi ani!
sanatate multa tuturor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
Noki_Lara spune:
Catutza, la Mac Electroaparataj, pe 1 noiembrie, de la ora 18 trebuia sa-i fac eu ziua. Adica aia a fost ora initial rezervata, dar apoi am anulat ca am gasit celalalt loc de joaca.Voi la ce ora ati facut?
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
gabitaco spune:
LA MULTI ANI SARBATORITELOR ZILEI ... SARAH, BIANCA SI DARIA! 

Multa sanatate, fericire si noroc in viata.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
Ina869 spune:

Multi ani traiascaaaaa, multi ani traiascaaaaaaaa
Laaaaaaaaa muuuuuuuulti ani!
Multi ani traiascaaaaa, multi ani traiascaaaaaaaa
Laaaaaaaaa muuuuuuuulti ani!
Cine sa traiaaaaaaaasca, cine sa traiaaaaaaasca,
Laaaaaaaaaa muuuuuuuuulti ani? :
Saralina - cea mai dulce bufinita dintre toate cite exista pe lumea asta, cea mai frumoasa si habauca, o bufnita talentata intr-ale muzicii si baletului.
Sa-ti fie viata senina si frumoasa, linistita (cit sa nu-i dai lui mami multe batai de cap
) si fericita!
Nokisor sa-ti traiasca fata si de abia astept sa dai vestea cea mare anul viitor ( sau asta?
)
Bia - frumoasa pictorita cu oki ca marea si cerul luminos, sa fii sanatoasa, iubita, fericita, sa ai noroc si calea vietii sa-ti fie presarata cu flori si stele.
Mami Cata sa te bucuri de fetitza-cu-funditza si nu ocoli ideea de a-i aduce si-un fratior (surioara) ca sa aiba partener de joaca. 
Daria sa fii sanatoasa, fericita, sa ai impliniri si sa te bucuri de o viata frumoasa alaturi de cei dragi!
Melku sa-ti traiasca fata frumos si armonios si sa va bucurati cu ea ( si de ea) toata viata!
trimit rapid mesajul sa nu-l pierd, computerul meu vrea sa intre in vacanta ( cred) fiindca nu pot vizualiza ce-am scris + imi da alte bataid e cap.
pup colectia!
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
Ina869 spune:
am o intrebare, pls;
am scris simbata seara un mesaj care nu mai este de actualitate, deci trebuie editat. am incercat s-o fac, dar cind incerc sa adaug cuvintele printre randurile deja scrise, mi se sterg cele din urma. mi s-a mai intimplat asta cu ani in urma dar am uit ce c-da trebuie sa dau sau ce tasta sa apas.
stie cineva? computeristele? heeeeeelp.
si mai am o intrebare, pentru cei cunoscatori ( ceva ce ma macina de vreo cativa ani si tot uit sa intreb):
cu ani in urma am scris un mesaj lung de tot, vreo cateva pagini bune, in Word. cind am vrut sa mai adaug ceva la final, am vazut cum in fata mea au inceput sa se stearga toate randurile,unul cite unul, in cateva secunde s-a dus naibii munca mea de cateva ore.
Atunci mi-am spus ca, probabil a fost un semn sa nu trimit acele randuri. dar tot mi-as dori sa am o explicatie logica la ceea ce s-a intimplat. nu cred ca am avut vreun virus, computerul era relativ nou si dupa aceasta intimplare nu am mai avut probleme vreodata.
ma poate ajuta cineva? 
Mutumiri anticipate! 
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
felicia74 spune:

Am scapat usor si de data asta, a fost o usoara nevralgie care e tratata cu otocalm. Nici vorba de otita, slava Domnului.
Gripa porcina - mie nu mi se pare mai periculoasa decat o gripa obisnuita. Si cati au murit pana acum, cateva mii, parca nu? Mult mai multi mor din cauza unei gripe obisnuite. Dar sper sa nu avem parte de ea, ca eu o singura data am fost gripata si a fost o experienta cumplita. Plus ca te recuperezi f.f.greu. Insa mi se pare ca se exagereaza gravitatea ei.
Coralia hai ca e trecut usor viroza, ptr cineva care merge de 2 luni la gradi.
Eu sunt zombi dupa noaptea semi-nedormita, sper sa ma lase Ili sa ma culc devreme.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
crissy77 spune:
Ioanaaaaaa, sa-ti traiasca flacaul. Am intrat in contul comun si am vazut pozele: din nou m-au palit amintirile cu parcul Copou, pana si pozele de la nunta mi-au starnit nostalgii. Pai stii tu tunelul ala de cate ori l-am trecut cu trenul in drumul meu spre casa parintilor?
Cristina & Elise-Stefania
Bic spune:
Ptiu, am uitat de Daria de Melku. Multe 

si bucurii pentru mici si mari. 
Si apropos de declaratiile de amor, eu am re-inceput sa-mi ador copilul! Da, da, imi place virsta asta la nebunie. Smaranduca mea e ascultatoare, haioasa, desteapta, etc. etc. etc. Le stiti si voi foarte bine. Cel mai mult imi place cind imi spune "eu sint o fetita ascultatoare" sau "eu te ascult, vezi?"
Mai are si fazele ei de incapatzinare dar parca sint din ce in ce mai putine.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
crissy77 spune:
Triplu "La multi ani!" pentru sarbatoritele zilei: Sarah, Daria si Bianca! 

Ina, INSERT - face modificare cu suprascriere.
Cristina & Elise-Stefania