*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (82)*
Raspunsuri - Pagina 15
lauramiron spune:
Asta mica a mea a inceput sa alerge, la propriu
Si e asa de mandra de noua activitate incat asa circula toata ziua....in viteza
Si eu cu stomacu-n gat sa n-o vad in cap

lauramiron spune:
In seara asta i-am servit iaurt cu fulgi de ovaz si nuca macinata
Oare nuca e la alergene pana la 1 an?! Ca i-a placut, plus ca e si sanatoasa, si se poate face si cu macaroane
oceanborn spune:
Laura, si Thomas mai nou fuge...noroc ca-n parc e iarba si-s frunze .. azi si-a trantit 2 vanatai mici , una pe obraz si una in frunte
alergand a dat direct in tocul usii ca de alergat alearga dar inca n-a invatat sa puna si frana
..si pe mine ma streseaza cand il vad, e alergat de ala isteric care in general se termina in nas...
Criss, am pus doar cateva pe fuga, din pacate botezul trebuia sa aiba loc la o bisericuta in afara orasului, un loc f fain, dar din cauza ca popa a avut si alte treburi dupa(chestii neprevazute ), s-a tinut altundeva..
Azi mi-a facut ochi dulci,
, trebuie sa-l prind cumva sa-i fac o poza, merita vazut
. Si e din nou foarte prietenos cu toata lumea, face cu mana la toti ,inclusiv la caini si pisici, pana si la un fluture de ala de noapte care se tot fatzaia la geamul nostru intr-o seara
.. azi am platit niste facturi la posta , n-a mai avut rabdare si a tebuit sa-l iau in brate ..asta chiar cand imi venise mie randul, tipa de la casierie mi-a dat rest cu 40 euro mai mult
, Thomas ii tot povestea si ii facea cu mana, cand i-am zis cica, pai Thomas e de vina, m-a fermecat
mami de Thomas
Amalia spune:
LA MULTI ANI Tudor de Creatza!
Sa cresti mare si sa fi sanatos si norocos si sa-ti bucuri parintii!

poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Olivia26 spune:
La multi ani, Tudor de Creatza
Berthule
, de ce sa fiu suparici, noo...ba am avut musafiri, ba am mers la ziua de nastere a unui baietel de 3 ani si am cautat nu stiu cat timp cadou ca nu ne hotaram (pana la urma i-am luat o camasa, o carte si o chitara
), acum a luat dav vreun virusel la petrecere, ii e infundat nasul din cauza asta adoarme ff greu ca nu poate suge ca lumea si tot asa, mereu sunt in miscare.
P.S. Te-ai uitat urat, ha??...ca azi a plouat
dar dupa ce ne facusem deja plimbarea![]()
Sper ca sunteti mai bine, sanatate multa la toata gashca
Fug ca tot nu am reusit sa-l adormim nici la ora asta, ne chinuim de ceva timp, suge ce suge, pare oarecum toropit dupa care se ridica, se urca pe noi si cauta joaca

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Amalia spune:
Fetelor
, citesc zilnic, dau sa scriu si nu mai apuc..
. Bine ca reusesc pana acum sa ma tin de urari macar
.
Ce perioada minunata avem!
Cozonaceii nostrii fac rand pe rand anisorul.
Sa ne vedeti pe noi acasa cum suntem...Parca niciodata n-am fost mai indragostiti de Luca
. Efectiv ne-a topit in ultima vreme pe toti! Zambeste strengareste, incearca sa pupe cu gurita plina de balute, te strange in brate si-si cuibareste capsorul in tine, se rasfata, se alinta...se stramba sa-ti faca pe plac..e un deliciu sa-l privesti!
Se vede ca vrea timp petrecut cu fiecare, chiar daca ma cauta pe mine cu privirea sa vada daca am disparut
. Abia astepta sa aiba David timp de el si sa vina la joaca, plange dupa tati daca trece repede pe langa el si nu-l ia in brate. Te topeste cand vezi cata atentie iti acorda!![]()
Merge tare haios, Cetateanul Turmentat scrie pe el
...si "ameteala" se accentueaza pe afara, unde are haine mai multe si-i e mai greu sa-si miste poponicul.
Momentan e destul de cuminte, nu are nazbatii la activ, e foarte energic si curios si misuna cat e ziua de lunga. Inca e fan tzatza
, se scoala noaptea s-o ceara, dar depinde de noapte...in cele bune doar de 3 ori.
Imi e drag de mor sa-l vad cum suge!
Ma mangaie cu manuta pe burta.
Imi aduc aminte ca acelasi sentiment sublim il aveam si la David...care ma mangaia gales pe spate cand sugea (cu manuta pe care o tinea pe langa mine)
Sta in continuare cuminte in carut afara si doarme si cate 2-3 ore la aer. Numai seara nu are stare. Stie ca fac doar o tura scurta pe aleile de la bloc si merg direct in parculet la copii...si-n caz ca ma abat sau stau cu cineva de vorba, ma taxeaza.
Ii place sa-l dau pe topoganul mic (am facut niste muschi de la el..mama-mama
), dar nu reuseste sa stea mai mult de cateva secunde in leagan. Prefera sa se dea jos si sa-l ia la studiat, la intors (ce-i drept, avem numai 2 leagane pentru copii mari...o bucata mica si dreptunghiulara, legata de 2 lanturi..nu tu spatar, nu tu nimic
).
Pe tot ce vede ca seamana cu un butun se duce si face "tii-tiii"(claxoneaza)
. Am tot facut eu asa vreo luna la toate imbinarile de la topogan si vad ca s-a prins ideea.![]()
E maaare fan al unei carticele cu animale domestice de la Teora. Culmea, nu cea noua, cumparata pentru el, ci cea pe care a avut-o David si care mai "traieste" inca pentru ca am imbracat-o toata in scoci
. Daca incepi sa-i insiri pe rand animalutele de acolo si sa faci ca ele, sta cuminte si o ora intreaga!
Incearca sa repete si el cum fac animalele, dar momentan doar misca buzele mimand.
Iubeste papucii, sticlele de crema de ghete lichida, deodoratul lui tati, prizele, cosul cu rufe curate pus jos,....si cate si mai cate. Chiuie des de incantare, e vesel, zambaret tare, iubaret, o explozie de energie pozitiva care ne inunda casa!
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa sa fiu mama unor copilasi ca ei!
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
BraveGirl spune:
Amalia. m-a uns pe suflet mesajul tau, ca de obicei 
Am vazut poze cu frumoasa Ralucutzei.
Am ramas impresionata de printesa Ana. E superba! Iti vine sa o mananci.
Noi am primit vesti proaste saptamana asta. Bunicul sotului are cancer...soacra verisoarei mele a murit intr-un stupid accident: i-a prin haina si poseta usa trolebuzului. 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Ralukutzza spune:
Amalia esti un suflet minunat si o mamica extraordinara...mi s-au umplut ochii de lacrimi si sufletul de bucurie citind mesajul tau.Copilasii tai au fost binecuvantati cu o mamica minunata.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
Ralukutzza spune:
Bravegirl imi pare rau pentru vestile rele pe care le-ati primit...accidentul de care povesteti este chiar stupid...condoleante pentru soacra verisoarei si sper ca bunicul sotului sa treaca peste boala cu bine (si tata are cancer,s-a operat si a facut tratament si este bine acum)
si va doresc sa treceti repede si cu bine peste probleme.
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
Olivia26 spune:
La multi ani cu sanatate, Emma! Flore, sa va traiasca fetitele adorabile!
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!