*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (251)
Raspunsuri - Pagina 15
bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, DARIA SI DANIEL!! SANATATE , FERICIRE SI UN CAR DE NOROC!
despre meniu, pai si Serban mananca asemanator, cand are perioade bune, chestia e ca NU mananca carne, si in general noi avem probleme de fite la masa, prefera supe, iaurturi, lapte,cereale, musli ,fisticul e preferatul lui, ceva fructe... e si mititel, are 16 kg si 102cm. Dar e energic, vesel, sper sa mai reusim cate ceva cu carnea, altfel nu ma plang...
sanatate tuturor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
lavi02 spune:
petrecerea continuaaaaa!!! 
Daria la multi ani, sa cresti mare, sanatoasa, vesela si jucausa si cu cat mai multe poznute vesele impreuna cu surioara ta mai mica!!!
Daniel La multi ani! Sa fii sanatos, vesel si cuminte si sa te poti juca cat mai repede cu fratiorul tau!
meems bine ai revenit! Asteptam pozele!
Bic la fel si eu. [:-(]
xandra28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina869 cam apasat pupicul ala' dat lui Vlady, mami Xandra ce zice? |
ce sa zica mami, se bucura
imi cer scuze ca nu reusesc sa urez fiecarui sarbatorit din aceasta perioada un la multi ani cum se cuvine, fac o uratura colectiva cu scuzele de rigoare: LA MULTI AAANI!!!!!!!!
pup colectia

Noki_Lara spune:
Guten morgen! Azi iarasi ppam tort! ![]()

Vecina mea draga, Mimi, sa-ti traisca Daria scumpa, sa ramana mereu la fel de intelegatoare, cuminte, inteleapta si iubitoare ca si acum si sa va bucurati pana la adanci batraneti de familionul vostru frumos!

Fee- la multi ani plini de bucurii si impliniri pentru Daniel, sa fitit sanatosi si voiosi cu toii!

----
Lavi, atat de tarziu te-ai apucat pentru la anu'?
Unde aruncati ancora anul asta - ca statiune ma refer? Pe ce parte a peninsulei Istria? Si cand mergeti mai exact? Singuri - adica fara alti prieteni?![]()
Dimensiuni bufnitesti- vreo 14.5 kile si in jur de 100 cm, nu stiu exact cat.
Mancarea:
- 8.00 - 330 ml lapte gol
- 9.00 - mic dejun la gradi - ba mananca doar cerealele, fara lapte, ba se lauda acasa ca a baut tot ceaiul, ba ca a mancat o felie de paine...
- 11.00 - gustare de fructe la gradi - aici nu cred ca mananca ceva![]()
- 12.30 - pranz - supa si felul 2 - cred ca papa din fiecare cate putin; uneori imi zice ca a papat toata supa si felul 2 nu, alte ori ca amancat tot!
- 16.00 - dupa nani-ul de pranz - gustare diferita de la zi la zi la gradi - fructe sau prajiturica facuta la gradi, sau clatita sau platinta cu branza, budinca de orez etc, variaza f mult; -aici chiar nu cred ca se omoara cu mancatul
- 18 cand o iau de la gradi primeste ceva bun de la un magazinas de langa gradi - a se citi niste porcarioare gen: Barni, Kinder, dulcegarii mai ales sau Bake Rolls sau covrigei-sticksuri
- seara daca merge la mama papa salata cu niste sunca-cascaval, daca nu merge la mama eu nu fac niciodata salata seara si papa daca vrea o felie de paine cu un cascaval sau ceva sunca - daca vrea
- ora 21.30 - 330 ml de lapte
Deci eu control absolut am asupra celor 2 biberoane
de lapte de cate 330 ml, motiv pentru care nici nu sunt inca dispusa sa renunt la ele. Ca doar nu s-o marita cu bibele in traista.
Sper.
In restul mancarii, e la bunul plac al donsoarei: daca vrea papa, daca nu, eu nu o fortez veci.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Noki
apoi mandra ta roscata se aseamana vad cu pretenara Silvia
inclusiv la mancare 
La fel si Silvia, mananca sigur laptele de dimineata si de seara, cate o cana de 250ml.
La pranz, daca o intreb ce a mancat face mutre. De regula supa (daca e de pui cu taitei sau galuste, daca nu sorry) si pescuieste cate ceva din felul 2, de regula carnea.
Dimineata trag de ea sa manance jumatate de felie de paine cu ceva, micul dejun dureaza 20-25 de minute la Silvia. Acum ca i se misca si un dinte mananca si mai prost din cauza dificultatilor tehnice.
So, nu mai detaliez cu meniul ca mi se face rau de dimineata 
In rezumat: 24 kg la 131 cm si aproape 8 ani.
tot Noki in Croatia cred ca vom ancora langa orasul al carui nume nu poci sa-l pronunt in special pe forum, ca mi se editeaza. ![]()
Partea buna a acestui oras e ca are un centru misto, cu niste costructii romane foarte faine si bine pastrate (vezi pozele), o citadela la care n-am apucat sa ajungem anul asta, o piata larga in centru cu multe terase.
De jur imprejur sunt mai multe suburbii/statiuni cu felurite plaje, diverse variatiuni de pietricele ba chiar si nisip la una. Noi vom sta intr-o astfel de suburbie, la 3 km de oras. Daca om fi vii si sanatosi vorba lui tata.
Alta parte buna in Istria e ca se produc local trufe, am gustat anul asta si mi s-au parut dementiale, pretul la niste spaghete cu trufa raschetata pe deasupra nu e exagerat(un pic mai mare decat spaghete cu fructe de mare), asa ca ma mai bag ![]()
Partea proasta la orasul respectiv nepronuntabil este relieful - e cam campie, cam plat. DAR vrem sa bantuim mai mult stanga dreapta si prin alte orasele si statiuni unde e si relieful mai interesant/muntos.
Cand? Din 3 iulie. Cu cine? Singuri!
anda77 spune:
LA MULTI ANI DARIA SI DANIEL!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mandyksch spune:
Telegrafic:
Smaranda, Daria, Daniel, 

, sa aveti parte de tot ce va doriti, sanatate multa, bucurii, fericire, viata lunga! 

Kriszti a dat in laringita
, se pare ca de aici si febra mare, nu va spun cum dorm de cateva nopti, drita ne-a spus ca daca nu reuseste sa mai respire noaptea, atunci fuguta la dr. Sper sa nu ajungem acolo.
Socrul e tot in spital, EKG i-a iesit binisor, se pare doar ca e f slabit, nu are putere, ameteste, il indoapa cu B-uri si alte cele pe care bineinteles ca trebuie sa le cumparam, ca ei nu au.
Mai avem si alte necazuri, din pacate dar nu o sa vi le insir aici pentru ca nu vreau sa va indispun. Categoric aceasta a doua parte a anului este un dezastru total pentru noi. Dar sper ca tot raul e spre bine, cel putin asta am experimentat cam toata viata mea, asa ca nu avem ce face, mergem mai departe.
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI DARIA SI DANIEL!! Sa aveti parte de sanatate, bucurii, impliniri si noroc! 

Mandy, sanatate multa lui Kriszti!!!
Sper sa veniti cu vesti bune cat mai curand!
Mimi si Fee, sa va traiasca piticii si sa va aduca numai bucurii!
Noki, tare frumusica e Sarah , ca si toti invitatii ei la party tineri si mai putin tineri! Tare faine pozele!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
madau spune:
LA MULTI ANI DARIA SI DANIEL, SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI ALATURI DE FAMILIE SI FRATIORII MAI MICI!!! 

Mandy sanatate lui Kriszti
. Si socrului idem!
Vazut pozele cu Saralina & co, foarte frumoase, copii voiosi, tort(uri) exceptionale (apropo, Noki unde le-ai facut?
....noi avem cerere de tort cu Spioanele anul acesta..tre sa ma apuc de sapaturi dupa poze pe net)
Meniu Miruna
- dimineata la 8 - 330 ml lapte (daca e acasa), daca e la gradi ia micul dejun acolo
-ora 11 gustare la gradi, de obicei un fruct pe care il lichideaza ca e fan fructe
-ora 12.30-13 - pranzul, ciorbita si felul 2 - educatoarea zice ca mananca tot in general
- ora 16 - gustarea de la gradi (placintica, chec, iaurt, napolitana, etc + ceva prostioare pe acasa (pufuleti, floricele, alune, fistic - dupa disponibilitati)
- ora 19-20 - de regula un iaurt sau un fruct
- la culcare nelipsitul lapte - 330 ml
Tonaj - 16 kg si metraj - 105 cm (masurata acu 2 luni la doctor)
Inchid ca-mi moare bateria de la laptop, de aseara cade curentul intr-una...sa-i ia dracii
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
proadelina spune:
Buna si de la noi! Sper sa pot trimite mesaj, deoarece am avut mult de patimit cu calculatorul (virusat, sparte conturile, cardurile sotului retinute la banca, deoarece cineva a incercat sa intre in conturile noastre etc.).
Un sincer La multi ani! din urma, pentru Alexia-Maria, Krisztian, Natalia, Maya, Tudor, Sarah, Bianca-Maria, Daria, Smaranda, dar si pentru Daria-Ioana si Daniel, care aniverseaza azi cei 4 anisori. Sa cresteti mari, sanatosi, sa fiti norocosi, frumosi si sa fiti bucuria parintilor si fratilor vostri.
Albert este din nou racit, amigdalita acuta, deci - iar luam antibiotice. In rest, toate la fel.
Adelina si
Albert