*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (82)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

LA MULTI ANI EMMA!Sa fii sanatoasa si sa-i bucuri pe parinti!
Lorellay, votat si m-am bagat si eu la joc ...dar nu cred ca avem sanse, cei care fac cumparaturi cu acel card cred ca au f multe puncte.
http://www.supersimplu.ro/CalinescuRamona

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Am intrat si eu astazi sa urez La multi ani cu intarziere sarbatoritilor lunii octombrie cat si in avans celor ai lunii noiembrie...
Noi suntem varza dupa o raceala acum 2 sapt pe care nu am dat-o gata decat cu antibiotic ieri seara au racit iar si a trebuit sa chem ambulanta pentru ca se sufocau in somn ... a fost groaznic si sunt un pic disperata pt ca simt ca nu mai ies la liman...au scaune apoase deci antibioticul iese din schema au mucii pana la brau , febra usoara adik fac 38 cu 1,2 iar scade, tusesc nu vor sa manance decat lapte, noaptea se trezesc urland ca se sufoca de la mucisori, deci nu prea se odihnesc, sunt zombi, plus ca le ies si dintii...
Nu stiu ce fructe si legume sa le dau sa le stranga la stomac...
Am evitat sa trec pe humana hn pt ca nu prea e hranitor si dupa ce ca nu papa , am facut ceai de menta, luam sumetrolim, sirop stodal pt tuse si pivalone pt mucisori , panadol cand facem febra.
Asa ca as vrea sa stiu ce meniu sa le dau ca sa le stranga la stomacel ca nu mai stiu imi vine sa urlu cand le vad ca pica de somn si le e prea rau sa adoarma..,Va pup si imi cer scuze de mesajul meu lung si pe langa subiect da simt ca parca mi-a taiat cineva mainile cand le vad ca sufera...

http://s698.photobucket.com/albums/vv350/andutza_02_2009/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Andutza, daca le place, e f indicat mucilagiu de orez si supa concentrata de morcovi. Poti sa le dai si mar copt amestecat cu mucilagiu de orez, putina scortisoara deasupra si e f bun la gust. Ceai de menta cat mai mult. Ar fi bine sa le dai totusi Humana HN, chiar daca e mai putin hranitor, ajuta sa treaca mai repede scaunele proaste...oricum nu asimileza mai nimic daca au diaree, deci ce castigi la nr de calorii, pierzi la nr se scaune diareice. Evita cartoful si rosia. Atat imi vine in minte pe moment. Sanatate multa, sa va treaca repede!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Andutza pe langa ce a zis Bertha incearca banana si branza. Multa sanatate!

Bravegirl sa treceti cu bine peste aceste greutati!

Eu sunt terminata. Nu am dormit deloc azinoapte. Temperatura, plans, intr-o continua agitatie - de la vaccin. Nu dormea decat la mine in brate. Pe la 6 juma s-a potolit si a dormit pana pe la 8.15. Acum doarme iar. Si mie imi plesneste capul de durere.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ginyie, si eu la fel ca tine, ma doare capul si mi-am facut o cafea. Ioana s-a trezit la 2 si pana la 3 a tusit saracuta, de nu mai stiam ce sa-i fac. Nu are alt simptom, decat tusea, ziua tuseste f rar, max de 5 ori/zi. Azi n-a tusit deloc...dar azi-noapte a fost cumplit. M-am trezit la 6.30, sa pregatesc baiatul de gradi. Sunt f obosita...eu spun rar asta, dar acum chiar asa ma simt. Ma doare spatele, ma simt ca naiba. Drept pt care, imi ofer o zi mai usoara si stau pe net, macar cat doarme Ioana. Va dorim sanatate, sa va treaca repede!

Amalia, minunate randuri! Am promis ca o sa scriu despre sentimentele de vinnovatie, incerc sa ma tin de cuvant. Cand era Darius mic, il priveam si nu-mi venea sa cred ca e al meu, ca ghemotocul ala frumos are atata nevoie de mine, mi se punea un nod un gat cand ma gandeam cat de mult pot sa-l iubesc. Si asa a fost mereu, numai cand il priveam parca imi treceau toate. Mereu ne-am dorit al doilea copil si Ioana a venit firesc, din dragoste, nu a fost o intamplare fericita si atat. Spre norocul nostru, Darius a iubit-o inca de cand era in burtica...noroc sau poate am nimerit noi calea cea buna si am stiut sa-i pregatim venirea pe lume, astfel incat sa ocupe un loc aparte in inimioara fratelui ei. Important e ca el o iubeste nespus, si ea pe el, cum se vad, cum isi arata dintisorii, intr-un zambet larg si siner, cum numai copiii pot avea. Acu' vine gargaunu' mamei nebune. Eu am un dublu sentiment de vinovatie: unul e vis-a-vis de baiat, care seamana perfect cu al tau, cu siguranta nu-i mai pot acorda acelasi timp si nici nu pot sa-l giugiulesc asa ca pe Ioana, pt ca deja e mare si nu prea mai agreeaza sa-l musc de burta si de talpite. Ca sa nu mai spun ca sunt momente cand trebuie sa-l certam si chiar sa-l pedepsim, stii ca nu se pot evita aceste episoade, oricat de mult ne-am dori. avem insa momentele noastre de tandrete, in special seara, inainte de culcare. Nu concepe sa se culce "negiugiulit", pana nu ma duc la el, nu adoarme, ii spune sotului "nu pot sa ma culc negiugiulit". Parte pozitiva e ca acum petrece mult mai mult timp cu tati, ceea ce pt un baietel e f important, zic eu.
Partea a doua vizeaza vinovatia fata de Ioana: evident ca, fiind 2, din start ea nu benefiziaza din partea mea de acelasi timp de care a beneficiat Darius la vremea respectiva. Am mai scris ca ea a trebuit sa adopte, vrand-nevrand, programul baiatului. Dimineata am trezit-o de multe ori ca sa ducem baiatul la gradi, iar daca-l duce tati, oricum se trezeste la 6.30, ca ne aude pe noi prin casa. La 3-3.15 o trezesc din somn, sa plecam sa-l luam de la gradinita. Daca nu s-ar pune pb gradinitei, dimineata s-ar trezi pe la 8-9 si ar dormi o singura data in intervalul 13-16. Ca sa nu mai spun ca, din pacate, rabdarea mea nu mai e aceeasi ca la 25 de ani. Cand era darius micut, era tot o sarbatoare la noi in casa, numai veselie si rasete. Acum sunt deseori nervoasa, Darius ma supara de multe ori f tare si mai tip la el, il cert si ea, saraca, ne priveste. Nu-i deloc bine si e urat din partea mea, nu-i o scuza, dar deseori nu mai gasesc nicio picatura de rabdare. Nu am timp de ea cum aveam de Darius, pt ca petreceam considerabil mai putin timp sa gatesc, sa fac curatenie in casa, sa spal, sa calc etc...plus ca erau si bunicii care mai stateau cand aveam nevoie. Imi reprosez ca Darius era mult mai avansat dpdv cognitiv la varsta asta, dar ma bucur sa constat ca baiatul ma suplineste f bine si ea invata f multe de la el.
Ca sa concluzionez, e bine si sa fii frate mai mare si sa fii mai mic, sunt avantaje si dezavantaje. Partea buna e ca ei nu stiu ce se petrece in sufletul nostru, ei stiu doar ca mami si tati ii iubesc mult si ca sunt razele noastre de soare. Si-mi fuge toata oboseala cand ma duc sa-l iau de la gradi si-i vad afisata foaia de activitati din ziua respectiva, mereu cu FB, si cand imi spun educatoarele ca n-au vazut un copil atat de inteligent si cu un asemenea vocabular dezvoltat, ca zilnic le uimeste cu cate ceva. Cra-cra-cra
Si-mi creste inima si cand o vad pe matzulina mica ce vesela si sociabila e, ce mutrite caraghioase face si cum vine periodic sa se mai cuibareasaca putin la mami in brate, apoi fuge iar la joaca, mai trage o runda pe la tzitzi, mai baga cateva ture prin sertare...nu ne plictism cu siguranta.

Anca, telefonul rezista inca, trebuie sa-l pazesc de Darius, ca nu se blocheaza tastele. Mi l-a sterpelit intr-o z, s-a bagat cu el intr-un clt si a facut muuulte poze, si-a fotografiat mana, talpita, nasul, apoi a trecut la perdea, tv, mi-a schimbat melodia, mi-a umblat prin agenda...varza totala.

Gata distractia, ma solicita sefa.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

buna dimineata la toata lumea !

un link cu cantecele pt copii

http://www.trilulilu.ro/Madruga/5d31798c14fe2a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

Citat:
citat din mesajul lui andutza_02

Am intrat si eu astazi sa urez La multi ani cu intarziere sarbatoritilor lunii octombrie cat si in avans celor ai lunii noiembrie...
Noi suntem varza dupa o raceala acum 2 sapt pe care nu am dat-o gata decat cu antibiotic ieri seara au racit iar si a trebuit sa chem ambulanta pentru ca se sufocau in somn ... a fost groaznic si sunt un pic disperata pt ca simt ca nu mai ies la liman...au scaune apoase deci antibioticul iese din schema au mucii pana la brau , febra usoara adik fac 38 cu 1,2 iar scade, tusesc nu vor sa manance decat lapte, noaptea se trezesc urland ca se sufoca de la mucisori, deci nu prea se odihnesc, sunt zombi, plus ca le ies si dintii...
Nu stiu ce fructe si legume sa le dau sa le stranga la stomac...
Am evitat sa trec pe humana hn pt ca nu prea e hranitor si dupa ce ca nu papa , am facut ceai de menta, luam sumetrolim, sirop stodal pt tuse si pivalone pt mucisori , panadol cand facem febra.
Asa ca as vrea sa stiu ce meniu sa le dau ca sa le stranga la stomacel ca nu mai stiu imi vine sa urlu cand le vad ca pica de somn si le e prea rau sa adoarma..,Va pup si imi cer scuze de mesajul meu lung si pe langa subiect da simt ca parca mi-a taiat cineva mainile cand le vad ca sufera...

http://s698.photobucket.com/albums/vv350/andutza_02_2009/

mami de Valentina si Alexia 19.12.2008

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

ar fi bine daca le- ai da si un probiotic, de ex biotics - reface flora stomacala ... mare grija la deshidratare, sunt in farmacie saruri pt hidratare orala, chiar asa se numesc, bine acceptate de copii si fff bune .... referitor la sirop -picaturi - puf de nas eu as zice ca ar fi nevoie de ceva gen eurespal/ambroxol/sinupret pt fluidificare iar pt nas vibrocil de 2 ori pe zi este f eficient ... cu mancarea e cam nasol pt ca gama se restrange la ce am vazut ca ti- au dat fetele deja, oricum insista pe morcov fiert si orez daca nu incearca de la hipp un suc de morcovi special pt stari de acestea ... sper ca m- am facut inteleasa daca nu raspund si la pm oricand ... va doresc sanatate multa

Mergi la inceput

hai ramo cum sa nu fi printre castigatori? noi votam aici de zor saiasa ceva ...

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

LA MULTI ANI EMMA!Sa fii sanatoasa si sa-i bucuri pe parinti!
Lorellay, votat si m-am bagat si eu la joc ...dar nu cred ca avem sanse, cei care fac cumparaturi cu acel card cred ca au f multe puncte.
http://www.supersimplu.ro/CalinescuRamona

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Pt toti cozonaceii si mamicile de cozonacei:

http://www.trilulilu.ro/0405br/7434b1de16d696

Prima data cand am auzit melodia am plans. Nu eram inca insarcinata.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput