*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (82)*
Raspunsuri - Pagina 9
aleinad.g spune:
Ralucutza, brrrr ce experienta neplacuta! Bine ca finalul a fost fericit. Si mie mi-e groaza de faze de genul asta, mai ales ca pitica a inceput sa bage tot ce prinde in gura.
Si cateva amintiri din padurea groazei ...
Bogdan - 2 saptamani - lacom, se ineaca la san, se innegreste, isi revine dupa cateva minute de batut pe spate, tinut cu capul in jos, zgaltait etc. Eu - terminata psihic si alaptat 6 luni cu groaza in suflet.
Bogdan - 1 an si 9 luni - deschide pentru prima data un sertar intepenit
(cum a reusit nu-mi imaginez) si scoate de acolo o cutie cu ace de gamalie. - "Bogdan ce-ai facut cu acul?" - "Am papat."
Am ajuns cu el in sectia de chirurgie pediatrica si i-au facut radiografia intregului tub digestiv. Bineinteles, nu avea nimic, nu reusise sa-l inghita. 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
nebunica-zapacica spune:
Antonio Gabriel de Mav 
Tudor Stefan de Diana21 
Daria Alexandra de Oaanna, Hanna de Mendy 
Sa cresteti mari, frumosi si norocosi, cozonaceilor!!!
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
Ralukutzza spune:
alechiar ca amintiri din padurea groazei ai tu acolo...Bogdan se pare ca a fost tare zglobiu de mic...
Eu din pacate acum incep sa ma manifest..adica...i-am luat bietului copil toate jucariile din care se poate rupe/smulge/dezlipi ceva de frica sa nu inghita, o pazesc constant si verifc orice lucru pe care pune mana, o urmaresc prin toata casa si pe oriunde sta si se joaca
.Azi am stat numai dupa ea saraca de nu avea loc de mine sa faca nimic..sper sa imi treaca si sa ma mai calmez ca stresez rau bietul copil...dar nu ma pot abtine 
futuremother si noi am urmat aceeasi schema de vaccin ca si voi insa pediatra noastra ne-a spus ca la 1 an facem Priorix si la 1 an si o luna facem Infarix.Ea nu este de acord sa le faca pe amandoua odata cu toate ca se practica
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
Mirtha spune:
Salutare mamici !
Otilia deocamdata sunt in "recuperari" iar cu revelionul sunt cam desumflata. Sunt inca bezmetica dupa botez. Vineri seara , vinerea care tocmai a trecut , ma certam cu soata incercand sa-l conving ca (undeva pe la ora 21 avea loc discutia) suntem marti sau cel mult miercuri. Am avut un soc in momentul in care am desfacut clapeta mobilului si am vazut ziua si data.
Cu revelionul nu e chip sa-l conving . Dupa ce am cautat si am sunat pe la tot soiul de pensiuni din Maramures m-a anuntat glorios : 1. el nu pleca fara Eva la revelion si 2. Maramuresul este o locatie contraindicata pentru o plecare pe timp de iarna cu copilul iar in ipoteza in care plecam totusi fara copil nu putem ajunge repede acasa in caz ca....

.Din Craiova nu exista ruta de avion directa cu Baia Mare .De fapt din Craiopva nu exista ruta aeriana nationala decat pentru Timisoara.Asa ca acum suntem in negocieri.
Am intrat sa va scriu ca ma gasit jucaria de la Fisher Price la 82 lei parca. In Craiova cea mai ieftina oferta este la pretul de 128 lei .Deci diferenta este destul de mare. Este vorba de Borcanul cu forme.Am fost in we la prietena mea si am observat ca manipuleaza mai bine formele mari si chiar introduce mina in borcan dupa ele . Si Catelul vorbitor il gasiti la 110 lei. Pe acest site : http://www.toybox.ro/jucarii-interactive/ Site www. t o y b o x . ro
Cautam de fapt Quercetti cel cu formele de plasat pe tablie , acum cei de la b e be l u s u l t a u . ro au iara stoc epuizat si am dat peste Fisher Price. ![]()
Mai vreau sa cumpar si inelele de la Piramida Vesela dar inca mai caut oferte si nu ma pot decide daca sa iau de lemn sau de burete/plastic. Ramine sa mai caut. In general Eva se comporta bine cu jucariile din lemn si mai putin bine cu cele din burete. Cela din plus nu o intereseaza , nu le place , nu le manipuleaza.
Altceva mai vroiam sa va spun : am cumparat sambata un vas de ceramica pt. gatit : Vasul Roman si o ulcica pt. lapte prins , tot din ceramica.
Am gatit in vasul ceramic si va pot spune ca mincarea a iesit exceptionala. Usoara , nu a fost nevoie sa o sarez , nu a fost nevoie sa adaug mai mult de o lingura de ulei si s-au pastrat arome foarte tari. Cam asa arata si vasul meu. E ceva mai inalt. http://www.pofta-mare.ro/pui_cuptor_vas_roman_2.php
Am inteles ca sunt bebici care au probleme cu diareea .Aici parerile sunt impartite : sunt pediatrii care tind sa recomande un anumit regim alimentar prin schimbarea celui uzual de pina la momentul aparitiei episodului diareic si medici care nu recomanda acest lucru. Cei din a doua categorie afirma ca schimbarea regimului alimentar prelungeste durata episodului diareic. Noi nu am avut diaree dar la erupti amolarului dreapta sus am avut scaune moi. Nu am schimbat regimul alimentar - si pediatra mea este de aceeasi opinie de nu se schimbaba dieta - si nu am exclus nici iaurtul .Care contrar opiniilor generale ref. la excluderea din aliementatie pe durata episosdului diareic , prin fermentii si culturile active contribuie la normalizarea florei bacteriene cu rol in reglarea digestiei. , deci ajuta la reducerea perioadei diareice http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Constipatia-si-diareea-copilului/diareehttp://cercetaremedicala.scienceline.ro/IAURTULUNUL_DIN_CELE_MAI_SANATOASE_ALIMENTE_5257_651_1.html#a-la-copii-sfaturi-dietetice_267
http://www.revistamagazin.ro/content/view/5336/10/
Incerc sa revin mai spre seara. Ma solicita Picimea.
Alina
mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
elilov3 spune:
sa nu va mai zic de dimitrie care acum 2 seri a deschis un sertar vb lui aleinad.g nu stiu cum...in fine in fundul sertarului erau 3 baterii rotunde.....intru in camera vad sertarul deschis vad copilul fericit cu n-spe mii de chestii in mana...ma uit pe jos vad bateria...ahhh dezastru dau ne uitam pe sub mobila sa gasim si pe sora...ma uit in sertar gasesc si bateria nr 2..bucurie mare....eu uitasem cate baterii fusesera si ionu zice nu cumva au fost 3?..ha ce, cum?...neeee nu are cum....linistita dorm cand ma uit dimineta in kk lui gasesc si bateria nr. 3...evident ca am strans tot ce este periculos prn sertare si le-am pus sub cheie...frate..ah si nepoata mea a papat toata atat dentara a lui masa....nu stie nici pana azi daca a eliminat.o ca , curatenia pe ici pe colo a mai facut.o si taticul..sunt de groaza copii astia 
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
cameliam spune:
Uite de asta n-am eu curajul sa o las singurica prin camere, de frica accidentelor gen inghitit baterii sau alte minuni gasite in sertare (blocate, dar na'). Plus dat cu capul de diverse si tras altele-n cap. Avem o groaza de lucruri cu potential de pericol si desi am pus tot felu' de protectii, tot au mai ramas locuri periculoase.
De azi avem bona, 4 ore x 2 zile / sapt. Azi dimineata a venit prima zi, mamaaaa ce bine a fost sa am si eu timp sa fac una alta prin casa in timp ce pitica mea se juca de mama focului cu bona. Abia astept joi dimineata
, chit ca la sfarsitul celor 4 ore deja mi-era dor de pitica mea, in ideea in care eu fusesem cu ele in casa, doar nu in centrul atentiei fetitei mele
.
cameliam spune:
Eu l-am luat din Auchan, nu mai stiu exact cu cat, vreo 130 sau ceva pe-acolo, dar ce mi se pare fenomenal este ca il gasisem in Real ("preturi fara egal") cu 180 lei. Astia cand se lauda ca au preturi fara egal cred ca o zic in sensul de produse scumpe, nu ieftine
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirtha Salutare mamici ! ![]() Si Catelul vorbitor il gasiti la 110 lei. |
cameliam spune:
Tot pe site-ul indicat de tine am gasit si:
www.toybox.ro/jucarii-pentru-bebelusi/set-galetusa-cu-sortator-babys-first-blocks/" target="_blank">Set galetusa cu sortator Babys First Blocks la 46 lei. Cam tot aia e ideea si la jucaria asta, identificarea formelor.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirtha Am intrat sa va scriu ca ma gasit jucaria de la Fisher Price la 82 lei parca. In Craiova cea mai ieftina oferta este la pretul de 128 lei .Deci diferenta este destul de mare. Este vorba de Borcanul cu forme.Am fost in we la prietena mea si am observat ca manipuleaza mai bine formele mari si chiar introduce mina in borcan dupa ele . |
bertha spune:

La multi ani, Tudor!

La multi ani, Antonio!

Ralucutzza, Doamne, urata experienta ai avut! Bine ca s-a terminat cu bine!
Andi, am scos tot, cum ti-am zis...cateva zile a parut mai bine funduletul, apoi iritatia a reaparut brusc si nu am identificat inca de la ce. Am renuntat si eu la o gramada de alemente, mananc numai mancare gatita, gem, zacusca, fructe.
Voi cum mai sunteti?
Ginye, multumim de intrebare,
tuseste mai putin astazi.
Ia Eurespal si Ambroxol, doze mici, nu e ceva grav.
Mirtha, Ioana are piramida cu ceruci din plastic, sunt f bune, nu se loveste cu ele si sunt si bune de muscat.![]()
Eli, ce fel de baterie a inghtit Dimitrie? De-aia normala? Darius a inghitit de curand una de ceas, minuscula, si tot am avut emotii. Nu pot sa cred ca a inghitit o baterie normala.![]()
Olivia, tu esti cumva suparata? Spune repede, ca acu' ma uit urat si se schimba vremea la voi!
Alra, unde ai disparut? Sunteti bine?
Otilia, nu mai stiu daca ti-am spus
ca Darius sustine ca salopeta aia celebra printre cozonacele ar fi de zebra si in niciun caz de pantera. M-am mai gandit si eu si parca i-as da dreptate. Ce-ti mai fac
?
Alienad, sper din tot sufletul ca niciun cozonacel sa nu bata recordul lui Bogdan al tau, ca tare nazdravanel a fost, Doamne, prin ce emotii ati trecut la povestea cu acul!
Am tot vrut sa va spun: cand eram mici, eu si frate-meu mancam lipici din ala la cutie, penicanol.
Mama, ce bun era, parca simt mirosul in nari.
I-am spus mamei cam prin adolescenta, a ramas perplexa, saraca.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Miky-ea spune:
La multi ani Raphael de Isa (felicitari mamico pt baiatul scump foc), Cristian (micul spiridus dragalas),Dimitrie de Eli(cu ocazia onomasticii),Antonio Gabriel de Mav,Tudor Stefan de Diana21,Daria Alexandra de Oaanna,Hanna de mendy!Sa fiti sanatosi,voiosi,bucurosi si sa aveti parte numai de lucruri frumoase in viata voastra!
Laura, sanatate multa!
Bertha,tare faza cu telefonul…asistentele sunt sub orice critica!
Ralukutzza,offff…prin ce ai trecut cu acea mare sperietura
….bine ca este ok acum printesa ta. Doamne-ajuta ca nu a fost ceva si mai grav.
Ginye,offf..pup Stefanutul dragalas sa nu mai planga.
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy