Pepenasi de iulie - august 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele.
O saptamana buna tuturor!Netul meu merge tare prost, acum cade, acum isi revine, ma enerveaza cumplit, si ieri a fost asa...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Am fost vineri cu Ioana la dr sa-mi recomande vitamine, si s-a nimerit la fix pt bilant, habar nu aveam, ca se face la 1 an si 3 luni si la 1 an jumate. Nu mai fusesem din vara de la 1 an
In fine, mi-a dat Pikovit, si alternativ Fier Hausman, mi-a dat si trimitere pt analize dar inca nu sunt hotarata ca vreau sa merg cu Ioana, parca nu as chinui-o...ma mai gandesc...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

neata!!!...

La multi ani tuturor ce isi serbeaza azi onomastica!!

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

E sarbatoare azi?

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Desi te-am urat pe mess, La multi ani Narcisule drag! Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai ales, pentru ca meriti!

La multi ani celor ce poarta numele Sf Dumitru!

In sfarsit vazui si eu dansatorul de la Bacau:)...Ruxi, e un frumos fi'tu si un mega haios!

Mona eu nu ma pricep sa-ti raspund, noi preferam apa plata, avem si dispenser la frigider si e "numai buna" de baut dar, asa ca idee, eu nu l-as vinde! In rest, te rooog, ai grija si de tine!!! Si pumnii stransi pt master!

Camy iubita, cum zici tu! Nu trebuie sa-ti faci griji pt orele petrecute de mine in tren (as pleca seara si dimineata pe la 10 as fi acolo), ok? Dar eu inteleg, iti respect orice decizie....insa, sunt aici, daca ai nevoie de ceva, doar spune! Si fruntea SUS...mai e ATAT de putin!

Multumim de aprecieri, pt orice; sunteti niste dragute! Cu pozele, hmm, nu le-am sters eu nici prima data si nici acum; sunt acolo unde zice Moni dar au fost sterse, ca sa ajunga acolo. Asta e, pentru mine nu conteaza, nu e un subiect de dezbatere...asta e:).

Si ca tot suntem la poze, doamneeeeee ce pepenasi am vazut: ce Matei blond si bucalat, ce Alexandra frezata si suparata ca n-o lasa cu mana in foc (mai mai, di she nu lasati copilu?), ce Maria cu ochisori minunati si dezmotata...heheheheheeee si cati si mai cati! TOTI sunt bestiali, sunt copilasi mari, sunt asa diferiti si asa de draguti!

Mai doamna Anka, domnia voastra vrea sa lesine toata odiseea? Ma si ai si un stil de a povesti despre mancare, ca si daca tocmai ai mancat, ti se face foame instant! Asa cevaaaaaaaaaaa....:)

Noi bine, alergam, vorbiiiiiim, alergam, vorbiiiiiiiiim. Suntem in regula!

Sanatate bolnaviorilor si numai bine tuturor! Pupinstain!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Narcisa La multi ani! Multa sanatate si fericire alaturi de Vil si Anais. Scuze pt intarziere.
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume.
Mada mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Da AnnaB e Sf. Dumintru si maine e cel Nou...

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Atunci sa urez si eu LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza ziua numelui!!!!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

neata'

LA MULTI ANI tututor Dumitrilor si Dumitritelor!

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Dumitru!

Moni, pozele au fost sterse din inbox de cineva, asa au ajuns in arhiva all mail, semn ca cine le-a sters nu s-a priceput prea bine. Asa aleg unii sa-si manifeste antipatia.

Mergi la inceput