Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 239)
Raspunsuri - Pagina 9
Eliza spune:
Adryana sunteti asa de tineri si frumosi
. Pozele sunt super frumoase si transmit caldura si armonie. Sunteti o familie tare frumoasa,felicitari!
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
miri_mik spune:
helau!
vesti d epe frontul de be: bebe remy noah e bine mersi in bulina lui. burta mea se ridica vertiginos (adica uterul, ca sa fim tehnici). nenea dr a zis c anu are de zis decat de bune. TT a iesit risc de 1/10.000, adica inferior dar la 10 mii se opresc din calculat. se misca bandix. mi-a tras un sut pe masa, dar n-a vrut sa i se faca poza. l-am dus si pe bruno sa-l vada si sa-i asculte inima. nenea dr era racit cobza, sa speram ca nu i-a dat lui bruno ceva ca dupa somnul de amiaz mi-a zis ca ii e frig si s-a ascuns sub o paturica. in rest... a pus data nasterii pe certificat 10 apr. cu rezerva ca totul depinde de bebeloi:)
adryana 4u, welcome back! aveti niste poze absolut superbe, si sunteti frumosi foc! sa va tina Cel de Sus in continuare asa de fericiti ca in poze!
virgo... no comment. stii parerea mea. si ai primit doar sfaturi bune. ideal ar fi sa tii cont de ele oricat ar fi de grea dependenta de ....sdgz'(tcvbhgyrfdbh)klrtjgirtgj ala!
elle, curaj. dar indiferent care dintre cele mici e kkcioasa, nu le mai ridica. sterge-le cus ervetel umed si gata; nu trebuie spalate cu apa. hai ca trece! pusici
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
godzila spune:
Sunt varza, plina de nervi...etc
Lui Vlad i-au aparut bubite ca urticariile, alergie la ceva...eu m-am speriat ca poate fi de la antibiotic, sun la dr, ma programez si cand ajung, ia-o de unde nu-i...pe cine sa mai gasesc eu la 5.30 pm? In fine, iar am facut consultatie prin telefon cu alta dr., care mi-a zis ca daca i-am mai dat si nu a facut nica atunci nu e de la antibiotic, mai ales ca nu i-au aparut pe tot corpul...eu sper din tot sufletul sa nu fie, ca asta nu e decat a doua zi de cand ii dau si nu vreau sa i-l intrerup. Deocamdata ii dau un antihistaminic si D-zeu cu mila. Faza e ca e are DA si ma gandesc sa nu fie vre-un episod din ala...poate face alergie la medic acum...
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui godzila Sunt varza, plina de nervi...etc Lui Vlad i-au aparut bubite ca urticariile, alergie la ceva...eu m-am speriat ca poate fi de la antibiotic, sun la dr, ma programez si cand ajung, ia-o de unde nu-i...pe cine sa mai gasesc eu la 5.30 pm? In fine, iar am facut consultatie prin telefon cu alta dr., care mi-a zis ca daca i-am mai dat si nu a facut nica atunci nu e de la antibiotic, mai ales ca nu i-au aparut pe tot corpul...eu sper din tot sufletul sa nu fie, ca asta nu e decat a doua zi de cand ii dau si nu vreau sa i-l intrerup. Deocamdata ii dau un antihistaminic si D-zeu cu mila. Faza e ca e are DA si ma gandesc sa nu fie vre-un episod din ala...poate face alergie la medic acum... ![]() Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Vera poate fi o viroza eruptiva.
De multe ori si Bogdan imi facea asa. Deci nu alergie/urticarie cu pur si simplu virus.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
Lala_D spune:
Mirifelicitari pentru vestile bune "din burtica" 

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
ceska777 spune:
Buna seara,
astia de la cablu de-i parasim sunt niste parolisti: au zis ca mai avem net incl azi, deci pana la 24:00 mai pot folosi compu.
Va invit pe blog sa vedeti cu ce mi-am pierdut azi timpul ca sa nu innebunesc ca nu mananca copilul.
Miri,
imi place tot mai mult de cel de-al treilea vostru muschetar: Remy Noah sunt excelent mai bine nu se putea decat cu Remy Noel, cred eu.
Oricum o sa fie un tauras naravas in aprilie, nu? Mai aveti in familie?
Adriana,
fug sa vad pozele!!!!
Roli25,
si daca il scoti sa-si faca somnul de pranz afara? Adica cand sunt conditii de iesit afara-desi ma gandesc ca nu mai e bebe mic sa mearga schema. Sau il lasi max 2h sa doarma - asa v-ati incadra?
Parca nicicum ar face-o astia mici nu ne pica bine noua... dar asta e jucam cum ni se canta!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
godzila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Vera poate fi o viroza eruptiva. De multe ori si Bogdan imi facea asa. Deci nu alergie/urticarie cu pur si simplu virus. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze Design blog |
Si eu cum sa imi du seama de diferenta?

Lala_D spune:
Pai....daca a mai luat aceiasi medicatie si alta data si a fost ok, daca nu-i nimic nou in alimentatie, nu e boala contagioasa si e "virusat" atunci sunt 80% sanse ca bubele sa fie virotice.
La Bogdan aratau mereu la fel
, niste chestii in relief, cu cap tare care il mancau. Semanau cu ciupiturile de tantari. Daca le scarpina se umflau si se mareau.
Daca le dadeam cu albastru de metil se uscau si treceau.
Radeam uneori cu mama ca asta face "alergie" la viroza ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
nemary spune:
Daria plange atunci cand face pisu, sigur o ustura. ce poate fi si ce as putea sa-i dau pana ajungem la doctor?
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
17+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Lala_D spune:
aaaa si inca o chestie : ii apareau in valuri .Intai pe picioare apoi burta/spate si ultimile bratele. Mereu aceiasi organizare.
Stiu sigur ca eu il pictam cu albastru de metil si vedeam clar care e "veche" si care noua.
Ultima tura a fost de la o viroza in august, l-au tinut 2 saptamani daca nu 3 ....
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog