*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (251)
Raspunsuri - Pagina 17
lavi02 spune:
Miha Multa sanatate Maya!
Pediatra fetelor e foarte buna si pe sufletul meu, prefera tratamentele naturiste si cat mai usoare posibil, e foarte apropiata de noi, tine la fete, o pot suna in orice zi dar e mai in varsta, nu vine acasa, consultatii are de 3 ori pe saptamana si nu (mai!!!
) prinzi programare de pe o zi pe alta ca acum 2-3 ani.
Ce-i barni ala de ziceti toate de el?
Ale mele la capitolul dulciuri & "prostii" primesc ciocolata 1-2 patratele (mi se pare dulcele cel mai sanatos), chestii gen ursuleti sau bomboane Orbit cand mergem cu masina la drum lung. In rest mai primesc pufuleti, sticksuri, biscuiti Leibniz, cereale gen Nesle (eu le incadrez la prostii pt ca au f mult zahar). Mai rar biscuiti cu crema sau cu ciocolata sau dulciuri de la Kinder. Cam o data pe saptamana Danonino, ca luam unul singur din Carrefour.
Acadele stiu clar ca n-au voie ca strica dintii. Mananca numai daca primesc de la cineva strain venit in vizita de exemplu.
In schimb soacra-mea le da mult mai multe dulciuri dar nu pot sa ma opun cand sunt la ea.
Inchid ochii pt ca e o bunica foarte buna din toate celelalte puncte de vedere (se ocupa de ele, le citeste, vorbeste cu ele cate in luna si in stele, o mobilizeaza pe Silvia la lectii, organizeaza jocuri matematice, le scoate zilnic in parc, are rabdare infinita cu ele, le ia intotdeauna cu binele, nu se enerveaza, nu le pedepseste, a dezvatat-o pe Nati de pampers si de supt degetelul si chiar si de prietena imaginara). Asa ca sunt realista si o consider pe soacra-mea o bunica extraordinara 

felicia74 spune:
Maria_alexia chiar ca grea decizie, mai ales ca am facut rezervarea la un Mac unde petrecerea nu e intr-un separeu![]()
Mihaela80 eu de cate ori a trebuit s-o duc pe Ilinca la dr de urgenta, am preferat MEDlife. Dr Miruna Georgescu e ok, dar sa te feresti de madam Marcu. De restul pediatrilor nu stu mare lucru.
Bic spune:
si
pentru Daria si Daniel.
Sa tzopaitzi mult de ziua voastra!
Mihaela_80, sper sa va faeti bine curind. Sper ca ai gasit doctor.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
felicia74 spune:
| Citat: |
| In schimb soacra-mea le da mult mai multe dulciuri dar nu pot sa ma opun cand sunt la ea. Inchid ochii pt ca e o bunica foarte buna din toate celelalte puncte de vedere (se ocupa de ele, le citeste, vorbeste cu ele cate in luna si in stele, o mobilizeaza pe Silvia la lectii, organizeaza jocuri matematice, le scoate zilnic in parc, are rabdare infinita cu ele, le ia intotdeauna cu binele, nu se enerveaza, nu le pedepseste, a dezvatat-o pe Nati de pampers si de supt degetelul si chiar si de prietena imaginara). Asa ca sunt realista si o consider pe soacra-mea o bunica extraordinara |
wow, tocmai am aflat ca si soacra-mea e o super-bunica. Si sa ma mai mir ca-mi zice toata lumea carcotasa...
mimi_dumy spune:
Hello, hello
pe fuga ca imi pica ochii in gura de somn, de la ora 22 ma tot chinui sa scriu un mesaj si nu reusesc sa-l termin. Erika se trezeste de zeci de ori pe noapte din somn si urla ca nu mai o are pe suzi in gurita, Daria tocmai ce a tras si ea o varsatura in mijlocul patului si tot asa.
Nu stiu daca si cand o sa mai reusesc sa intru asa ca vreau si eu sa urez un sincer LA MULTI ANI! pentru toti copilasii minunati care fac parte din colectie, sa cresteti mari si frumosi, sa fiti sanatosi si norocosi, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi. 
Multumim mult de tot pentru urari si pentru aprecierile la adresa Erikutei.

Din motive de copilasi bolnaviori azi ne-am petrecut doar cu Sarah, a fost o topaila pe cinste pentru cele doua domnisoare.
Dimensiuni Daria : 21 kg si 110 cm
Sanatate multa bolnaviorilor.
Va pupam.
Mimi
de
Erika Maria (23 nov 2008) &
Daria Ioana (4 nov 2005)
Noki_Lara spune:
Taman am terminat de vizioanat filmul Marley&Me. Vi-l recomand, foooarte de familie, cu Jennifer Aniston in postura de mama de 3 copilasi + stapana de labrador ;)
Feli, ultimul lucru pe care l-as face ar fi sa anulez petrecerea. Din pacate sau din fericire (pentru mine cel putin) nu s-a invenat bolul de sticla prin care sa poti proteja copilul 100% eficient. Virusii si bacteriile si toti carcalacii cei rai circula liber prin aer. Ce o sa facem acum? O sa blindam geamurile si o sa ne uitam la TV la clasica isterie pe orice tema legata de vreo boala care produce epidemii (gripa aviara, porcina, bla-bla-bla?)
Eu persoanal nu am de gand sa fac asa ceva.![]()
Si credeti-ma ca acum 2 zile am fost relativ aproape de madam de la MFin diagnosticata cu noul virus.
Adica eu merg pe principiul clasic gen: "daca fac, asta e, ma tratez si-mi trece." Ba inca deduc ca nici nu e chiar asa de tragica precum alte forme de gripa, deci de unde isteria?
Ca au murit 4000 de oameni in lumea intreaga din cauza ei? Pai eu conduc zilnic in traficul bucurestean in conditiile in care statisticile anunta peste 3000 de morti anual numai in romania, din cauza accidentelor de masina.
Ce sa fac? Sa stau acasa?
Sa nu mai zbor cu avionul ca uneori mai pica cate unul? Asta-i viata, daca atat mi-e dat sa traiesc, so be it!
Acestea fiind spuse imi inchei pledoarea in favoarea soarecului-doritor de party la Mac.Ilinca draga, dai un cico, daca am convins-o pe mami. De fapt, daca ma gandesc bine, mami ca mami, da' cu tati e mai greu!
Sanatate multa de tot copilasilor bolnaviori! 
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
Noki_Lara spune:
Aoleu, Mimi, asta mai lipsea! S-a inecat sau ce a patit de a vomat? Pup gasca de fete si sper ca restul noptii sa fie linistit!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
ioana_77 spune:
La Multi ani, Raluca de Siminaf! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita alaturi de familia ta draga!
Siminaf, felicitari pt printesa si te asteptam cu vesti despre voi!
Feli, grea decizie; ceea ce trage balanta in jos e faptul ca e un loc public si mai au acces is altii, daca erati numai voi, era alta treaba. Pe de alta parte, asa cum a spus si Noki, oricat te feresti, tot te nimereste, daca ai ghinion. Poti sa mergi linistit pe strada si sa stranute unul pe langa tine, nu ai de unde sa stii ce hram poarta
Anda, intrebare legata de catina. Se da numai siropul sau si fructele?
Noki vazut/placut poze de la party
fata cocheta.
o zi frumoasa tuturor!
meems spune:
Noki, ce frumoase-s pozele de la party-ul Saralinei!! Foarte multa voiosie, copii superbi, si parinti pe cinste!
Lavi, mi-a placut tare mult tinuta Nataliei de la party