Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 239)
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
mai am si eu cateva pozute ..
aici .. anna
aici .. eva
aici .. anna si eva
pupici!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Adryana_4u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta adriana sunteti tare frumosi toti 3! printesa este superba .. are niste ochisori tare expresivi! iar tati .. hmm .. ii prieste viata de sotior si tatic .. s-a mai implinit .. pupici! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
ramonab spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta mai am si eu cateva pozute .. aici .. anna aici .. eva aici .. anna si eva pupici! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Pup frumoasele si dodoloatele. esti o norocoasa cu asa fete minunate!

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta mai am si eu cateva pozute .. aici .. anna aici .. eva aici .. anna si eva pupici! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
ce dulci sunt amandoua...
cred ca e o incantare sa le vezi impreuna...ce minunat paote fi...
am printesele...*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
roli25 spune:
Ellenuta ai 2 papusi! Poza asta e splendida!
Azi am fost la un botez. Ne-am simtit bine, iar copiii au stat acasa la noi cu socrii. Nu vroiau sa-si scoata afara ca e frig dom'le...dar de gura noastra au plecat cu ei sub ochii nostri, ca sa fim siguri ca-i scot
si noi am plecat. Cand ne-am intors, erau ok, mancasera, dormisera...asa da...sa mai iesi sa te deconectezi si sa vii acasa sa gasesti lucrurile facute! Mi-a revenit si mie moralul cazut ieri.
De maine Marc are vacanta ca acum e la gradi de stat, asa ca avem balamuc organizat.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Laura Ioana spune:
Elle
sunt minunate fetele tale! Cat de frumos stau impreuna
Sa-ti bucure mereu inima!
Am vazut si pozicile Emmei
o scumpa! Deci cu greu a acceptat costumasul?
Draga de ea!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
Eliza spune:
multumim. A fost cam cu scandal imbracarea(le-am lasat pe educatoare sa aiba "placerea"), dar a acceptat.
Elle ai doua minunatii de fete. Eva cu zulufi si Anna o dulceata de bebe
.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
ceska777 spune:
Buna dimineata,
avem iar net si dam cafea. N-avem telefon inca......
Am vazut-o pe Emma.......superba! Noi am avut cu ce sa tratam "colindatori" de Halloween (ciocolate sub forma de paianjeni, fantome si dovlecei) dar n-a venit nimeni sa ne bata la usa. Pe strada am vazut totusi copii mascati: 3 vrajitoare. Si B. urla la ele din masina:"hexe!"- vrajitoare.
Ellenuta,
fetele tale sunt superbe: luate individual iar impreuna te dau gata. Poate raman asa, una balaie si una brunetica. Atunci sa vezi wow-uri!
Iar la Eva se vede ca e o ghidusa!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
nemary spune:
Lala, merci mult pentru raspuns, azi i-am dus un strop de pipi sa-i faca urocultura.
Miri cum mai e Bruno? sanatate multa si sa nu ratati NY
Eliza, wow ce dulce este Emma, e tare frumoasa si ia stat bine costumata asa.
roli bine ca a decurs totul ok si te-ai deconectat.
Adriana sunteti tare frumosi toti 3! ati fost 2 miresici superbe. despre analizele Biancai nu stiu ce sa-ti spun, dar Ca luam si noi cate 5 ml/10 zile pana in mai. si Dariei i s-a inchis fontanela.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
18+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
stancutza spune:
Neata zuzici dragi!
Va pup pe toate si mai ales pe clopo mici si activi. De asemenea, stiu ca mai sunt si copilasi bolnaviori, le urez sa se faca repede bine!
Si Sofia e mucioasa din nou de vineri seara – de ce trebuie sa raceasca copiii taman in week-end? - dar ne descurcam, e cooperanta la administrareatratamentelor :-).
Am intrat special sa va spun ca astazi avem programare pt RMN si Tomografie, etapa esentiala inainte de operatia de implant cohlear. In functie de ce se va vedea la “poza” dr va decide daca este operabila, ce marca de implant ar fi recomandabila etc.
Ce ciudata e viata...acum cateva luni ma rugam sa nu fie nevoie de operatie, acum ma rog sa fie totul ok ca sa o putem opera cat mai repede...
Sper sa se poarte bine Sofia azi, va fi din nou anesteziata – a 3-a oara in 6 luni, dar nu am ce sa fac – de data asta cu anestezic in vena nu cu masca, sper sa fie ok.
Deci va rog sa ne tineti pumnii, astazi de la 3 avem programarea. Uf, abia astept sa stim mai multe!
Noi intre timp ne-am intalnit cu reprezentanti ai companiilor care vand implanturi in Ro, fiind vorba de dispozitive destul de scumpe (in jur de 20.000 euro pt o ureche) e mare batalie, cu rivalitati intre spitale si medici, cu fitze si refuzuri, etc. O mizerie. Dupa cum va spuneam, noi vrem sa aducem un dr experimentat din strainatate ca sa o opereze pe Sofia, cei de aici nu sunt destul de experimentati ...
Gat, nu ma mai lungesc, va pup si va dau vesti cat de curand posibil! Sa va ganditi la noi!