Pepenasi de iulie - august 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

anka -si noi am fost saptamana trecuta in carrefour si am luat bonul,am mai intrat o data,am pus diferenta si i am luat lui cris geaca[e ca a lui luca de moni or,am vazut o in poze].
eu am zis mersi pt aia 20 ron,daca stiam faceam m multe cumparaturi si luam 2 bonuri de casa,dar habar n am avut de promotie,mi a zis aia cand am ajuns la casa.

am apucat sa vad si eu cateva din pozele lui sun,sunt absolut superbe,iar thea s a facut mare si s a bulanit,plus ca mi se pare inalta...,bine ca are si cu cine semana.e o dulce,la fel ca si ceilalti pepenasi,am apucat sa ma uit la poze,ce mari s au facut pepenasii!!!

CAPRI,mult succes in afacere!eu nu mi dau cu parerea,ca s antitalent.

MONI.operatia mea e la fel,cu carnea iesita in afara,curge si puroi,dar ca de obicei,n am ajuns la dr,am ramas fara bani luna asta,ca mi am luat un costum si o per de pantofi pt interviul la master[de,daca in ult tp mi am luat numai pantal de trening],le am luat baietilor geci si lui cris bocanci,asa ca s au cam dus naiba banii.

acum ,sa va zic ce fraiera sunt[asta in caz ca nu stiati deja].toate pozele de cand s a nascut codrin le am avut pe desktop si n am apucat sa scot decat f putine,ca at cand a fost promotia la carrefour si ma hotarasem sa scot ce mi placea,am ramas fara bani pt ca am tot cumparat o tona de haine[promotia la poze a coincis cu reducerile la haine de copii din carrefour].asa ca,acum o luna cand s a bulit calculatorul am pierdut toate pozele,dar toate,de la mare ,botez,mot etc.ce sa mai zic,decat ca mi vine sa mor ca nu le am scos pe cd.

peste-eu un tp m am ferit sa iau,dupa incidentul cu parazitii,insa de vreo 2 luni am inceput sa iau salau proaspat,aduc mereu la noi in piata...insa sotului iar i s a parut ult data ca avea pestele nu stiu ce paraziti in muschi,erau asa,ca niste fire de ata.mie mi s au parut ca s vinisoare de sange.am vrut sa duc o mostra la protectia consumatorului,dar nu era nimeni acolo si n am mai fost a doua zi.

acum,,vreau sa va intreb ceva.
mi a facut soacra mea cadou un filtru pt apa de la amaway[ea e reprezentant].costa in jur de 38 milioane si am gandeam ca daca e atat de scump probabil ca e si bun..sotul insa zice sa l vindem sub pret si cu banii aia sa luam altceva,ca mai bine luam apa plata in continuare.voi ce ziceti,sa l opresc sau sa incerc sa l vand?

si alta chestie-ma gandeam sa mi iau centrala termica din aia pe curent.acum,fetele acre au,merita banii?cam cat platiti intr o luna de iarna?si cam care s preturile la centrale?se pot achizitiona si in rate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Salutare,
Noi azi am fost la tara la niste prieteni, asa ca Aida a cazut franta si a adormit la 10.30 in seara asta (in loc de 11-12 cum se intampla in rest ). Ne-am simtit f bine, bestiuta a alergat toate pisicile, catelusul, le-a dat gainilor sa manance frunze de papadie, a alergat toata ziua prin curte... veselie mare.

La capitolul cadouri, Aidei se pare ca cel mai mult ii plac cartile. Astea i-au placut invariabil, in rest uneori se joaca cu masinute, alte ori cu papusi... cum are ea chef.

Sampon: de la 3 luni de cand cu iritatiile folosim la baie numai produse Mustela. De sampon sunt f incantata, nu cred ca o ustura ochii pt ca nu protesteaza cand o spal, miroase si placut, adica natural, nu strident.

Capri, cum iti mai gasesti timp sa te ocupi si de asta? Sotul tau ar trebuii sa iti ridice o statuie, zau! Eu sunt bata in domeniu, si la ora asta nici nu sunt coerenta deloc, dar in mare sunt de acord cu ce au zis si fetele, ca motoul e cam lung si nici nu e contrastant cu fundalul, deci e cam greu de citit. Bafta multa iti doresc!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mona, stiu si eu ce sa zic... nu am filtru de apa deci mi-e cam greu sa imi dau cu parerea cat de util e. Are insa un coleg si e multumit... Asa, in necunostinta de cauza pot sa spun ca eu asi prefera sa beau apa plata din comert, deci nu asi gasi asa o mare utilitate unui filtru . Dar repet, nu am studiat deloc problema, o fi meritand...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

eu sunt tare suparata ca ioana de cateva zile are muci si aseara a facut 39 si a inceput sa haraie si sa tuseasca foarte urat ca de laringita. azi de dimineata avea 39,2 ii mai dadusem peste noapte nurofen. am mers cu ea la budimex si dr a zis ca e o laringita usoara, dar ca trebuie pe langa aerosoli cu adrenalina, ambroxol, zyrtec si antitermice sa-i dau si antibiotic pentru ca a facut febra cam mare am ajuns acasa si nu i-am dat, insa in seara asta a ajuns la 39.8. i-am pus un novocalmin, i-am facut baie in apa calaie si dupa juma de ora avea 38.8 i-am dat prima doza de ospamox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Narcisa

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Kata sanatate la pui!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

multumesc flo n-a vrut sa bea laptele, acum doarme in patut cu fundul in sus, parca nu mai frige, dar o sa o iau cu mine in pat ca peste noapte cine stie. azinoapte am dormit cu ea in patul lui david si s-a foit toata noaptea, numai cu fundul in nasul meu a stat si bineinteles lipta de mine. n-am vazut cat de mamoasa e, daca o las la taica-su plange. dupa ce ca avea ditai febra ii ardea de dans pe melodiile de la reclame :)

la multi ani Narcisa! sa ai parte de tot binele si de toata dragostea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello

ia uitati aici ce va propun eu cadouri pt copii (sunt unele si pt copii mai mari , in caz ca aveti nevoie):

www.jocoteca.ro/jocuri-jucarii-educative-copii/arte_si_mestesuguri/tesut_si_impletit/gherghef" target="_blank">razboi de tesut pt fetite mai maricele :D

www.jocoteca.ro/jucarii-educative-copii/popice_buburuze" target="_blank">popice din astea vad ca au si albinute si broscute, vacute...

www.jocoteca.ro/jucarii-educative-copii/cuburi_cu_apa_colorata" target="_blank">cuburi lemn cu apa colorata

www.jocoteca.ro/jucarii-educative-copii/set_de_mobila_pentru_5_camere" target="_blank">mobilier papusi - pt fetite un pic mai mari

www.ookee.ro/jucarii-402-Centre-de-activitate-p-2305-Baby-V.Smile---Sistem-educational-TV- include-joc-Learn-and-Discover-Home .html" target="_blank">asta ma face sa ma gandesc daca sa ii mai iau orga :D

www.ookee.ro/jucarii-526-Diverse-jucarii-lemn-p-3462-I%27m-Toy---Pista-cu-bilute-din-lemn.html" target="_blank">pista cu bilute - i-am luat ieri sofiei si e tare incantata numai ca bilutele sunt mici si nu i le las daca nu sunt langa ea

www.cartiabc.ro/-Goki-Casuta-de-lemn-puzzle-tridimensional-p-17052-c-334-p.html" target="_blank">puzzle lemn casuta

www.jokee.ro/index.php?main_page=index&cPath=55" target="_blank">muuuulte puzzleu-uri din lemn pt copilasi ceva mai mari

iar pentru Mos Nicolae ma gandesc sa-i iau o astfel de cutiuta muzicala pe care danseaza niste omuleti ceva

cam astea sunt jucariile care imi plac mie. le-as lua pe toate

sper sa va fie de ajutor si sa va inspirati si voi din lista

trimit mesajul asta ca e mare tare si revin

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

MONI,

Sofia are www.natureetdecouvertes.com/pages/gener/ficheProduit_view.asp?uid=4&oid=9&suid=610&refArt=30135050" target="_blank">aceasta orga dar deja ar fi cazul sa trecem la nivell urmator, adica ceva mai serios ca aia prea e de bebelusi. a avut succes o perioada dar cat se mai poate?
eu acum vroiam o orga asa mai "strasnica". nu chiar din aia profi...

uite o idee de orga mai de copii
www.jucarii.store.ro/jucarii/playskool/PLAYSKOOL_-_ORGA_MAGICA" target="_blank">aici, dar eu nu as lua din asta pt ca are putine note si nu e departe de ce avem

uite cam www.mastershop.ro/produs.php?id_produs=27560#" target="_blank">asta este ceea ce imi doresc, chiar daca e pt copii mai mari...
Daca nu, as lua si una serioasa sa butonez si eu la ea, singura problema e de spatiu...

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

NARCISA
LA MUUUULTI ANI!
multa sanatate si bucurii cat mai multe de la sot si copilita

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput