Pepenasi de iulie - august 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am apucat sa recuperez in diagonala.

in primul rand,vreau sa i spun TURTURICAI ca mi pare tare rau si ca sunt alaturi de ea si c o imbratisez cu drag!turtu,stiu ca ti e greu,dar mara are nevoie de o mamica zen,asa cum ai fost intotdeauna.

IRISS,voiam sa ti spun sa nu te panichezi pt ca mai sunt copii care merg mai tarziu,cris a mers la 1 an si 2 luni si acum fuge de rupe pamantul.intre tp vad ca david ti a facut o bucurie,felicitari pt mergacios!

SUN,codrin merge cu spatele si se amuza f tare,sare si in pat cand il vede pe cris,in schimb nu prea mananca banana decat blenduita,desi prin primavara manca o banana pe zi,in parc.
nici eu n am apucat sa vad pozele,oricum habar n am unde tb sa intru,asa ca ,daca vrei,poti pune cateva la pepenasi.

ANKA,eu continuu [de fapt vad ca dupa noul dex tb sa scriu ''continui'']sa le cumpar sampon ''fara lacrimi''.am luat unul frantuzesc fara parabeni si destul de ieftin,in jur de 9 roni .

ce am mai retinut-codrin nu are sac de dormit,dar daca ar avea sg n ar sta in el.sosete ii pun de vreo 2 saptamani de cand e f frig in casa,pana acum l am tinut descult,dar e drept ca noi avem covoare peste tot.
mezeluri nu ii dau,a mai furat el cate o felie de muschi file de la cris,dar ia o gura si apoi o scuipa prin casa.eu inca ii dau chestii bebelusesti sa manance,al meu nu mananca intreaga decat carnea [adica nepasata] si chestii de rontait gen paine,covrigi,grisine.

dau send si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Cadouri pt Craciun:




Asta a fost o mica selectie si sper sa nu-mi apara ca e reclama ce am pus eu aici...
Dav are inclinatii catre partea mecanica, tre sa scoatza zgomote, sa mestereasca ceva. Cand mergem la ai mei, sta in garaj cu bunicu ore intregi si tot pornesc polizorul, masina de gaurit si de alte "huuu" mai are tata.
Yvo nu se joaca cu papusi deloc, decat le dezbraca si le plimba prin casa. Cred ca e inca prea mica de jocuri pe roluri, nu stiu exact. Dar de-a doctorul de joaca cam 10 min si are si un set de bucatareala si ala o tine ocupata 10 min.
Nici cu lego nu se joaca, face doar niste turnuri, adica blocuri si gata :)
In rest, e inebunita dupa puzzle-uri, carti, catarat pe topogan, intotdeauna cand e si Dav acolo, ca sa aiba cu cine se lupta. Acum se uita dimineata la Winnie si la Mickey Mouse si ii trebuie tot ce poate exista cu personajele de acolo (pahare, bluze, caiete, etc).



Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am recuperat si ce mai aveam de recuperat.

mama,ce emotii m au napadit cand am citit ca a nascut danangie!parca mai ieri eram la odiseea noastra si ea era mereu ingrijorata si uite,acum are 2 minunatii de baieti!sa ti traiasca,dana si sa te bucuri de ei!!!

si am mai aflat ceva minunat,DANA e insarcinata!!ma bucur mult pt tine,stiu cat iti doreai!sa dea dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos!

FLO,insanatosire grabnica la baieti!si eu il inscrisesem pe cris la gradinita,dar s a imbolnavit exact cand tb sa inceapa si am decis ca mai bine il mai tin si anul asta acasa,daca tot stau eu cu ei. el e f sensibil,nu in sensul ca s ar imbolnavi f des,ci ca at cand se imbolnaveste se manifesta f urat,nu mai mananca nimic,nu mai doarme.drept dovada ca de la 3 vomitaturi[scuze pt stilul de exprimare grosolan] a facut acidoza,de nu mai putea sa respire si avea glicemia 40.daca mai intarziam putin,dar putin,facea convulsii hipoglicemice si ii afectau creierul.ma gandesc cati copii vomita si parintii nu i duc la dr...si n au nici pe naiba...
din pacate,tb sa ma obisnuiesc ca el e mai special..


am vazut filmuletele cu andrei cel dansaret,e un dulce!si codrin se invarte exact la fel.

am vazut si filmuletul cu toni,m a dat pe spate cum inota si cum a iesit din bazin,pare ca are cel putin 2 ani dupa motricitate!

am inteles ca mai sunt cateva filmulete,dar nu am apucat sa le vad.
azi e sotul la serviciu si de aia imi fac de cap pe net,altfel nu mai am cand,ca el doarme in sufragerie unde e calculatorul si nu l pot deranja din somn.
eu,ca de obicei,dorm cu copiii.pe care i invelesc pe rand,unul bea lapte de 3-4 ori pe noapte ,pe altul il pun sa faca pipi de inca 2 ori si se duce naiba somnul meu.
codrin de cateva nopti se agita f tare in somn,m am uitat si e f umflat la canini,desi n are decat 4 masele...oare sa i iasa caninii primii?


CAMI,am citit framantarile tale,e normal,mai ales ca ai trecut prin ce ai trecut.ia ti o carte de rugaciuni si citeste paraclisul maicii domnului,pe mine m a ajutat mult.
ne vom ruga sa fie bine.
si da,bujo e un om minunat.

cadouri de craciun-lui cris as vrea sa i iau un cart cu pedale,as fi vrut sa i l iau de acum,dar am ramas fara bani.sper sa l mai aiba pana atunci.lui codrin vreau sa i iau o masuta de lucru.
n o sa mai iau jucarii mici,au o gramada si nu se joaca cu niciuna.cris e innebunit dupa animale,isi doreste tare mult un caine adevarat,dar n am unde sa l tin.
si se uita pe carti cu animale,chiar recent i am luat una cu toate rasele de cani si de pisici,am dat 50 ron pe ea ,dar din pacate,de cate ori o prinde codrin ii mai rupe cate o pagina.

lui codrin inca n am descoperit ce i place,nu l atrage nimic mai mult de 5 minute,e mai preocupat sa se catere pe scaune,sa scoata butoanele de la aragaz si sa fie umbra mea.


cu mancarea.biri are f mare dreptate.daca n ai copil mofturos,habar n ai prin ce trec mamicile de copii mofturosi.eu pana acum n am intalnit un copil mai mofturos decat cris.nu l conving sa guste din ceva ce nu vrea nici daca ma dau peste cap.mananca pere,mere,portocale,pepene,carne,varza,cereale cu lapte,paine cu dulceata si dulciuri.atat.in fiecare zi,aceleasi alimente.nu mancare gatita,nu iaurt,nu branza,nu cascaval,nu ou nimic..aaa,azi i am facut paine cu ou,lapte si zahar..nu l am putut convinge nici sa puna gura...mai manca ciorba intr o perioada,dar m mult carnea din ciorba si paine putin inmuiata.acum n o mai vrea nici pe asta...ce sa i fac?
NICI MACAR CARTOFII PRAJITI NU I PLAC.noi n avem mc,dar l am dus in bucuresti.nu i place nimic de acolo,nici macar placinta.aaa,ba da,ar fi mancat inghetata.asa ca,intotdeauna se poate mai rau.

si ami sunt destule lucruri care ma framanta,dar v am plictisit destul.

mai zic 2 chestii si gata.


LA MULTI ANI[SCUZE PT INTARZIERE]PT VIOLETA!si multa,multa sanatate!

MONI OR si tu esti la fel de speciala ca fetele pe care le admiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Fete dragi, multumesc ca ati intrebat de mine . Nu am timp de forum, citesc in mega diagonala .

Ilincai ii iese a 4-a masea si mi-a facut ieri febra, doarme si mananca rau si e plangacioasa. In rest, am treaba cu "afacerea" soatei. Nu merge prea grozav, ne certam mereu pe tema asta pentru ca el nu se implica mai deloc si apoi vine si zice ca nu e bine cum si ce am facut eu . A, si un motiv major de cearta sunt vesnic tarifele pe care le-am pus pe blog. Dupa o mega cearta in noaptea asta iar le-am schimbat... Eu ii zic sa le puna mai mici, el nu vrea si pace. Il convinsesem zilele trecute, iar azi a vorbit cu un coleg de breasla cameraman si ala i-a zis ca i-am pus tarife prea mici si ca o sa-l alerge colegii pe strada ca strica piata . Ei, si de aici iar mega scandal si alte alea, de am ajuns la compromisul sa le pun pe ale mele (reduse) numai pana la 1 ian, si apoi pe alea de le zice el si minunatii lui colegi...
Va dau link la blog, desi nu e gata. Azi l-am mai modificat, ca cica tot colegul ala i-a zis ca e prea multa vorbarie in el, asa ca am taiat cat am putut si am lasat doar cateva cuvinte.
Va rog din suflet sa-mi spuneti SINCER si FARA MENAJAMENTE ce parere aveti despre:
- titlul blogului
- mottoul blogului
- cum e structurat blogul
- pozele pe care le-am ales pentru prima pagina
- pozele de la subiecte si daca va plac cum le-am mai prelucrat (sepia, alb negru, partial color) sau nu va plac si mai bine le lasam cum erau
- cum vi se par tarifele
- si nu in ultimul rand, daca va plac pozele facute de soatza si daca credeti ca avem vreo sansa sa avem si clienti de pe urma blogului
Aici gasiti blogul.
Am in lucru la o agentie de publicitate si niste flyere, sa vedem ce-o iesi. Vi le arat cand sunt gata. Astea trebuie sa le impart (tot io, evident ) la targurile de nunti si targurile pentru copii. Nu stiu cum oi face, dar trebuie sa fac singura...

Boti, . Multam muuult de tot ajutorul!

Turturelule, am citit . Te imbratisez tare-tare!

Dana, felicitari si sa aiba DD grija de voi !

Violeta, La multi ani fericiti! Scuze de intarziere...

Camy, o sa fie bine, ai sa vezi !

Diana, sa va aiba DD in paza si sa ajungeti cu bine la termen! Sanatate Iuliei!

Sanatate bolnaviorilor!
Felicitari celor care au facut progrese!

Va imbratisez pe toate si fug la nani.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Biri ce inotator aveti voi acolo; e bestial!!! Ce anti-gripal le faci? Regular sau "porcovanu"? Oricum, va tinem pumnii sa nu doara si sa nu aveti efecte adverse! (si mai termina bai cu obscenitatile alea...zau:)

Sampon folosim in continuare de la Avene, spuma aia de fapt. O clateste tati cu dusul si ii place....bine, ea sta asa cu capul deasupra apei, ca sa poata bea

Moni, cred ca inteleg valul de "siroposeala", si pe mine ma apuca (mai des decat pe tine!) dar da, toate fetele sunt speciale! Cred ca aici traim cumva o lectie de viata continuua...aceea de a respecta modul de viata si deciziile fiecareia in parte, chiar daca sunt diametral opuse!

Am trimis linkul iar pe mail, pt fetele care nu au apucat sa le vada. Si multumim de comentarii si aprecieri! (Mona, intri pe www.gmail.com cu userul si parola de la pepenasi, de la picasa si gata)

Iri daaa, nisipul ala de casa e bestial; il recomand si eu!

Capri vazut da' cum is in viteza, comentez asa mai pe scurt. Promit sa revin insa:
Mie in general nu-mi place "photoshoparea" de nici o culoare DAR stiu ca intr-un astfel de business e musai, asa ca o inteleg. Mi se pare facuta ok.
Asa:- titlul imi place, e personal!
- motto-ul pare cam lung totusi si esentialul, cu "fotografia la rang de arta" nu prea se distinge din cauza de luminat poza excesiv in partea aia;
- asa la o prima vedere mi s-a parut poate cam incarcat dar asta se poate rezolva....poate din cauza ca toate fotografiile sunt pe prima pagina si tot dai scroll si tot vezi si....
- fotografiile sunt ok, unele imi plac foarte tare, unele mai putin; e normal si asta!
- preturile mi se par ok dar recunosc ca eu nu ma pricep; insa ca posibil client, mi se par in regula;
- imi permit sa va spun de o mica greseala pe care am zarit'o in primul paragraf...anume, fotografiile vor aparea si nu "apare". Scuze, sper sa nu te superi!

Eu VA doresc succes si sotului i-as da o mare nuielusa pe spinare, poate se trezeste si vede ce femeie are alaturi! Iar tu, puiule, cred ca te impovarezi cam tare si nu-mi place sa te vad asa. Insa te sustin, sunt prin preajma daca ai nevoie de ceva si, cand e gata blogul, il voi da si eu tuturor cunoscutilor! Sa va ajute Dumnezeu in ce v-ati propus!

Noi plecam la ai mei...adica fug, ca astia 2 ma usuie deja! Puuuup


Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANKA, noi folosim inca sampon de bebe, cand de la Nivea cand de la Sanosan.

MARINA, orga de jucarie, nu? Ai vreun link? Ca si la noi asta era una din idei, dar inca n-am cercetat.

VIOLETA, eu il limpezesc cu dusul in cap, nu ii place dar nici nu plange, nu sta cu capul pe spate asa ca ii curge si pe fata, dar nu prea are treaba, decat ca se stramba un pic ca nu-i convine.

BIRI, asa am auzit si eu de la multa lume, ca al doilea copil avanseaza mult mai repede ca il are drept exemplu pe primul.

IRISS, multumim de linkuri, salivez deja dupa jucarii,la noi trusa de scule cred ca ar avea succes enorm...

MONA, sa stii ca printre "fetele pe care le admir" te numeri si tu, mamica incercata si curajoasa Cum iti e rana?

CAPRI, de blog, si mie mi se pare un pic lung motto-ul, ca lui Sun, poate doar "fotografia la rang de arta" ar trebui sa fie motto-ul si in rest scris altundeva pentru ce evenimente face fotografii. Pozele sunt faine, titlul e fain, tarifele promotionale mi se pare toate bune, cele standard avand in vedere ca e Buc. mi se par bune cele de nunta, cununie civila, botez, insa mi se par un pic mari cele de copii, viitoare mamici, serbari si spectacole copii. Si mie personal mi-ar place sa nu fie fondul blogului negru, dar na, eu am oroare de negru. Oricum, e minunat ce faci tu, sotul tau nu merita nici unghia ta de la degetul mic, e un nerecunoscator ca nu vede ce comoara are langa el

Fug ca s-a trezit printisorul!

Monica, mami de Luca si 9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Caprioara mi-a placut blogul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Ca tot votbiti de clatit pe cap...la mine Alex e cu miorlaiala, euil lasa pe spate in cada si ii tin omana sub cap, cu cealaltaclatesc usor, daca mai ramane spuma dau cu mana ( in general la urechi ramane).
E, pai la David e invers, poti sa-i pui dusul in cap direct ca el rade si tot asa ca T. incearca sa bea apa

Capri parerea mea....sincer nici eu nu ma prea pricep in domeniul asta...
- moto un picutz mai scurt
- pozele imi plac toate, fie lucrate fie nu, in special cele d ela bitez
- preturi e bine asa cu reducere la inceput, apoi "ca piatza"
- eu zic ca se pricepe
Bafta cu proiectul!





Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

b Va rog din suflet sa-mi spuneti SINCER si FARA MENAJAMENTE ce parere aveti despre: /b br / - titlul blogului br / Este bun, dar mi-a mai venit o idee Clipe de viata

- mottoul blogului
Mult prea lung si se pierde esentialul. Eu zic ca se intelege implicit ca poate poza orice, eu as pune motto-ul cumva in dreapta, eventual scris cu litere inclinate si din maxim 6 cuvinte "... motto"

- cum e structurat blogul
Foarte mult scris, acum pe bune, cand cineva vrea poze de la voi, crezi ca are timp sa citeasca tot ce scrie acolo? Eu as pune pe prima pagina cateva ideei esentiale si cu linkuri catre poze de la diversele evenimente.
Negrul ala m-a inebunit, scrisul e prea mic si eu, chioara, abia vad ce scrie si nici nu am rabdare sa citesc tot. La pagina cu tarife mi se par ff multe culori si nu imi sare in evidenta titlul sectiunii si pretu;. Eu as pune un font putin mai mare si pretul imediat dupa descriere.
In general pozele de la aceeasi nunta/botez, mi se par cam multe, ar fi bine sa mai reduci din ele, sa ramana esentialul.


- pozele pe care le-am ales pentru prima pagina
Pe prima pagina eu zic sa lasi mai putine poze si eventual daca poti sa faci un colaj intr-o singura imagine. Sa selectezi maxim 2 poze/eveniment.
Restul le pui la capitolele de "demo"

- pozele de la subiecte si daca va plac cum le-am mai prelucrat (sepia, alb negru, partial color) sau nu va plac si mai bine le lasam cum erau
Prelurarile sunt de efect

- cum vi se par tarifele
Sunt ok, cele reduse, cele intregi cam mari. Eu am dat pe pozele de la botezul lui David 500 RoN doar pozele de la biserica, dar mi-au dat si un album cu poze 15*20 cred ...

- si nu in ultimul rand, daca va plac pozele facute de soatza si daca credeti ca avem vreo sansa sa avem si clienti de pe urma blogului
Aici gasiti blogul.
Ca sa gasesti clienti prin blog, trebuie fff multa promovare. Daca cauti pe google fotografii botez/nunta, sigur nu gasesti blogul. So, daca gasesti pe cineva (firma sau programator web) care sa stie sa ti-l indexeze in google, sa apara in prima pagina ai sanse extrem de mari. Foarte putina lume cauta mai departe de paginile 2-3 din cautare.
Deci, trebuie sa prmovezi blogul altfel, pliante, eventual o reclama mica pusa pe DC. Cel mai simplu ar fi daca stii pe cineva la o firma de evnimente, sa te recomande, poti sa lasi cateva pliante si la locurile de joaca pt copii, in caz ca au petreceri.


Eu mi-am spus parerea sincera, sper sa te ajute, stiu ca ai muncit mult la el si ai facut-o cu pasiune.
Despre soata ... vreau sa pun emoticonul ala care taie cu drujba, dar din cauza de porcaria asta de reclama la tnuva, nu pot sa il pun!

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mai...mai..mai....
Sunteti tote atat de speciale...ca-mi vine sa va am aici langa mine pe toate..acasa...ca balena nu se mai poate misca asa bine


Sun , esti o dragalasa, dar cred ca nu-i o idee buna sa vii din 2 motive:
1. m-am interesat eu de tren acum o luna de zile la Tg Mures... si din Brasov faceai vreo 8 ore...din Bucuresti sa nu ajungi dupa ce ma externeaza astia
2. acum o ora si ceva am vb cu medicul meu...mi-a zis sa nu mai merg luni...sa-l sun eu marti si stabilim atunci cand merg...deci nu mai stiu acum nici cand ma opereaza

Dar apreciez foarte mult ceea ce vrei sa faci pt mine..ma simt ca si cum as avea mai multe mamici

Pe mine iar m-a apucat paranoia....si am chef de cearta...si Pustache si-o fura ca doar e cel mai apropiat de mine, nu????
L-am facut cu ou si cu otet de dimineata ca eu vreau oglinda mare azi pe perete...si ne-am certat...dar a cumparat-o ...mi-a zis ca o am pana plec la spital...nu stiu ce a zis in gandul lui dupa ce a aflat ca nu mai plecam luni ...

Am o stare foarte proasta, burta ma doare mai mereu, sunt plina de vergeturi, sunt mega grasa, umflata, urata si vai mama mea....am nervi continuu si chef de cearta in permanenta...
Vreau sa merg la Tg Mures odata sa scap...ca s-au dus naiba nervii mei, nu cred ca mai am asa ceva...


Sunteti toate niste dragalase, dar eu trebuie sa-mi rezolv singura problemele, temerile, paranoile, nebuniile, frica si asa mai departe...ca nu mai tine...deja am inceput sa ma enervez si pe mine, apai pe cei din jurul meu

....si daca o sa traiesc dupa operatia asta, cred ca ma asteapata un pat la vreun spital de psihiatrie

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex


37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 ZILE

POZE

Mergi la inceput