Pepenasi de iulie - august 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

in sfarsit!!!!
AM GASIT PIAN!!!
la noi cica nu ar fi, il mai caut. dar daca nu gasesc, nu-i bai, pleaca tati in Fr si acolo a vazut sigur www.kids-shop.ro/jucarii-detalii_85_Pian.htm" target="_blank">ACEST PIAN

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Buna dimineata!

Fiu-meu a avut grija sa nu exagereze ma-sa cu somnul nici macar acum, ca se schimba ora, asa ca mi-a pus alarma de la celular pe ora 7 (8 dupa ora veche) Da el evident mai doarme, ca parca e mai dulce somnul odata ce i-ai trezit pe parinti...

MADA, cred ca s-au distrat de minune fetele, abia astept sa vad poze.

MONA, nu te mai pune pe tine si sanatatea ta pe ultimul plan! Copiii tai au nevoie de tine mai mult decat de haine noi, gandeste-te si la tine si nu mai amana vizita la medic, te rog frumos!Cat despre filtru, noi ne-am luat acum 2 ani unul cu vreo 15 mil., unguresc (noi stam la casa si avem apa de la put, n-au bagat canalizarea inca, acum urmeaza). Eu am dus apa la Sanepid la analize si inainte de a lua filtrul si dupa si vreau sa zic ca cu tot cu filtrul tot mai avea ceva bacterii (e drept mult mai putine decat fara). Acum asta de care zici tu de la amway e mult mai scump, probabil e bun, dar parca si eu as inclina spre apa plata. Nu poti sa stii cand se uzeaza un filtru ceva si nu iti dai seama si pana la urma tot apa contaminata bei, ca doar n-o sa duci apa la analize tot la cateva luni. De centrala nu stiu ce sa-ti zic, ca noi avem pe gaz.

KATA, multa sanatate Ioanei si putere tie s-o ingrijesti!

NARCISA Sa fii sanatoasa, iubita, implinita si sa nu te schimbi niciodata, sa ramai mereu asa luminoasa si calda precum esti! Mai intra pe la noi, da=ne vesti despre tine si Anais!

MARINA, sunt f. faine si ultima orga pe care ai pus-o (hannah montana) si pianul. Eu am fost ieri in Selgros si aveau acolo mai multe orgi de astea cu clape multe, cu efecte alea alea, asemanatoare cu cele adevarate. Erau destul de ieftine pentru cate aveau, de la 50 la 150 ron, de asta stau si ma gandesc daca nu se strica dupa prima folosire...

Monica, mami de Luca si 9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

La Multi Ani Narcisa!!!! Multa sanatate si fericire si toate dorintzele sa ti se implineasca!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Despre cadouri sunt de acord cu Ana, ii voi lua o singura jucarie. Am vazut la alti copii ca atunci cand primesc o tona de jucarie, nu stiu la care sa se uite mai intai, si la final parca nu se mai bucura de nimic. DEja o sa mai primeasca si de la bunici, prieteni si o sa se adune o groaza. Eu nu stiu ce am dar parca nu imi mai place nimic, sunt tare derutata cu jucariile. Acum m-am axat pe activitazti, si toate jucariile mi se par banale.
Bref, in alta ordine de idei Maya adora papusile, le pupa, le leagana, le plimba cu carutzul. M-am gandit sa ii iau sau
- un bebe echipat cu biberon (din ala care imita la 100% un bibe plin cu lapte), cu olitza, cu de toate.
- o cabana (avem acum una imprumutata de la vecini, sa vedem daca ii place)
- masutza cu scaun (asta ii ia mama de sf andrei)- si mai aveam niste idei, dar s-au dus pe apa sambetei ca sunt trezita de la 6h30 .

O sa dam o tura prin piatza, daca tot suntem fresh.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

LA MULTI ANI , NARCISA!!! SA FII SANATOASA, FERICITA, SA TE BUCURI DE VIATA ALATURI DE ANAIS SI VIL !!!!

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI FERICITI NARCISA!! SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN IN VIATA SI SA FII IMPLINITA ALATURI DE FAMILIE!!

Noi suntem "fericitele" posesoare a unui rosu in gat + febra, asa ca luam tratament...Macar ea e vesela, mai bleguta ca de obicei, dar jucausa.

Am vrut sa scriu mai multe, da' tre' sa entertain copilul ca face numa nazbatii...Revin dupa ce doarme.

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mona, noi avem centrala pe gaze ..de cea care merge pe curent nu stiu ce sa zic...iar cu filtrul ..noi stam intr-o zona unde chiar e nevoie de filtru de apa...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI NARCISA!Sa ai parte numai de fericire alaturi de familia ta minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

marina e superb pianul ala rosu daca gasesti pe la noi da un semn maaare ca m-am indragostit sau poate aduce tati de sofia 2

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Narcisa

Am citit in mare ca Dari imi inchide Pc-ul... si cred ca in curand renunta la bibele cu lapte ca nu vrea sa bea nici seara si nici dimineata de ex ieri dimineata a baut lapticul...aseara si acum 2 seri nu a vrut sa bea bibele cu lapte...gusta un pic din el si dupa aceea refuza

Sanatate multa bolnaviorilor

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput