*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (82)*
Raspunsuri - Pagina 8
Otiliav spune:
Ooo ce sarbatoare mare astazi.
Hanna si Daria Alexandra
Antonio Gabriel si Tudor Stefan
Parca nici n-a trecut asa de multa vreme de cand vorbeam cu Diana ca face 37 de saptamani, termenul ei
. Nu mai zic de emotiile aferente ca noi faceam galerie si pentru ea si pentru Mav, asteptam mesajele in direct. Dar uite ca s-a terminat cu bine si frumos.
Diana, Mav, vreau sa va felicit ca ati reusit bine de tot cu alaptatul, v-ati intrecut asteptarile nu-i asa
?
Diamisha, mersi de sfatul cu plecatul ei de acasa. Chiar nu ma gandisem pentru ca ora la care plec e cam devreme sa o scoata la plimbare serioasa, plec la 7 dimineata si e intuneric bezna. Dar daca mai plange il pun pe sot sa dea o raita cu ea prin gradina si noi o zbughim, eu cu Ana. Ma bucur ca la voi merge totul asa de firesc. Nu ne-ai mai povestit nimic de Sonia, mai sunt cateva zile si face un an, deci petreceti.
Mirtha, Alra, iar va dau disparute. Ce puneti la cale? revelionul?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
oceanborn spune:
Neata!
La multi ani Anto , albastrel cu ochi blanzi ! Sa ai parte de multe bucurii si sanatate alaturi de familia ta frumoasa! Mav un
pentru cat de frumos iti cresti copiii!
La multi ani Tudor
! Diana mai baga si pe aici cate un ochi!
La multi ani si pt Hanna si Daria!
Wow Ralucutza, ma bucur ca sunteti bine!
Noi profitam de vremea frumoasa si zburdam prin parcuri , azi mergem la vaccin.
Insanatosire grabnica cozonaceilor bolnaviori!
Va pup
mami de Thomas
futuremother spune:
La multi multi ani pentru
Hanna de mendy
Antonio Gabriel de Mav
Tudor Stefan de Diana21
Daria Alexandra de Oaanna!!!
SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI 

mama de Raisa Maria si Rares Florin
futuremother spune:
Raluca greu tare momentul prin care ati trecut ... foarte inspirat fratele tau, chiar ti- a fost de mare ajutor ... felicitari pentru atitudine atat fata de fetita cat si fata de mama ta 
futuremother spune:
fetelor am si eu o nelamurire - am facut vaccinurile la 2- 4 si 6 luni respectiv infanrix-urile ... dr mi- a zis sa nu- i mai cumpar vaccinul de 1 an ca il face de la cabinet ... atunci nu am mai intrebat de ce dar acum ca se apropie momentul ma gandesc cum sa fac?
voi ce vaccin faceti la 1 an?
ginye inteleg ca urmeaza? ce ati decis?
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Incerc sa ma refac dupa nunta dar nu reusesc...pic de somn.
Multumesc mult pt. voturile acordate Sarei.
Vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor cozoanaceilor sarbatoriti incepand cu ziua de joi si pana azi...nu nominalizez ca nu sunt in stare!Sa fie sanatosi si sa-i bucure pe parinti!
Ralucutza, brrr, felicitari pt. modul cum ai actionat..cred ca eu o luam pe campii si ma lua slvarea....
Fetelor, nunta a fost super...nu am putut sta mult pe tocuri, decat la biserica si apoi la restaurant pana au venit toti invitatii...m-am dat la pantofi cu talpa joasa...de cand n-m mai purtat tocuri....
Sara a fost si ea la biserica cu mama, a stat cuminte.Ne-a spus mama ca sambata seara ma striga si pe mine si pe tati, dar nu plangea.Ce dor mi-a fost de ea...Duminica am luat-o dupa pranz, seara au venit niste vecini in vizita...s-au autoinvitat
si ieri dupa amiaza am fost la fini si a stat mama din nou cu pitica.
Joi seara am fost la manichiura si mi-am pus unghii...ale mele erau vreo 2 rupte din carne
joi seara abia daca am putut sa fac ceva...nu mi-am pus gel...doar jumatate de operatiune, ca am zis ca nu le tin...nu ma duc la intretinere...dar sunt asa frumoase...cu model...trebuie sa le fac poze.O sa le tai zilele astea si le scot saptamana viitoare.Sara e foarte incantata de ele, se uita, trage de ele...
Nu scriu bine, tot din cauza unghiilor, nu pot a tastez ca lumea.
Deocamdata nu am poze de la nunta...cum le primesc le incarc sa le vedeti.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
elilov3 spune:
Neata fetele 

LA MULTI ANI! 

Hanna de mendy
Antonio Gabriel de Mav
Tudor Stefan de Diana21
Daria Alexandra de Oaanna

LA MULTI ANI! 

sa fiti sanatosi si iubiti si sa aveti parte numai de bunatati si bucurii in viata...sa ne traiti 
ralukutza urat ce ai patit..bine ca s-a termi9nat cu bine...eu cunosc o doamna care i-a murit fetita la un anisor de la o boaba de fasole inspirata pana a sosit salvarea a murit
...urata, rau......
ginye uff ce o fi avut stef?
vreun dintzoc ceva?...
ramona parca te si vad cu stateai tu cu unghile ![]()
..cum mai e la concurs cine a castigat? s-a terminat? 

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
ginye55 spune:
Eli
nush ce sa zic. El nu a facut prea urat dincauza dintilor. Acum, ce sa zic...
Futuremother il fac pe cel de la stat. Din cate am inteles e la fel cu infarixul. Vb de cel de 1 an.
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Concursul nu s-a terminat...dar nu avem sanse...sunt fff multe voturi la primii concurenti.
La nunta a fost ok cu unghiile, ma obisnuisem...dar acum, la munca de zi cu zi....
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
aleinad.g spune:
La multi ani, Antonio! Sa cresti mare, sanatos, cuminte si curajos! 

La multi ani, Tudor! Sa cresti mare, voios si sanatos! 

La multi ani, Hanna si Daria Alexandra! Multa sanatate si fericire! 

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)