*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (82)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Carmendu, cum a fost la Natalie Cole? Si I. avea de gand s-o ia s-o plimbe cu masina de la 8 la 10 dar am plecat eu cu masina, si ar fi insemnat sa ne duca, sa ramana cu ea, sa ne ia... mai complicat, a ramas acasa haltanand-o.
Ohoooo, cale lunga sa ajung eu la teatru la Buc, aici am vazut Butoiul cu praf de pusca, de Dejan Dukovski. Faina piesa, tragedie, ma saturasem de comedii... eu vb, care-ajung la teatru de 2 ori pe an maxim.

Malinas, grozava idee de mar copt cu ficat, nici Sarei nu i-a facut cu ochiul ficatul, asa ca poate merge cu mar copt, ca asta-i place. Mai ziceti, mai ziceti.

Laura, da, si pe noi ne scoate de multe ori masina din incurcatura, mai ales pe daddy.

Fug putin la cursuri, ca tot mai am bona 2 zile...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Lore votat si noi

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

multumim mult....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos draga mamica... Ce frumoasa este printesa ta.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Monicus, Ana e o dulceata de copil...cum aduna ea tot de pe rafturi si incearca sa te fenteze la metrou
Sarei ii este frica sa mearga singurica...se tine de orice si merge, dar cand o chem la mine se lasa deabusilea si vine.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Andy08 si oceanborn multumim frumos
Ce pupacios este fiul tau. Tare gingas este. Pai va mosteneste. Sa va traiasca Imiplace egstul cu pupaceala.

Ralukutzza tare frumoase sunt pozele. Ce frumos ii sade cand zambeste. Tare chipesa este. Sa va traiasca printesa.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Gata vaccinul. ROR-ul nu l-a facut ca nu l-au primit de la stat. Deci peste o luna alta intepatura. A plans f putin cand l-a intepat si a iesit din cabinet razand in hohote.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Monicus multumim frumos.Gargarita zambeste toata ziua, la oricine si oricand.Cand ii place de cineva intinde manutele sa o ia in brate, apoi ii pune manutele in jurul gatului si isi lasa capul pe umarul personei respective cateva secunde dupa care isi ridica privirea, se uita in ochii indragitului si rade semechereste...ceva de genul..."vezi ce stiu eu sa te iubesc"

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos de aceasta sugestie. Este ff buna. Sper sa o punem si in practica.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Va deranjeaza daca dau din cand in cand copy/paste si aici?

Am primit o carte, Inchide televizorul, e mai veche dar fte educativa. O sa incep sa va scriu cate ceva din ea, si astfel, incet, o citesc si eu. Jocul de azi se numeste Infiaza un copac:

Cand iesiti la plimbare, invitati copilul `sa infieze un copac`. Prin aceste gest, se dezvolta legatura dintre copil si mediul inconjurator. Explicati-i ca, de fapt, nimeni nu poate avea un copac al lui, intr-un domeniu public, dar ca omul se poate `imprieteni` cu un copac si poate sa-l ingrijeasca.
Ce raspundere ar putea avea cineva care `detine` un pom? In primul rand, trebuie sa cunoasca foarte bine copacul. De aceea, cu ajutorul creionului si al hartiei, desenati copacul iarna; toamna, adunati frunzele cazute pe jos si presati-le, studiati florile si fructele primavara si vara.
Cand iesiti la plimbare, copilul trebuie sa aduca apa intr-o sticla, cu care se va uda copacul. Copiii mai mari pot sa faca un calendar al copacului, in care pot nota inaltimea, perioada cand infloreste, mirosul pe care il raspandesc florile, forma fructelor etc.
In final, o data sau de doua ori pe an, faceti fotografii copilului impreuna cu copacul `infiat`.
Cu timpul, copacul va deveni un reper important pentru cunostintele de botanica ale copilului.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

anca- natalie cole a fost foarte tare. foarte eleganta, a cantat melodii vechi, duetul cu nat king cole si slava domnului ca are mai multa minte decat taica'su si nu a cantat in spaniola!
lauramiron- sotul meu l-a plimbat pe victor cu masina ca sa scape de tot protocolul de seara. pana acum nu ne-am folosit de artificiul asta ca sa-l adormim. e drept ca, atunci cand plecam cu masina adoarme, da' acum nu era cazul.

a facut cineva copilului vitamina D3 injectabil?

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna fetelor,
Ieri am fost si eu la ecografie mamara pentru nodulul de la san... care nodul este de fapt un chist care nu e doar unul ci sunt 6 ..impartiti intre cei doi sani...frateste.. Partea buna e ca se pare ca nu sunt periculosi, trebuie tinuti sub observatie in continuu, adik toata viata. Nu se intamla nimic daca ii am, se traieste cu ei; dar tb sa merg la control periodic sa nu se mareasca sau sa se miste. Dr crede ca s-au format de la lovituri. Adevarul e ca praslea da din picioruse mama-mama. Asta e..mi-a dat sa ma ung cu Diclofenac si sa iau 3 luni de zile Fenicul, o tableta pe zi.

In alta ordine de idei sunt ff fericita ca am reusit sa-mi iau bilete la spectacolul de Craciun al lui Stefan Banica. De vre-o 5 ani tot vreau sa merg si se tot iveste ceva, Acum gata, mi-am luat , sunt fericita

Va pup!

Mada mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

LA MULTI ANI TUDOR de creata !
Sa fi sanatos si norocos !

Votat Lorelay , vazut filmulete dragute cu Ana de Monicus !
ps.vazut si poze cu Gargarita frumusica de Ralucutza
Carmendu bravo tie ca te distrezi
Madutza_bra sanatate multa si sa scapi de chisturi
Oooo vazut in sfarsit si poze de la botezul lui dragul nostru de Thomas , maaai ce serios s-a prezentat el cu camasuta si vestuta .Sa-ti fie de bine crestinarea puiule !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput