Pepenasi de iulie - august 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

multumesc tuturor celor care mi au raspuns la intrebari.
cred ca o sa opresc filtrul,mai tb sa conving sotul.
m am uitat si eu la pozele de pe picassa,nu mai sunt pozele lui mada,insa am vazut poze cu adina de maria ,cu niste ochi super si pe alexandra de maitreyi cu o freza tare cool.

am vazut o si pe ioana de anna,cum pune muraturi,e o dulcica,l am vazut si pe luca de moni or,cretuliu si frumos ca o fata[moni,nu ma bati,nu?].adevarul e ca e dulce tare.

am vazut o si pe garga de boti tunsa a la veronica ,ii sta f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu cred ca Mada si-a sters pozele. Nu cred ca trebuie sa ne impacientam.

Am vazut insa ca mai multe mesaje au fost sterse din INBOX. E posibil sa se fii vorbit deja despre asta . So, am repus cutiutzele muzicale pentru cele care nu le luasera inca (ca mine :)).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Camy? tu ce mai zici?

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Hello,

Pe mine m-a bulversat de tot schimbarea orei, ma rog, mai mult psihic, ca nu stiam deloc. La cat ma uit eu la tv ...
Azi am vrut sa iesim din oras, intiial eu ma gandeam sa mergem la Cheia, sa mananc o pastrama la Muntele Rosu, dar al meu sot a venit cu ideea sa mergem la Veliko Tarnovo, in Bg. A fost fff frumos, drumul e bun (in afara de faptul ca e f zgomots, nu stiu de asfalt au, dar face un zgomot). Pana acolo sunt 180 km, am facut 3h, ca noi trebuie sa traversam orasul, ceea ce ne ia 1h. Copiii au dormit pe drum destul de mult, in rest am ascultat cutiutele muzicale, de m-am tampit.
Oraselul e o Sighisoara, mai elegant, au si o cetate si cateva biserici, noua ne-a iesit una in cale. La cetate n-am mai prins deschis, la 5 se inchisese. Curatel orasul, cu restaurante, nu multe, dar dragute, am mancat la Evo niste mancaruri super, la preturi tot f mici. Pizza era pana intr-o suta de mii, un cocktail alcoolic a fost 7 ron, apa la 330 ml 2 ron, sucul tot la 330 a fost 3 ron, a avut si un meniu de copii o pizza f mare, un suc si o jucarie, la 7 ron. Magazine de haine si incaltamine f multe, am vazut niste cizmulite pt Dav, piele cu blanita, erau 55 ron.
As mai da o fuga acolo, dar sa stau vreo 2 zile, ca merita. Asa ca daca aveti timp, nu ezitati.
www.velikoturnovo.info.ro/muzee.html" target="_blank">Aici gasiti mai multe info si este o alternativa mult mai curata si frumoasa la Valea Prahovei, pe care o evit cat pot de mult.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Teatre pentru copii

www.paiataparty.ro/spectacole-de-teatru-pentru-copii" target="_blank">Paiata - MUzeul Taranului

www.teatrultandarica.ro/" target="_blank">Tandarica

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

Camy? tu ce mai zici?

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

..astept sa nasc...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2-3 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna dimineata la o

La multi ani de Sf. Dumitru tuturor!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Fetele, cred ca am elucidat misterul cu mailurile disparute si nu sunt disparute! in stanga la optiuni este "6 more", daca dati click pe sageata in jos apar mai multe optiuni gen "spam", "trash" "all mail". Eu am dat click pe "all mail" si au aparut!! Deci nu stiu, probabil cand ne logam apareau doar mailurile necititite? oricum, ma bucur ca nu e vorba iar de faze de gradinita si de zona crepusculara, ca doar acum cateva zile spuneam ce fete sufletiste avem aici...

ANKA,m-am lamurit, multumesc frumos!

Si daca tot am gasit mailurile disparute m-am uitat la pozele lui MADA, ca nu apucasem. MADA, super pisica Ami, e asa de scumpa, dar Ari ce e? Vrajitoare? Oricum tare scumpe amandoua si tu arati f. bine, nu se vede ca esti mami de 2 copii...

Monica, mami de Luca si 9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Bravo Moni ai elucidat misterul!

Mi se parea chiar ciudat, cine le-ar fi putut sterge?

Asa si eu cand am intrat prima oara sa vad pozele erau multe, apoi, a doua oara erau vizibil mai putine ...

Mergi la inceput

Fetele cu parola userului iulie.august adaugati si capitolul 8 si 9,la Darius...sau se adauga numai dupa ce se incheie

Mergi la inceput