*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (82)*
Raspunsuri - Pagina 11
Amalia spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE pentru:
Hanna de Mendy
Antonio de Mav
Tudor de Diana21
Daria de Oaanna

poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
elilov3 spune:
Bertha nu. nu baterie de-a mare e ceva mai mare decat ce-a de ceas tot asa rotunda 

mav eu sunt de acord 

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
Andy08 spune:
Hanna de Mendy,
Antonio Gabriel de Mav
Tudor Stefan de Diana21
Daria Alexandra de Oaanna
Bertha: Poate fi cumva de la medicamentele pe care le ia pt. raceala? Eu am mai patit asa cu Andrei, de la antitermice, desi nu tot timpul. Sa stii ca si Andrei se inroseste de cateva zile. Si mananca aceleasi chestii. Si eu la fel. Il ung si trece roseata in cateva ore. Uf, sensibili sunt astia micii ai nostri!
Monicus: Tare scumpa pitica voastra!
Laura: Uf! Bine ca sunteti mai bine. Cu dormitul...eu stau f. rau de vreo 6 luni....nici nu cred ca mai pot dormi legat 7-8 ore....
Amalia: Va pregatiti de chef sambata? ![]()
Isa: Ia mai spune-mi si mie, te rog, meniul lui Rapha pe cateva zile, ca nu mai stiu ce sa ii dau.
Andy, mami de
Andrei
Ralukutzza spune:
Mav si eu sunt de acord cu propunerae ta 

V-am mai pus si noi cateva poze cu noi
...aici :
http://picasaweb.google.com/ralucamihaela.marin/CuMamiSiTatiPeLaNoiPrinCurte#
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
ginye55 spune:
Mav super, super super!
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
anca_27 spune:

4 dintr-o lovitura, atunci s-au ivit
Hanna, Anto, Tudorelu` si Daria in 27 au sosit.
Sanatate muuuuuulta, dragilor cozonacei!
Si Aaaaaani Muuuuuulti, cu toti cei dragi langa ei!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
anca_27 spune:
Mav, e super ideea!
Sa-nteleg ca iei tu fraiele si trimitem la tine adrese si id-uri de DC sau sa ne gasim noi careva?
Adicatalea, cineva fara 2 prunci nazdravani, doar cu unul...nazdravan/a.![]()
Bertha, si mie-mi placea lipiciul... cine se-aseamana se-aduna... adicatalea, din noi doua, au iesit doua printese cu muuuulte asemanari, inclusiv preferinte pt printi.
Telefonul rosu e inca intreg?
Ralu, n-am putut sa nu ma uit la poze cu gandul ca mutrita aia dulce si mica a inghitit bucata mare si-a ajuns la spital... Acu stau cu stresu`, sa-i mai dau sa muste si sa molfaie din mar sau nu? Eu le aleg pe cele mai faramicioase, rosii, cele verzi sunt mai tari, da` acu, de-o fi sa fie, te poti inneca rau si cu apa chioara, sau cum spunea Aleinad, si la san...
Laura, ma bucur tare ca sunteti mai bine, poate ceva noi dintzoci va dau de furca... 
In seara asta am fost la teatru
, pai nu ma mai joc ... cu discoteca aia mi-a facut de fapt pofta Carmendu, dar cum alaptez la discretie noaptea, am ales ceva mai de seara... Sara a ramas plangand la daddy in brate
, in cealalta camera, el aratandu-i de toate si distragandu-i atentia, ea parca spunand `da, da, stiu ca ma pacalesti, deschide usa s-o vad pe mami`, am plecat cu inima agatata de usa, cu mama vitrega spunandu-mi `hai sa nu mergem`, da-i promisesem o seara speciala, e de vineri aici, si e asa de bineeeeee, se ocupa de toateeeee, Sara, mancare, curat, merita ceva special. Dar a adormit-o dupa cateva minute, mi-a trimis mesaj sa stau lejera ca e totul ok... Greu cu obisnuinta adormitului la tz... Ma duc langa gogoasa mea inlacrimata, s-o pupacesc incet si s-o iubesc in noapte... Noapte linistita! 
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
BraveGirl spune:
Anto! 
Tudpr! 
In ultimele nopti Arianna plange in somn si nu doarme decat cu tzitzi in gura. Ma trezesc dimineata rupta de spate. Si nici in masina nu mai sta. Urla si da din cap in semn de NU. Mi-e asa mila de ea, dar trebuie sa o tin in scaun.
In rest nimic nou..tot stirbe 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
carmendu spune:
anca- sper ca ai vazut o piesa buna.
daca ajungi prin bucuresti, du-te la teatru mic, la furtuna. o punere in scena de catalina buzoianu. alta lume!
acum eu iar va spun ce am facut in seara asta. am fost la concert la natalie cole. si, mi-am lasat sotul cu victor si cu toate instructiunile (joaca, baita, laptic). si ce credeti ca a facut el? l-a suit in masina si l-a plimbat pana a adormit si asa adormit l-a mai plimbat ceva timp "ca sa intre in somnul profund". ajung acasa si-mi spune sa-l schimb eu ca lui era mila si nu vroia sa-l trezeasca.
si-mi spune ca vrea 3 copii!
mav- ma bag!
fetelor, ne mai intalnim si noi?
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
criss703 spune:
Ce zi productiva a fost cu un an in urma 
LA MULTI ANI DRAGII NOSTRII COZONACEI :
Hanna de mendy
Antonio Gabriel de Mav