*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (251)
Raspunsuri - Pagina 9
maria_alexia spune:
Aha, deci acum 4 ani nu s-a inghesuit nici o burtica de 1 nov, in schimb pe 2 si-au luat revansa printesele ![]()
La multi ani, Sarah! Te pupam si noi, veverita draga, sa cresti mare, frumoasa si fericita!
Noki, de aproape 4 ani tot vreau sa intreb: de unde pana unde "bufnita" ?? ![]()
La multi ani, Bianca, cu ochisori de albastrea! Sa ai parte de multa sanatate, fericire si noroc!
La multi ani, Daria, sa cresti mare, fericita si iubita! Melku, sper sa intri mai des sa ne povestesti si sa ne-o arati pe domnisoara finutza sarbatorita azi!
Bic, esti tare simpatica
?Te asigur ca si eu remarcasem faza (cea cu ocupatiile feminine de baza = gatit si dereticat
) cu maxima stupefactie. Si necaz
.
Feli, sper sa nu fie nimic grav. Cand n-ai otocalm, merge si putin ulei cladutz pus pe o vata in ureche, sau catel de usturoi, daca suporta.
Mandy, multe pe capul vostru
Sanatate multa lui Kriszti si socrului!
De dimineata am incercat sa facem ceva vrabiute cu Cristi, conform temei concursului de nazdravani. A inceput cu ciocul, apoi a lipit ochi... Apoi din bilele pentru corp si cap a facut diverse, de la sateliti pana la margele insirate pe sarma
. Prin urmare vrabia noastra e inca pe gard.
mihaela_80 spune:
Buna dimineata!
La multi ani pentru Sarah, Bianca si Daria, sa aiba parte numai de fericire, sanatate si iubire in viata! Si sa fie cuminti-foc, sa le aduca parintilor numai bucurii!
Mandy, sanatate socrului si lui Kriszti! Pentru crapaturi pe cerul gurii stiu ca ajuta mierea, tinuta un pic acolo. Si sa nu manance nimic acid.
Ioana, sper ca nu te-a suparat ce am scris, am zis doar cum fac eu, dar nu ca parintii care le dau copiilor imunomodulatoare ar face ceva gresit, fiecare copil e diferit. Stiu ca sunt multi medici care le recomanda si nu cred ca degeaba, spuneam numai ca din ce am citit nu am inteles exact cum functioneaza. Nu ca nu ar functiona, ci ca nu am inteles eu. 
lavi02 spune:
Mandy multa sanatate lui Kriszti si socrului tau!
Feli se poate sa fi fost o chestie trecatoare, am ami avut si noi. Bafta si sanatate!
Noki_Lara spune:
Howdy!
Multumim mult pentru urarile voastre, in special celor personalizate ale Laviniei si Mariei!
Va invitam pe toate la tort!
Sa trag si eu urarile de rigoare:
Catutza, sa-ti traiasca Bia cea cuminte si frumoasa, sa fie fericita si sa aiba parte doar de bucurii in viata!

Melkule, la muuulti an plini de impliniri, iubire si noroc pentru Daria! Sa faci bine si sa intri mai des cu vesti despre voi!

Aseara am avut peterecerea la un loc de joaca plin de gonflabile, tobogane si clovnul Dodo si sunt happy ca Sarah a avut alaturi de ea pe cei mai buni prieteni ai sai, asa ca a iesit un party pe cinste.
Azi continua la gradi, cu tort si toate cele.
Eu am o stare tare ciudata: o combinatie de melancolie dupa zilele ei de cand era mica, cu mandrie ca am fetita mare acum, ca e cuminte si intelegatoare.
Daca nu as avea capul cat o banita si nasul cat un butoi, taaare bine ar fi.
Lavi, Barbie-balerina e deja la Sarah la gradi!
Tragem o intalneala in week-end sa facem schimb de cd-uri cu poze? Am vazut ca ai facut si tu o tona de poze aseara! Cand repatriezi fetele?![]()
Maria- bufnita pentru ca e mereu prezenta, atenta la toate cele, inteleapta si ... mai ales pentru ca mie imi plac mult bufnitele!
Ca slava cerului, la capitolul de nani (incat sa o calific ca fiind o pasare nocturna) nu am avut probleme!![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
ioana_77 spune:
Miha, esti o scumpa, chiar nu m-am suparat, am remarcat cu invidie
ca unii sunt in stare sa reziste pe pozitie fara diverse "ajutoare".
Stiam, de exemplu, de la CristinaH ca ai ei nu se imbolnavesc decat f rar si forme f usoare si ma minunam cum de se poate asa ceva.
melku spune:
heiii, multumim frumos pentru urari!!!
tare frumos ca nu ne-ati uitat!
io intru pe aici, va citesc, dar mi-am iesit din mana cu scrisul.
poate o sa-mi revin!!!
La multi ani tuturor celor care au implinit 4 anisori deja!! sau 2 (Stefan,
) muuuulta sanatate va doresc!
si La multi ani co-sarbatoritelor de azi, Sarah si Bia!!!
noi am inceput de ieri cu un mic party acasa in familie si continuam azi cu destrabalare la un loc de joaca.
am emotii pentru ca e prima data cand ii fac Dariei la un loc de joaca. sper sa se distreze, sa-i placa.
va pup si va multumim mult pentru urari!!
corap spune:
ultra-mega-rapide uraturi de la multi ani!
sa traiasca bufnita ex-habauca acumcopillinistit de noki (si multa sanatate mamicii ei, desigur) 
sa traiasca bia -maria de catutza 
sa traiasca daria de melku 
100 de ani fericiti

poze de la party de nati n-am descarcat inca din cauza de crize anaisesti cu circ public si lipire de un cos de ikea si nervi zdrobiti de parinti - raman datoare, incerc sa le descarc diseara
ca vad ca si-a revenit in simtiri
pupici si 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
coralia76 spune:
Hello,
Celor trei fete cucuiete aniversate Sarah de Noki, Bia de Catutza si Daria de Melku le uram si noi La multi ani!
Peste noi a venit o faringita la Andreea,tocmai cand ziceam ca a mers de 2 luni la gradi fara intrerupere ...sambata a tinut/o tot intr/un 39..si duminica si/a revenit miraculos..nu a mai facut febra deloc.azi am tinut/o acasa si maine o sa o duc la gradi.Cea mai mare preocupare a noastra a fost sa o feresc cat pot de Cristian..sa nu/l pupe etc...sa nu ia si el ...dar pana la urma am ajuns la concluzia ca nu prea am cum sa/i tin deoparte..n/am unde sa/i duc s/i tin separati asa ca isi formeaza si asta mic imunitatea daca va fi sa ia de l Andreea diversi carcalaci de la gradi.
O sa mai intru mai tarziu...sau maine..ca acum ma solicita Andreea la maxim...

camelia_daniela spune:
Hello!
Mandy, sanatate lui Kriszti si socrului!
Asteptam vesti bune de la voi! Puneti-va pe picioare repede! 
Feli, sanatate si Ilincutei!! 
E musai sa impartasesc cu voi cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care am primit-o pana acum. Aseara, ne pregateam de nani, si pe cand ne spalam pe dinti si ne giugiuleam de zor, Daria imi spune
"Mami, te iubesc!"
eu: "si eu te iubesc, draga mea!"
ea: "da, da' eu te iubesc muuult!"
eu: "si eu te iubesc foarte mult"
Daria "da, da' eu te iubesc pana la ... 10 kilograme!" ... (trebuie sa o fi vazut-o cum se chinuia ea sa iscodeasca ceva, sa gaseasca o modalitate de a cuantifica dragostea ei ... era asa de dulce!!!)
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Noki_Lara spune:
Ha ha ha ...Cami, cam asa e si la noi, numa' ca sarah lasa unitatea de masura la libera alegere, ceva de genul "io te iubesc atata - arata cu manutele laaaarg - si apoi completeaza, vorba ta, chinuindu-se....te iubesc de 10.000!" si gata. Fara kile, fara nimic.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!