*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (82)*
Raspunsuri - Pagina 10
lauramiron spune:
La multi ani, Antonio!
La multi ani, Tudor!
Noi suntem bine, se pare ca au trecut virusii de pe la noi in sfarsit. Sa vedem cat ne tine![]()
Bertha, voi? Parca ziceai ca Ioana tuseste? O luati de la capat? Sanatate multa
Raluca, urata experienta
Tocmai ziceam si eu mai devreme ca mar nu-i dau in manuta ca mi-e frica sa nu se inece, ca rupe bucati mari si nu poate mesteca. Foarte bine ca ai ramas tare pe pozitie, cu sange rece, asa ar trebui sa fim in situtaii de genul asta, in care copii au nevoie de parinti puternici si lucizi. Sanatate multa, sa treaca raceala repede
Eu sunt cam chiauna de cap, ca mi se trezeste gogoasa in fiecare noapte de cateva ori de vreo luna deja. Si m-a cam ajuns oboseala. Nu prea inteleg de ce, o pun pe seama altor dinti....Ea recupereaza ziua, ca doarme in 2 reprize cam 3-4 ore, insa eu nu
Ramo2007 spune:
Laura, ma bucur ca au trecut virusii!
Sara e tot stirba...niciun dinte la orizont...
E ok, oare?Nici nu se pune problema sa pape bucatele...de orice fel.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
babyzapi spune:
Mirtha avem si noi jucaria aia de la fisher price cu forme(biscuiti cum zice cantecelul) si e super incantat Raphael de ea. Sora mea i-a luat fetitei si catelul vorbitor, dar a zis ca mai mult are succes jucaria cu biscuitii 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
Ralukutzza spune:
Avem si noi catelul vorbitor de la Fisher price si borcanelul cu biscuiti.Bianca a preferat borcanelul cu biscuiti ca incepe sa cante cand baga manutele in el si ii place sa scoata piesele de acolo, sa le roada si sa le puna la loc...cel mai mult ii place steluta mov
.Catelul nu o intereseaza si nici nu il baga in seama...dar..cel mai mult si cel mai mult i-a placut aceasta jucarie de la Fisher http://www. crazytoys. ro/ jucarii/Jucarii-interactive-24/Fisher-Price-91/7354/Laugh-n-Learn-CD-Player-muzical-in-limba-romana.html
Are 5 melodii in romana despre 5 animalute, sunetele care le scot animalutele respective si denumirea lor...au parca vaca, caine, oaie, maimuta si sorece.Bianca este indragostita de jucarie si je joaca destul de mult cu ea
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
carmendu spune:

La multi ani, Tudor!

nu te-am mai vazut de mult, puiule! sper ca esti la fel de pletos!

La multi ani, Antonio!

sa fii sanatos si voios alaturi de fratiorul tau!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
mav spune:
Salut!
Ca de obicei, scriu in graba. Va multumesc pt urari, desi nu am apucat sa citesc nimic de o sapt. incoace.![]()
Antonio e cu febra si nu mananca si plange tare noaptea si alea, alea... nici nu vreau sa mai zic....
Primit sa revin... citesc, urez si eu cozonacii pe care nu i-am urat si mai scriu si eu cate ceva despre al meu. Dar, sa nu uit:
Am gasit pe un blog o idee frumoasa de Craciun. Poate o aplicam si noi, ce ziceti?
"Pt. ca in coltisorul asta de blogosfera s-a creat asa o mica familie virtuala de mamici si pitici, pt. ca urmeaza sa vina Mos Craciun cu daruri multe pt. pitici, mi-a venit o idee. Sa organizam un joculet. L-am mai jucat candva pe un forum si iesise ceva dragut. Sa va explic cat de cat, ce-mi mai aduc aminte.
Se face lista cu participantii ... fiecare trimite pe mail adresa la organizatori si apoi se face o tragere la sorti. Dupa aceea, fiecare particpant primeste, tot pe mail, adresa altei persoane participante la care trebuie sa trimita un cadou ... ceva simbolic, o carte, o jucarioara, o felicitare, ceva facut impreuna cu copilul ... ideea e sa faca o mica bucurie altui copil. Sa daruiasca un zambet altui copil. Evident, ca si pers. care trimite va primi un cadou de la alta pers.
Ma voi ocupa eu de organizare ... de stabilit timpii de inscriere, de trimis, tragerea la sorti, trimis adrese pe mail etc. Ideea este ca sa se mentina secret pana la primirea cadoului numele persoanei la care trimite ... deci, eu nu stiu de la cine urmeaza sa primesc, va fi surpriza si nici nu spun cui am de trimis. Sper ca s-a inteles ceva.
Propun sa facem ceva frumos, noi intre noi, sa ne incadram in spiritul Craciunului ... sa daruim si sa primim mici bucurii. Joculetul se va numi "Mos Craciun in blogosfera". Daca sunteti de acord si vreti sa participati, astept sa va manifestati intentia printr-un comentariu la aceasta postare. Si apoi ma ocup de treaba ... intocmit listuta adica si stabilit datele exacte.
Instructiuni:
- pana luni, 2 nov. 09, astept sa va inscrieti. Si sa-mi trimiteti pe mail adresa unde vi se va trimite cadoul.
Specificati "Mos Craciun in blogosfera" si nick-ul de pe blog.
- 2-15 nov. 09 tragerea la sorti, comunicare fiecarui participant, pe mail, a destinatarului unde are de trimis cadoul si pregatirea acestuia.
-15 nov.-6 dec. 09 trimiterea cadoului.
- pana pe 20 dec. concursul ar trebui sa fie incheiat ... adica "am dat timp" Postei 2 sapt. ca fiecare participant sa primeasca cadoul. Si numai bine, e inaintea Craciunului.
Cam astea imi vin in minte acum, daca aveti alte propuneri, va stau la dispozitie!"
Mie imi place ideea... Ce ziceti?
E vorba de mici atentii, eventual lucruri facute de copii (fratii mai mari ai cozonaceilor?), nu trebuie sa coste o avere...
monicus spune:
Ce nazbatii mai facem noi ... ce jucausa si nazdravana suntem.
Asa facem noi cumparaturi... alege ea de ce are nevoie..
Sau cum plimbare cu sticla
Sau pe la metrou
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ralukutzza spune:
Monicus ...Doamne Doamne...Ana este cea mai scumpa fetita...mor de dragul ei cand o vad cu fetisoara ei dulce de iepuras gingas...este super tare cum incerca ea sa te fenteze la metrou sa treaca de tine.
Este o scumpete , o pup 

de 1000 de ori ca tare dulce este...nu mai pot dupa ea
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
monicus spune:
Multumim frumos draga mamica... de cand merge nu mai are astampar.. toata ziua se plimba...
si tu ai o printesa tare f frumoasa... asa ca pe acest forum sunt toti frumosi si nazdravani.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralukutzza Monicus ...Doamne Doamne...Ana este cea mai scumpa fetita...mor de dragul ei cand o vad cu fetisoara ei dulce de iepuras gingas...este super tare cum incerca ea sa te fenteze la metrou sa treaca de tine. Este o scumpete , o pup ![]() ![]() de 1000 de ori ca tare dulce este...nu mai pot dupa ea![]() Raluca mami de gargarita Andra-Bianca DN 26.12.2008 |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Monicus, Ana e o dulceata de copil...cum aduna ea tot de pe rafturi
si incearca sa te fenteze la metrou 
Sarei ii este frica sa mearga singurica...se tine de orice si merge, dar cand o chem la mine se lasa deabusilea si vine.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080