*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (251)
Raspunsuri - Pagina 16
lavi02 spune:
Cu mare intarziere am trimis in contul comun niste poze de asta vara din Apuseni. ![]()
Dedicatie speciala pt Mandy - sanatate lui Kriszti si socrului si rezolvarea problemelor!
Adelina, sanatate multa lui Albert!
mihaela_80 spune:
La multi ani, Daria si Daniel, sa cresteti mari fericiti!
Gabitaco- Maya are 104 cm si 20 de kg, si mananca mult si de toate, fructe nu destul, dupa mine. Si eu ma gandeam ca poate are prea mult dar nu e cazul e regim inca, asa ca incerc sa ii dau mancare cat mai sanatoasa si o las in pace.
Ca tot vorbeam de imunitate, azi noapte am auzit-o vorbind si tremurand in pat, avea 39.6, asa , brusc, fara nici un avetisment seara (de fapt a fost imposibila de sambata incoace, probabil de de asta). Acum nu-i mai creste peste 38, e cam pleostita saracuta, dar asa de bucuroasa ca nu tre sa mearga la gradi (educatoarea ei e tot in concediu). of, of.
Stie cineva un pediaru bun si disponibil? Inainte sa plec din tara o duceam la medicul meu de familie, dar acolo trebuie asteptat mult pe coridor, ea neaifiind bebelus nu mai are prioritate si nu ma vad stand la cozi cu Maya cu febra.
Ma gandesc la vreo clinica/spital unde sa sun, sa obtin o programare reltiv repede si sa se respecte ora.
camelia_daniela spune:
Sanatate multa Maya si Albert !!!
S-auzim de bine cat mai curand! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
ilenutza spune:
WOw, noi iarasi suntem printre slabutii colectiei.Victor are 108 si 16 kg, desi mananca cam ce mananca si ai vostri, dar nu asileaza, nu manaca cu pofta, abia mesteca mancarea.Andrei mananca cu pofta,dar nici asta nu asimileaza, are 96 cm si 11 kg.
eu am descoperit cerealele de la sano, le plac si copiilor, sunt f bune.
Ai mei nu beau lapte deloc.Abia daca gusta cate juma de pahar dimineata si seara.Cred ca ar trebui sa insist asupra problemei.Andrei e fan ceai cu "mele"- miere.De cand l-am intarcat- adi cand avea 7 luni lapte a baut doar insomn, in rest ceai la greu.
Deci :
- dimineata mananca la gradi, o felie cu ceva si un iaurt sau lapte la cutiuta.
-la 12 felul 1 si doi- mi se spune ca mananca din amandoua.daca e acasa doar un fel.
-la trei jumate fructe cu biscuiti- juma de mar cu 2-3 biscuiti, de ex..cred ca mananca destul de putin, lui victor intotdeauna ii e foame cand il iau
-cand ii iau la 4.30-5, le cumpar un suc cu pai si o porcarioara, kinder, barni, bomboane, etc.
-seara la 19.30 o mancare calda, felul doi, snitel, cartofi, budinca, sau iaurt cu painica, fructe, fiecare ce doreste.
La multi ani DARIA SI DANIEL!SA FITI SANATOSI SI FERICITI![S][S]

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO
coralia76 spune:
Sanatate bolnaviorilor Maya,Albert si Kriszti!
Am vazut ca se discuta despre masa piticlor..subiect intotdeauna sensibil pentru mine..mai ales ca Andreea n/a fost(si cred eu) nici nu va fi o mare mancacioasa...a avut pana saptamana trecuta chiar o faza buna..in sensul ca manca cam cat ar trebui sa manance un copil de varsta ei..eram chiar entuziasmati toti cei din familie ca avea si ea burtica
..acum iar a luat-o cu nemancatul,iar chestia asta ma cam toaca marunt....sper sa-i treaca repede si sa-si revina..Noroc cu gradi ca acolo macar gusta si din felul 1 si din felul 2....nu mult..dar macar incearca ![]()
Meniul ei e cam asa(in zilele bune):,
Dimineata lapte 300 ml cu cereale
Apoi la 10 jumate un actimel cu 2 sau 3 feliute mici de sunca si ceva prostioara dulce..gen barni sau 1 actimel cu un danonino.
La amiazi ce le da la gradi...oricum nu se atinge de nici un fel de leguma..nici macar pireul nu il mananca...aduna doar carnea din felul 2 si cateva lingurite de supa..iar felul 3 il papa doar daca e dulce.
cand ajunge acasa ii pregaesc..in jur de 6 seara fripturica de pui sau tocanita de pui sau iepure sau inimi si pipote de pui tot sub forma de tocanita..si seara inca 300 de ml de lapte cu cereale.
Cam asta manca ea pana saptamana trecuta si eram super multumita...acum a mai ramas cu laptele si cu gustarica de la 10...in rest numai ciuguleste ...
O sa intru in contul comun sa mai vad niste poze sa ma binedispun ![]()
ilenutza spune:
am uitat sa va spun ce tragedie face victor cand il las la gradi - asta de vreo 2 sapt incoace- plange, urla, se agata de hainele mele, de geanta, de usa, abia ma " smulg" din mainile lui, abia il tine dna Lucica...seara si dimineata aveam aceeasi discutie: nu mai plang mami la gradi azi, o sa vezi!![]()
![]()
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO
proadelina spune:
Multumim de urarile de sanatate! De asemenea, din partea noastra multa sanatate pentru Maya si Kriszti!
Albert are 110 cm si 17-18 kg, asta tinand cont de 2 ture de antibiotice intr-o luna si jumatate. Mai bea inca o sticluta, doua de lapte pe zi
. In rest mananca aproape orice, dupa toane.
Hi, hi, hi... ne pregatim in curand sa parasim clubul scutecelor, sper ca pana atunci sa renunte si Albert la sticluta cu lapte.
Adelina si
Albert
maria_alexia spune:
La multi ani, Daria! 
La multi ani, Daniel! 
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi alaturi de mami, tati si fratiorii mai mici!
Mimi, ti-am admirat minunea mica in pozele lui Noki, e o papusa adevarata

Am citit cu maxim interes meniurile voastre. Mai ales ca ma simt cu constiinta fff incarcata ca zilnic reusesc sa le scap si prostioare in program - daca nu le primeste Cristi gustare la gradi (si zilnic vine cu cate o minunatenie), ma bate la cap pana ii cumpar cu mana mea
. Ma refer la chippicao, barni, tedi, actimel, danonino, pufuleti, kinder, chuppa-chups si alte nume rasunatoare pe care stie bine sa le depisteze prin alimentara
.
Altfel, e printre plapanzi, cam 104cm / 16kg.
Cu gradinita: sapt asta sta acasa, i-au trecut in sfarsit eternii muculeti si tusea de gradinita. I-am gasit gradinita noua, tot germana, in zona, plina de jucarii, cu educatoare cu super-recomandari, dar din pacate la 4 ore. Asta inseaman ca in vacante e inchisa, deci si sapt asta. Bunicii sunt viteji, spun ca se vor descurca cu copiii si din ian, cand voi incepe eu serviciul. Sanatosi sa fim!
Mandy, si Ana la ultima laringita ne-a speriat rau ca nu mai putea respira. Au pus-o pe picioare la urgente, prin aerosoli cu dexametazona. De asta am si cumparat aparatul - ultima raceala vad ca a trecut frumos la ambii doar cu aerosoli (cu dexa si antibiotic, e drept).
Sanatate multa, sa-si revina Kriszti cat mai bine si repede!
felicia74 spune:

La multi ani frumosi, Daria si Daniel!
Mandy, of saracul Kriszti, ce se mai chinuie. Sanatate multa!
MIhaela80 sper sa fie o viroza trecatoare, fara complicatii
Doru deja a intrat in panica vis-a-vis de gripa, ma bate la cap sa renuntam la petrecerea la Mac si sa facem ceva mai restrans acasa
Mie mi-ar cam parearau, doar o data face Ilinca 4 ani. Of, of, grea decizie!
Asa ca sondaj:ati renunta la o petrecere intr-un loc public din cauza gripei?
maria_alexia spune:
Feli, grea intrebare. Daca ziua Ilincai era sapt asta, as fi fost pro petrecere 100%, caci gripa inca nu e asa de raspandita. Sa speram ca nu va fi nici in 10 zile. Sau cand vreti voi cheful, w/e viitor? Iarasi as fi 95% pro. Depinde cat de deschis e cercul in care veti face petrecerea (mai sunt acolo si alte persoane decat cele invitate?)
Si mie mi-e teama rau de gripa asta, desi din ce citesc ar trebui sa ma linistesc. Dar panica... e usor de instalat si taaare greu de scos din cap
.
Mihaela, sanatate multa Mayei! Ati gasit un medic?