*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (251)
Raspunsuri - Pagina 8
Bic spune:
Draga colectie aniversara,
eu am cam tras chiulul in ultimul timp, dar iata-ma proaspata dupa o petrecere foarte frumoasa de ziua Smarandei.
Si tin neaparat sa le urez La multi ani si sa le daruiesc multe 
[floo] primilor nostri sarbatoriti: Alexia, Kriszti, Maya, Nati, Flavai si puternic din urma Sarah si Bianca. Ah, si mezinul Stefan!
Tuturor multe bucurii sa aduceti parintilor si sa cresteti in continuare aici pe forum, sa ne tinem la curent cel putin pina cind absolviti facultatea.
Maria_alexia, m-ai dat gata cu antropologia ta. Pai pe pricipiul asta eu chiar ca nu-s normala. Ca mie nu-mi place DE FEL sa-mi fac casa locuibila. Urasc treaba in casa si ca atare se vede in casa mea.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
felicia74 spune:

Sarah de Noki, Bianca de Catutza si Daria de Melku, un milion de pupici va trimit, sa cresteti mari si frumoase, si sa imbogatiti viata mamicilor voastre, care va adora! La multi, multi ani!

Eu sunt zombi, nu am dormit mai deloc, ca pe Ilinca o doare o ureche de la 2,30 si cu toata doftoriceala nu o lasa decat maxim juma de ora. Nu e otita externa, ca am palpat-o la greu si nu o deranjeaza, zice ca o doare doar inauntru. Sa vedem ce zice dr de familie, dar era bine sa fi avut un Otocalm in casa.
Cristinamh ai fost la magazinul de pe soseaua Bercenilor? Tot la nr 8 a ramas?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
felicia74 spune:
nah, ca s-a trezit si cica n-o mai doare deloc. Eu acum ce-i mai zic dr?![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
cristinamh spune:
n-am fost in berceni... pentru mine e cam la capat de bucuresti. am rezolvat "la noi in cartier".
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
www.talentedenazdravani.ro/povesti.htm" target="_blank">Povesti cu si despre Nazdravani
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI SARBATORITELOR ZILEI ... SARAH, BIANCA SI DARIA!

Sa cresteti mari, sanatoase, voioase si sa aveti o viata frumoasa plina de impliniri! 

Andra, Cata si Adina, sa va traiasca printesele si sa va aduca numai bucurii!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him. (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
madau spune:
LA MULTI ANI SARALINA, BIENCUTA SI DARIUCA, SA FITI IUBITE, NOROCOASE SI SANATOASE, SA CRESTETI MARI SI SA AVETI O VIATA PLINA DE BUCURII!!! 

Mancam si noi azi o bucatica de tort? 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
UNIQUE BIJOUX
ioana_77 spune:
Stiam eu de ce nu am mancat ieri, ca sa am loc pt torturile de azi![]()
La Multi ani printeselor de 2 Noiembrie: Sarah, Bianca si Daria! Sa fiti sanatoase, iubite si norocoase!
Mamelor aferente
muulte felicitari si flori virtuale!
Miha, CristinaH, io una cred ca nu ati fost incercate de vreo boala mai nasoala, si asta e minunat. Sau sa treceti dintr-una in alta si sa disperi, ca nu stii ce sa le mai dai ca sa le treaca. Fiindca sunt convinsa ca toata lumea apeleaza la imunostimulatoarele astea dupa perioade greu incercate, cel putin asa a fost la noi.:(
Sanatate maxima la toata lumea!
mandyksch spune:

Sarah, Bianca, Daria, La Multi Ani! si multa fericire, bucurii, vieti implinite, sanatate cu carul, bani pana la glezne 
. Sa fiti fericite si sa va bucurati parintii.
Off topic, imi povesteste azi cineva care a fost la un interviu pentru angajare la o firma locala: una din intrebariile puse la interviu era legata de religia candidatei
, au intrebat-o daca este sau nu pocaita
E prima data cand aud asa ceva, dar nu ma mai mira nimic in ziua de azi...firma respectiva este condusa de o familie pocaita, dar totusi sa nu conteze si aptitudinile profesionale?
Edit:Kriszti nu e bine, cred ca de la febra mare i-a crapat cate un pic cerul gurii si spune ca il pisca si il doare, asa ca nu mananca nimic, pediatra e la Cluj vine doar dupa-masa
, in plus acum am aflat ca nici socrul nu e bine, se duce sotu' sa il interneze in spital. Asa ca daca nu mai apar zille astea sa stiti de ce nu sunt prin zona.
ilenutza spune:
LA MULTI ANI SARAH, BIANCA SI DARIUCA, SA FITI IUBITEMULTA SANATATE, SA CRESTETI MARI SI FERICITE!!! 

PETRECERE FRUMOASA SI CADOURI SUPERBE!
Ce cadouri luati copiilor?Deoarece pe 11 nov. declaram si noi deschise sarbatorille de iarna.Il serbam pe Victor de Sf Mina, apoi sf andrei, apoi ziua mea, apoi sf Nicolae, apoi Mos Craciun.... am obosit insirandu-le...
O saptamana frumoasa!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO
lavi02 spune:
La multi ani Sarah!
Bebelusa habauca, agitata si cataratoare s-a "t'aansfo'mat"(vorba lui Nati) intr-o domnisoara delicata si binecrescuta, jucausa si cu accente ici colo de cataratorism si habaucenie, cat sa-i dea mamei ei niscai feeling de aventura. Aventura mamiceasca, cea mai frumoasa si palpitanta dintre toate! 
Sa fii sanatoasa, norocoasa si inconjurata de tot ce e bun si frumos!
La multi ani Bianca!
Fetita frumoasa si cuminte cu ochi albasti si adanci, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de dragoste, noroc si voie buna!
La multi ani Daria!
Sa fii sanatoasa, sa ai o viata fericita cu mult noroc si multa dragoste!
Melku, Catutza si Noki, sa va traiasca fetele frumoase si sa va bucurati de ele!