Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 239)
Raspunsuri - Pagina 10
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary Daria plange atunci cand face pisu, sigur o ustura. ce poate fi si ce as putea sa-i dau pana ajungem la doctor? Mari de Daria Maria(29.01.2008) 17+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
Local cu crema de galbenele.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
Eliza spune:
Si a fost si Halloween. Pentru cine e curios sa vada costumul pe care l-a acceptat Emma cu destul de multa greutate poze incepand de aici:
http://family.webshots.com/photo/2531252620102710211RogcBu
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Eliza Si a fost si Halloween. Pentru cine e curios sa vada costumul pe care l-a acceptat Emma cu destul de multa greutate poze incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2531252620102710211RogcBu Eliza ![]() Emma(19.02.2008) 1-2 ANI Povestea nasterii |
Cat de dulce a fost

Superba!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ramonab Adryana, bine ai revenit pe la noi.Ne era dor de voi. Ce pozeeee frumoase ![]() ![]() ![]() !!!Ce mireasa....ce mire....ce soare frumos aveti....!Sunteti niste frumosi toti trei.Sa fiti fericiti multi multi ani!!!!RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009 ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
sunt total de acord...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
miri_mik spune:
neatsa, inainte d emers la servici, vesit proaste. amr7, dar bruno are febra sis e plange de dureri. daca e gripa.... ny e pe zero. pupici, revin
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ramonab spune:
Neata si o
buna!
Miri, of ce rau mi-ar parea sa nu ajungeti la NY.Tin pumnii sa nu aiba nimic grav Bruno.
Ma bucur pt vestile bune de la bebe din burtica.
Eliza, ce pisicuta frumoasa a fost Emma
.
Si ce mozolici e si acolo la masa![]()
Godzila cum sunteti cu bubitele?
later edit: Alinush am primit ieri banutii.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Adryana_4u spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru aprecieri si cuvinte frumoase
E atat de bine pentru suflet sa fii laudat tu si familia, incat imi vine sa pup calculatorul...uitasem cat de calda este atmosfera pe aici...It's good to be back!
Acuma, daca vad ca sunt copii bolnaviori, imi pare asa de rau si sper sa se faca bine repede toata lumea. Si in concordanta cu voi, am si eu o intrebare, pentru cine se pricepe si-mi poate da macar o idee.....I-am facut biancai niste analize (muulte)...ca asa mi-a dat doc...si spre bucuria mea, aproape toate au iesit cum trebuia....exudat-ul curat ca lacrima, copro super, antigen giardia negativ, urina normala inafara de ph, care e 8...dar limita e pana la 7,5...nu-i diferenta mare, asa ca nu ma agit.
Problema este la analiza de sange....
toate-s bune - hemoglobina, hematocrit,leucocite, eritrocite, trombocite, neutrofil...ma rog, toate bune, OK, in limite....
insa, la IMUNOCHIMIE - Ig E - Electrochemiluminiscenta i-a iesit 84,8...muuuult peste limita, valorile de referinta fiind asa:
nou nascuti < 1.5
copii 5 sapt - 1 an < 15
1-5 ani < 60
6-9 ani < 90
10-15 ani < 200
Imi poate spune cineva ceva de asta?
Pe net am gasit doar ca ar fi legat de alergii, dar....pana ajung luni la doc nu vreau...REFUZ sa ma crizez...
Pupici.
Doamne, ce bine e sa fii din nou aici 
adulti < 100
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adryana_4u spune:
Si inca o chestie....Biancai inca nu i s-a inchis de tot fontanela....doc a zis ca nu-i problema, ca este punctiforma, e 1/1 cm....dar mi-a spus ca are lipsa severa de calciu...si ne-a bagat pe calciu Pharco, Osteocare si Multivitamol...avem schema pana in ianuarie....
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
roli25 spune:
Azi am avut o zi "mirifica". Am inceput cu o cearta zdravana cu sotul...asta asa ca maine implinim 6 ani de casnicie...
Am stat toata ziua in bucatarie. Sotul a alergat copiii in parc pana la 2 juma ca eu nu eram gata cu supa inceputa tarziu din cauza starii de kko si a plansului tras dupa cearta...
Dupa ce i-am culcat am bucatari tin continuare si la ora asta sunt rupta.
Poate imi revine moralul maine. Mergem la alta petrecere de botez. Se tin lant botezurile ca prietenii nostri s-au pus pe treaba in ultimul an.
Copiii vor sta cu socrii la noi acasa. Sper sa fie ok si sa nu ma enervez pe acolo cu vreun telefon primit pt nu stiu ce prostie.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
buna fetelor ..
mi-am tot gasit cate ceva de facut si nu am mai apucat sa dau pe aici.
ieri am facut o praji buna cu crema de lamaie, am avut musafiri, anna a avut o zi maraicioasa ...
azi ne-am mutat de la odisee la scutece .. ce repede a trecut timpul, parca mai ieri ma lovea in cap testul de sarcina si uite acum .. mami de 2 fete cucuiete .. ![]()
miri cum e bruno? Doamne ajuta sa nu fie gripa. sanatate multa!
eliza emma este copil de revista! e tare frumoasa si ce super ai imbracat-o!
roli imi pare rau ca v-ati certat .. mai ales acum in prag de sarbatoare .. eu sper sa va impacati si maine sa petreceti frumos! pupici!
adriana sunteti tare frumosi toti 3! printesa este superba .. are niste ochisori tare expresivi! iar tati .. hmm .. ii prieste viata de sotior si tatic .. s-a mai implinit .. ![]()
pupici!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

de Daria Maria(29.01.2008)
17+