Pepenasi de iulie - august 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare
Domne, la mine tot ce exista in jurul meu tre' simplificat la maxim.
Deci:
- Ana, nu fac io dulceata frate, da' face soacra-mea. Nu mancam dulceturi si gemuri, numai cand ma gandesc la cat zahar au, mi se ridica parul in cap. Am in casa doar "doze de supravietuire". La tarta aia au intrat numai vreo 3 linguri in total, practic am pus in fiecare patratel cate un varf de lingurita
- samponul de pustime... ideea ar fi sa nu mai iau de doua feluri, ci sa le iau la fel. Deci - de bebe sau de kinder?Pana acum am cam luat Nivea Baby si il foloseam la amandoua dar m-am saturat de miros. Eu am problema asta cu mirosurile, trebuie musai sa le schimb. Asa patesc si la deodorant si la detergent si la orice chestie mirositoare dintre "ale casei"...
- cu spalatul pe cap la noi e simplu, zbang cu dusul pe deasupra si gata, niciuna nu tipa. Probabil pentru ca asa le-am obisnuit pe amandoua de mici de tot, nu le-am ferit, nu m-am straduit sa nu le bag in ochi, in gura, in urechi, si vad ca nu protesteaza. Un jet scurt, las sa respire, pac alt jet, si basta.
Irina - palaria aia e tare interesanta, dar in cazul Erikai sigur as avea dificultati sa i-o montez pe scafarlie.
Trambulina de 240 e cam mica sa stii, 240 e diametrul cu tot cu marginea de protectie, nu e diametrul plasei. Adica ar merge daca nu ar intra amandoi inauntru. Si, desigur, daca ai o curte unde sa o pui
Solutia Pustefix e cam naspa, nu face baloane decat o zi doua. E mai buna aia de la sticlutele de 1 leu 50 de la bazar. Chestia cu tavita e total nepractica. Avem noi si e un dezastru, am incetat sa o mai folosim.
Fantacolorul e super. Avem. Interesant varianta cu bormasina, dar la 42 de euroi nu face. Mai bine fantacolor simplu.
Moon sand vrea si Eliza. Desi eu sunt cam satula de chestii "modelabile", avem o tona!

Noi suntem in perioada de "mofturi la legume" la ambele odrasle Bai nene le-am facut ieri supa de rosii cu taitei de casa (nu am avut gris sa fac galusti, am vazut asta dupa ce sparsesem oul...). Neeeahhh, cica e acra Care acra nene?? Buun, deci nu e bun rosu, am mutat pe verde. Azi le-am facut alta supa, verde. Cu pastai si niscai brocoli, dar na, in rest morcov si un strop de cartof, adica tot ce trebe ca sa iasa dulce. Hmm, Erika stramba din nas desi va zic pe cuvant ca miroase bestial si chiar e buna, am dres si cu ouc cu smantana, pus verdeata proaspata si o foaie de leustean pentru aroma, zau e chiar buna. Deci sa stea flamande nene. O pun si pe Eliza acum in fata supei. Daca nici asta nu mananca, pa si pusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Buna dimineata,

la noi e o vreme oribila, bine ca stam la caldurica in casa.

Cami, Doamne, toate gandurile care te coplesesc acum sunt atat de normale, e normal sa iti fie atat de greu. Iti doresc sa-ti fie ziua de miercuri cat mai lina si sa-ti tii puiul mic in brate cu bine. Bujo si Sun, aveti un suflet tare bun.

Dianami, ai mare grija de tine sa stea bebe in burtica cat mai mult. Eu zic ca e un bebe luptator si daca a rezistat pana acum, va rezista pana aproape de termen.

Iriss, ti-am scis pe mess, darcred ca nu ai vazut. Felicitari pt Dav cel umblaretz.

Sun, ti-am vazut si eu pozele acum cateva zile. Minunata vacanta ati avut si ce mi se pare super e ca aveti poze multe de familie.

Capri, de tine cine are grija ?De multe ori cand ma uit la pozele tale mi se pare ca intrupezi sacrificiul matern, esti o mama extraordinara si o sotie ata de devotata ... sotul tau ar trebui scuturat un pic ca prea se lafaie in comoditatea lui.

M-am uitat la blog si sunt de acord cu ce au spus fetele:

- un motto cat mai scurt si concis
- un rezumat la lista de preturi f scurt si cu link la detalii( ca altfel e tare greu sa citesti sau sa cauti ce te intereseaza)
MULTA, MULTA BAFTA !

Moni, eu te pup asa sensibila cum esti .

Am vazut filmuletele cu dansatorul si calcatoreasa, tare dulci! Am mai vazut si pozele de pe picassa, am mai comentat una-alta. Mada, foarte frumos din partea voastra ca va ajutati cumnatii. Fetele tale sunt tare dulci si vad ca se distreaza tare bine impreuna.

Eu la Anna la Craciun ii iau o bucatarioara din lemn.

V-am pupat!

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CAMY, offf, eu sper sa te cheme cat mai curand la Tg. Mures, sa il tii odata pe Flavius in brate. Oricum, sa ne dai de veste imediat ce stii cand mergi. Ca esti certareata pe undeva e normal, nimeni nu e binedispus cand nu se simte bine, din pacate astea sunt necazurile in ultimele sapt. de sarcina, esti umflata ca un balon, nu dormi bine, nu-ti gasesti nicio pozitie... Si lasa tu numai patul de psihiatrie la cine are nevoie, ca daca pentru atata ar trebui sa mergem acolo atunci ar fi plin de femei gravide la psihiatrie O sa fie bine, acum pare o vesnicie dar o sa uiti totul dupa ce il vezi pe Flavius!

SIB ai aflat care e problema cu blogul tau de nu se pot scrie pe el comentarii? Nu mai pui poze cu Anna si Vladi?

Monica, mami de Luca si 9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

Va dau link la blog, desi nu e gata. Azi l-am mai modificat, ca cica tot colegul ala i-a zis ca e prea multa vorbarie in el, asa ca am taiat cat am putut si am lasat doar cateva cuvinte.
Va rog din suflet sa-mi spuneti SINCER si FARA MENAJAMENTE ce parere aveti despre:
- titlul blogului
- mottoul blogului
- cum e structurat blogul
- pozele pe care le-am ales pentru prima pagina
- pozele de la subiecte si daca va plac cum le-am mai prelucrat (sepia, alb negru, partial color) sau nu va plac si mai bine le lasam cum erau
- cum vi se par tarifele
- si nu in ultimul rand, daca va plac pozele facute de soatza si daca credeti ca avem vreo sansa sa avem si clienti de pe urma blogului
Aici gasiti blogul.
Am in lucru la o agentie de publicitate si niste flyere, sa vedem ce-o iesi. Vi le arat cand sunt gata. Astea trebuie sa le impart (tot io, evident ) la targurile de nunti si targurile pentru copii. Nu stiu cum oi face, dar trebuie sa fac singura...

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

TITLUL - n-as fi articulat "fotografiile", as fi zis "fotografii"
MOTTO - de acord cu fetele, as pastra ori "viata ca spectacol" ori "fotografia la rang de arta". Am degraba decat asta al doilea, ceva care sa lase de inteles ca nu e "arta de placere" ci ... marketing pe blog
STRUCTURA - mi se pare ok, poate mai putine poze pe prima pagina, alese "pe spranceana"
POZE PRELUCRATE - mie personal nu imi plac pozele "in colt" dar eu sunt balanta, e normal sa nu imi placa lucruri care nu stau in echilibru perfect. Nu imi plac nici cele juma' color juma' alb negru, ca parca sunt din "sperantele" lui Dickens. Imi plac insa cele partial color cu pata de culoare (buchetul colorat). Probabil trebuie facut si o lista de intrebari si propuneri de variante cu clientii, si inainte de pozare sa stii bine de tot daca alora le plac pozele prelucrate, in colt sau mai stiu eu alte variante si efecte.
Paranteza: la pozele unde se insoara lume, mi se pare mie insa EI par cam disperati? As alege poze unde amandoi sunt fericiti, dar poate mi se pare mie
TARIFE -
- as scoate explicatiile despre curs si povestea cu corelatul cu piata, etc. Prea multa literatura. Cine vrea, face impartirea.
Ca suma, mi se pare ok preturile pentru nunta (cele reduse sunt chiar micute )
- as rotunji sumele. Nu as lasa 1018 lei. As pune 1000 sau 1100. La virgula discuti direct cu omul, zic eu.
- parca as zice eu ca ar trebui o diferenta intre cununie si botez. La cununie e clar ca se face numai o cunonie, dar daca niemresti un botez de-ala cu 7 copii? Eu as "vinde" botezul putin mai ieftin decat nunta.
- la spectacole copii si serbari mi se pare foarte ok pretul.
EXPLICATII tarife sau alte bucati - aici sunt de acord cu gasca lu' Florin, cam multa vorbarie. As alege o exprimare mai succinta, fraze mai scurte, fara "sau sau sau, fie sau, incat, precum si, totodata, totusi..." si fara gerunzii si infinitive. La descrierea evenimentelor, enumerare simpla. Sau cu liniute una sub alta sau buline. Tzac pac. Adica in loc de "Tariful sedintei foto, incluzand imaginile livrate pe CD variaza in functie de durata sedintei si de gradul de cooperare al copilului, si este minim 300 lei. In aceasta perioada va oferim insa tarife promotionale, tariful minim fiind 200 lei (pentru o sedinta foto de maxim 120 min)
Tarif: tzac pac
Durata: tzac pac
Livram: tzac pac
Promotie pana la data de X: tzac pac pentru Y minute.

Cam asta mi-a dat prin cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Moni, m-ai emotionat si pe mine.. si da, Mihaita doarme de la 4 la 7 dupa amiaza si dupa o ora juma iar doarme...sa il influenteze sarcina mea oare?

Capri, mie imi place blogul, sincer nu stiu ce sfat sa iti dau..Pozele sunt faine,iar preturile sunt ok..

Camy,

Anka, noi tot sampon pt copii folosim, inlcusiv rufele i le spal separat lui Mihaita ( fiindca are cosul lui de rufe murdare si mi-e mai usor asa ).

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CAPRI eu nu ma pricep la comentarii imi place blogul si va doresc din suflet sa pouneti pe roate afacerea si sa va aduca profit
RUX e tare de tot Andrei danasaretul, ce m-am distrat privind filmuletzele.Multumesc de felicitari!!!
BIRI 1.Tort, ai?si poze la el?2.vazut Tony pestisorul, ce pui curajos, fiica mii ii place apa dar asa cateva minute..3.cata nevoie as avea si eu de un produs din USA, dar vad ce rezolv cu o cunostinta si apoi iti spun poate ma poti ajuta
MONI ai mare dreptate sa stii...e plin de "suflete" pe aici
Cadou de Craciun...mare dilema, carti ca ii plac, si poate o eco cu sunet de inimioara
ANKA eu merg in continuare de la nastere cu Klorane sunt mare fan, dar la clatit pe cap e jaaaale si fara sa usture nimic.

4+ CLARA ANDREEA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dana, felicitari pt burtica!!! sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina f usoara si o nastere la fel.

Danangie, felicitari pt nasterea naturala si refacere cat mai rapida.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir
***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Syb, am vazut o data ca mi-ai scris pe mess, iti multumesc mult, dar n-am apucat sa raspund. Dav cand ma vede la calc sare pe mine, pt vrea si el, asa ca atunci cand sunt dsescoperita inchid monitorul si fug. Asa ca scuza-ma ca n-am spus nimic.

Capri, a punctat destul de bine anka ce vreoiam sa scriu cu succintul.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

La noi azi ploua de rupe si e f urat, asa ca de dim am luat gagicile ne-am suit in taxi si am mers www.cheekymonkeys-cheshunt.co.uk/index.htm" target="_blank">aici. Abia s-a deschis aici la noi in orasel, si sincer pozele nu-i fac dreptate, e mult mai fain in realitate, au si mancare am stat si noi si am papat ca la o cafenea cam asa meniul adik, fetele au fost super happy, Ari a alergat non stop in afara de cateva minute cat a papat oleaca pe fuga si s-a mai dus la alergat am stat 90 de min cat tine o sesiune. Ami facea numai wow, wow, wow, i-a placut mult partea de joaca pt under 3, bilele mai ales si topoganele dar ea cum nu merge inca nu s-a putut da ea ar fi vrut dar am dat-o eu si ea mai vroia, Ari la inceput i-a fost cam frica pe sus pe acolo da am mers si eu si Flo de vreo cetave ori si apoi a mers singurica, oricum nu mai vroia sa plece a fost fain ca am mers de la prima ora si era mai liber in ultima jumate de ora a noastra era mega busy avea cineva si un party acolo si era full deja de copii.

Na si acuma sa revenim la oile noastre:

Diarux da well, sa vedem cat tine. Frumos baiet mai ai tu, da-i pupici de la noi.

Cristina multumim. Noi i-am luat la fata scooter ca l-a vrut si nu prea l-a folosit acu are bicicleta de aia klumea dar cu roti ajutatoare, la Ari ma refer, si vad ca ii place, la noi astea mari de iesit pe afara nu au avut mare succes pana acuma.

Vio pupici la printesa mica si scumpa si santajista si tinem pumnii sa iasa mai repede maselutzele si sa nu va mai chinuie.

Biri ei de sapt asta care vine au holiday si merg inapoi abia pe 3 nov, de aia au avut acuma party. A mea ma omoara cu rochiile si dress up, avem barbie fairytopia cu aripi, wand si coronitza, avem ella enchanted aia alba de mireasa, belle una faina visinie editie speciala de craciun, asta i-o dam abia de sarbatori, avem una de ladybird fairy, una de balet de la verisoara din italia cu metri de tulle si flori si etc., asta de vrajitoare, un costum de dracusor purtat de verisoara la party-ul de halloween si creca mai are vreo doua da nu imi mai vin acuma in cap. Anyway e mare fan dress up si aici au zeci de mii de ocazii sa dress up deci e clar, ne dau costumatiile afara din casa si asa nu avem locuri in dulapuri.
Vazut si eu pestisorul absolut superb si la noi tot cu good job si well done merge si da al doilea tre sa se ajute singur.

Incaltaminte noi de obicei luam clarks aici, bine acuma a mai crescut mai luam si alte neamuri acuma caut ca disperata niste cizme klumea pt Ari si numai nu gasesc sa impacam si capra si varza, adik mummy only pink matches , si mami vrea sa fie comozi, materiale bune talpa klumea nu tocuri si alte asemenea si tot asa.

Jucarii noi bucatarie avem deja se joaca amandoua cu ea si-a scos banii a fost 60 de la little tikes e de aia de vb recunoaste alimentele daca le pui pe cutting board are retete scoate sunete de prajit etc na ieftina pt la cat a fost folosita. Arts and crafts fiicamea e total anti, face cateodata da numai daca trag eu de ea mai mult, la gradi nici acolo nu se omoara, ca tot isi cer alea scuze ca sa nu cred ca ei nu o implica pe ea ca ea nu vine cu nimic acasa ca restul copiilor. Asa ca I'm kind of stuck jucarii avem tone stau gramada, se joaca cu ele nu zic nu da deja deschidem magazin cu game complete.

Geox mi-am luat eu acuma cizme din tkmaxx faine reglabile cu un siret la spate ceea ce e bine ca le pot regla dupa ce port skinny jeans sau leggings, si am dat 60 in loc de 125 , bargain zic eu. Geox is faine ca respira piciorul in ele, is alea din poze care le aveam la party-ul de halloween.

Si eu is fan crema de zahar ars aia simpla as manca pana ma rostogolesc si tot nu m-as satura.

Moni felicitari pt anul de DC.

Anka ale mele au separat Ari are de kinder unele is no tears unele nu, da tre sa fie 2 in 1 la noi ca altfel nu pot sa o pieptan si asa am nevoie si de detangling spray. Ami are inca din ala pt cojite ca s-au dus dar nu de tot asa ca noi tot din ala folosim.

Vio cu dusul cu scandal si cantari da asta este trebuie sa ne clatim.

Si la noi zic astia ca incepe vaccinarea anti piggy, sa vedem cum si ce inca nu am primit nici un semn de la gp, ziceau ca fac la aia cu high risk si apoi restul.

Ana ms.

Iriss sunt si la noi din alea multe modele da nu am auzit sa fie lumea very keen on them, adik poate le place la copii la inceput da la un moment dat cand se wear off efectul de nou, se ajunge iar la urlat. Thomas The Tank Engine este aici pt astia de mici cu sine care stau ei pe el si ala se invarte pe sine.

Atb ms mult. Mie to mi se pare cas grasa in pozele alea.

Capri sincer ceu nu stiu ce sfat sa iti dau anume ca nus expert foto dar pot sa iti dau niste siteuri ale unor fotografi ca exemplu care mi-au placut mie ca, client.

http://www.stevenbrooksphotographer.co.uk/

http://stevegerrardphotography.com/ personal tipul asta e superrr

Si un blog a unor tipi mai altfel da oricum beton:

http://mangored.com/2009/

plus inca unul misto tare:

http://www.segeriusbruceblog.com/

Hope it helps.

Camy

Sibylle ms. Da na eu m-am gandit mereu si daca as fi in locul lor? Nu e usor logic da cineva trebuie sa ii ajute.

Na cam asta pe scurt o sa pun si niste poze de la play area acu merg la gateli si program de casa/copii/baitza etc.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Bai frate ce am patit.
Am fost la Carfu' si am luat neshte peshte; luam ultra super rar ca nu imi place peshtele de la Bucuresti (e complet nashpa!) si mai e si al naibii de scump, anyway, am luat doua feluri de peshte:
- un file de crap
- un file de pastrav cica "somonizat" ori something.
Ambele feluri de peshte peste 30 kilu. Arunc o privire scurta pe eticheta, imi pica fata - zic, uite nene aproape milionu 2 bucati de crap si 3 bucati mai mici de pastrav.
Vin acasa si citesc - vaca mi-a pus pretul de la creveti, adica 50 de le kilu' fix la peshtele mai greu, aka' m-a fraierit cu vreo 15 lei nene

Faza nr doi, cica daca cumperi de minim 200 de lei iti dau ei 20 de lei. Cre' ca la casa centrala, ca era o coada pe care nu am inteles-o, acolo pe hol. Da, aia era. Va dati seama ca n-as fi stat la coada sa imi dea ei un cupon de 20 de lei nici sa imi dea si un premiu impreuna, sunt eu satula de marketingul lui Carfu', sigur era un cupon valabil pana saptamana viitoare or something si numa' la urmatoarea cumparatura or something, ca altfel stiti ce ar face astia? Ar cumpara juma de cos, s-ar duce dupa cupon si ar intra sa mai cumpere restul.
Ei bine, in parcare vine o tipa si ma intreaba daca imi mai trebuie bonul. I l-am dat. Ma gandeam apoi. Bai frate, parea imbracata oarecum binisor, nu parea vreo cersetoare sau sa fi parut ca nu are ce manca. Si ma gandeam cum probabil pandeste pe astia cu cosurile mai babane, le cere bonul si tot se lipeste ea de cateva, ca zau, lumea nu prea statea la coada aia de 20 de lei, adica unu se aseza, 5 treceau cu pa si pusi. Si na, daca gaseste tantea 5 fraieri, s-a scos de un frigider de mancare pe o saptamana

Mergi la inceput