Pepenasi de iulie - august 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

marina e superb pianul ala rosu daca gasesti pe la noi da un semn maaare ca m-am indragostit sau poate aduce tati de sofia 2

-------

mamica fericita de Alexandra

Mai3, am vb cu tati si inca nu are aprobarea sa plece in FR. daca pleaca, il trimit sa caute si nu-l primesc acasa fara pian. el la sfarsit de nov ar trebui sa plece.
Dar am gasit pe un magazin pe net numai ca nu am inteles daca livreaza si in Romania. la inregistrare am ales Romania dar la livrare nu apare. in cazul asta ma gandeam sa pun livrarea in Grecia la mama. le-am trimis e-mail daca trimit si in ro.

o sa mai sap pe net, poate mai gasesc pe undeva...

eu l-am zarit o data la babyexpo dar anu' trecut...si nu mi-am pus problema atunci sa-l cumpar doar l-am admirat...

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani pentru o persoana atat de speciala! Narcisa, sa fii sanatoasa, la fel si familia ta frumoasa!

Marina, mai3, foarte frumos pianul ala.
Iriss, pare interesant Moon sand, o sa cumpar si eu.
Anka, m-ai facut sa zambesc cu Carrefour-ul. Uite, eu m-as fi dus sa iau bonul ala, evident daca nu ma grabeam foarte tare. Iar de tipa aia, pai decat sa ramana profitul magazinului, mai bine sa se foloseasca de banii respectivi o persoana disponibila sa stea la coada. Ia zi, ce bunatati ai mai facut zilele astea?
kamelya, da-i alte lactate daca nu mai vrea laptic. Fata mea bea acum lapte numai seara sau noaptea. Iar fructele de dimineata nu le mai vrea, am trecut la mic dejun de bb mare, azi a mancat paine cu unt si cascaval ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONA - eu categoric as pastra filtrul, in cazul in care nu planuiti sa schimbati casa curand. Nu stiu cat dati voi pe apa, noi dadeam peste un milion, dar cand era vorba de cumparat si de carat sus, mi se ridica parul in cap. Daca nu plecam, am fi luat un filtru. Pentru ca plecam, am luat o pompa de apa si cumparam bidoane de-alea ca de dozator, de 19 L si acum platim 45 de lei pe luna la apa. Macar a scazut costul si nu le mai caram noi...
Filtrul asta de la Amway, daca nu gresesc eu, ionizeaza apa si are si infrared. Nu se compara cu filtrele alea simple care nu omoara, de exemplu, giardia. Nu am studiat in amanunt, insa s-a pus problema la gradinita unde a fost Eliza inainte, si pana la urma au luat unul. Ni s-a facut atunci o prezentare tehnica, si chiar m-au convins. (si nah, eu lucrez in marketing, nu ma prea conving reclamele...)

MARINA - si ce naiba fce copilul cu pianul ala? Pe o octava plus trei clape o sa ii poti canta umai melc melc codobelc! Si mai costa si 2 milioane. Mai pune 18 si ia-i un pian adevarat, zau!
Pentru copii mici sunt faine pianele cu clape colorate, vin cu "partituri" cu buline de culorile respective, si copilul se ia dupa buline si canta si el acolo un twinkle star, un ceva.

GINI - azi am facut doi cozonaci si doua rulade. Avem musafiri. Iar de papa am decis ciulama de ciuperci cu mamaliguta si peshtele ala minunat in sos de unt si portocale
Supa number two a avut maxim succes pana la urma la ambele fete, deci le-am rezolvat si pe ele

Fug, s-a trezit Er
Edit - nu s-a trezit, chitaiau niste maimutele la desene.
GINI - asta asa e, decat sa raman la magazin, mai bine sa ia lumea suma. Noi n-am stat, ea tarziu, cu fetele dupa noi, phuai... In plus, am ajuns sa facem asa rar cumparaturi la Carrefour incat sigur expira valabilitatea pana ma mai duceam eu o data. Ceea ce ma enerveaza insa e ca nu fac promotiile mai usor accesibile daca tot le fac. Mare lucru era sa iti aplice reducerea direct?

O sa pozez cozonacii si rulada. Sa vedeti ce frumoasa e aia cu dulceata de caise! Am "pictat-o" cu glazura de ciocolata si cu zahar farin, zaharul s-a absorbit in glazura si e chiar misto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANKA, pompa aia de care zici tu e de aia de care mai au pe la firme? Adica de aia care si incalzeste apa, are 2 "robinete", unul de apa calda si unul de apa rece? Cat v-a costat? Si cat costa un bidon de 19 l? Mi se pare f. putin 45 ron pe luna pe apa, ma tenteaza si pe mine. De la ce firma? Eu sa stii ca ma fac ca n-am citit de cozonaci, rulada, alea alea...

Monica, mami de Luca si 9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONI - alea sunt dozatoare, ce zici tu. Noi avem o pompa, o chestie cu un mare buton pe care apesi si curge - adica www.aquatulip.ro/images/pompamare.jpg" target="_blank">asta Ea a costat 20 de lei.
Un bidon de 19 L costa 14 lei, nu mai stiu. Noi consumam cam 60 l pe luna, deci 3 bidoane.
Pompa asta e destul de ok, de dozator nu aveam loc, si oricum l-as fi tinut scos din priza - n-aveam chef sa se joace fetele de-a apasat butoanele; in plus, nu bem apa rece si nici fierbinte nu folosim. Dezavantajul pompei este ca nu sta "armata" si tre' sa o cam apesi ca sa umpli un pahar cand e bidonul mai gol. Cand e bidonul plin, apesi de 2 ori si se umple. Pentru noi e ok solutia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Am vrut sa ma mai uit la pozele lui Sun. Iar le-a sters cineva plin de rautate si invidie?

Edit: Nici pozele lui Mada nu mai sunt.

Mergi la inceput

ANKA, hehe, ce ti-e inca 18 mil...chiar e putin si iau deja unul adevarat. la o octava jumate poti canta. "pianul" ala care il are acum are 5 note si asa cum suntem noi afoni, am descoperit vro 4 melodii
Dar pe Sofia o intereseaza tot ce e muzica. nu l-as lua daca nu as sti ca-i place. sunt convinsa ca ar trancani la el o gramada.
Cat despre alea cu beculete care ii arata copilului unde sa apese, eu nu sunt incantata! nu lasa loc de imaginatie si copilul invata ca robotelul dar fara sa gandeasca... Stiu ca origile pt copii au asa proprietati si chiar din acest motiv as lua pianul.

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

invatati de aici cum se fac muraturile adevarate

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ciudat....iar au disparut pozele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ce poze?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput