Pepenasi de iulie - august 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eu n-am facut nimic

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

GINI, eu zic sa nu folosim cuvinte ca "antipatie", "ura", "invidie"...Pozele nu au fost sterse ca sa ajunga acolo, au fost arhivate. Eu am cont personal pe gmail si de curiozitate am incercat sa sterg niste e-mailuri, iar cele sterse au ajuns in "trash", nu in "all mail", deci nu e asa cum ai spus tu. Sa nu se inteleaga gresit, nu am fost eu cea care le-am mutat, pur si simplu le-am descoperit azi dimineata pentru ca mi se parea imposibil ca cineva sa le fi sters, chiar nu inteleg ce satisfactie ar fi putut obtine. Si in arhiva sunt si mailurile de care zice Vicky, nu doar cele ale lui Sun si Mada. Eu chiar nu vreau sa se mai ajunga la certuri, asa ca n-are rost sa lansam acuzatii, de asta am scris acum ce am scris.

MONA multumesc frumos de aprecierile la adresa lui Luca!

La multi ani celor care se serbeaza azi!

Monica, mami de Luca si 9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

in primul rand,LA MULTI ANI NARCISA!!!![CA de obicei,sunt intarziata,scuze].mai vino pe la noi,ca ne e dor de tine!ce mai afce anais?

LA MULTI ANI SI PT TOTI CARE SI SERBEAZA ZIUA ONOMASTICA!

SUN,multumesc

CAMI,iti tinem pumnii!

cu pozele..nasol,chiar nu inteleg cine sa le stearga si de ce.eu nici n am apucat sa le vad pe toate,ca avea sotul treaba la calculator.

TURTU,esti bine?

eu i am cumparat lui cris nisip din ala stelar ,dar pt copii mici,gen pepenasii nostri nu stiu cat de indicat e.codrin venise cu o lingura in mana si voia sa ia sa manance,asa ca l am ascuns deocamdata.plus ca se imprastiase prin casa.

VIO,tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Pai Sun-ule..daca vrei atunci vad ce zice maine medicul meu...cand ma cheama exact la scos copil din mega-burihan si atunci te astept sa-l tii pe Pustache de mana

Mai fetelor care ati nascut neprogramat..cum a fost exact inainte???
Ca mie acum cateva zile mi-au explodat sanii si am dor, am o pofta de ORICE si mananc de toate ca am pofta ..si vad ca ma doare mereu si spatele si burta...burta mai tare asa...iar Flavius misca foarte tare...tare..tare...ca ieri Pustache a facut niste ochi a zis ca nu a crezut ca poate sa faca miscarile alea...
Dar le face...
Oare se apropie cumva momentul????..adica ma gandesc la o chestiune de 2-3 zile...nu 2 saptamani..ca daca e sa o iau asa...ar trebui sa ansc in max 16 zile

Poate ma lamuriti si pe mine

Iar Pustache...mi-a adus oglinda si m-a mi si rasfatat, m-a dus prin oras si sambata si duminica si mi-a facut toate poftele ..si na, am avut cateva

Dar m-a rugat sa-i fac azi salata de beuf...ca am zis eu ca mi-e pofta si a zis ca i-am facut si lui pofta...si mi-e o lene dar ce mai pot sa mai fac????? Le arunc pe toate in oala sa fiarba....si pana la urma...o iesi ceva

Sun sa-mi trimiti te rog pe PM nr tau de telefon

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2-3 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

poate e vorba de hormonii din sarcina, dar eu m-am saturat !!!

Vreau sa se clarifice o data si pentru totdeuna cine face astfel de glume !!! Nu mi se pare corect sa ne acuzam una pe alta, sa ne banuim reciproc ca daca x e cea care a sters pozele!!

Vreau ca si Capri ( care acum un an scria mare ca stie cine a deschis capitole noi si a schimbat parola ) sa dezvaluie cine a fost...

Pana atunci, eu promit ca nu mai scriu ...in loc de liniste si pace , ma enervez mereu ca am ajuns sa ne suspectam una pe alta, sa nu mai avem incredere, sa nu pot scrie linistita de teama ca mesajul imi poate fi interpretat aiurea.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 11+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Buna dimineata,

mai, mailurile alea au fost sterse, dar cine le-a sters nu poate sterge amintirile frumoase si realitatea unei vacante superbe intr-un loc minunat. Atat!

si apoi nu trebuie sa traim cu iluzia unui grup curat, plin 100 % de oameni fara ganduri negative ... asa ceva nu se egzista! exista simpatii puternice sau mai moderate, antipatii la fel de puternice sau mai moderate ... asta e!

Marina, poate o sa-mi incerc norocul cu muraturile tale ... am facut odata in viata, a iesit borcanul atat de frumos ca i-am facut nu stiu cate poze ... dar s-a stricat totul si le-am tinut numai de decor prin bucatarie

Camy, !

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La multi ani Narcisa, iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de minunata ta familie

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2-3 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Moni, eu nu stiam cum mere gmailul, dar daca tu zici ca ai testat inseamna ca e asa cum zici tu. Voilą! de fapt si logic ca un email sters ajunge la cosul de gunoi indiferent daca e hotmail, yahoo sau aol. De ce n-ar fi si la gmail asa ?

Iar incepeti cu mesajele cu text enorm scris in rosu ?

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir
***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza ziua de Sf.Dumitru!

Pe mine ma omoara o durere de mijloc,nu stiu cu ce creme sa mai ma dau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

CRISTINA,te rog sa nu te superi.toata lumea stie ca esti una dintre cele mai sufletiste persoane si nimeni nu s ar gandi vreo clipa sa te acuze.

si eu ma simt aiurea,mai ales ca am zis niste chestii naspa mai demult,dar daca am avut ceva de spus,am spus in fata,n am umblat cu pm,poze sterse sau alte chestii.

propun ceva-cine se pricepe la calculator sa intre sa elucideze misterul,asa cum s a aflat si cine a deschis atunci capitol nou.sau sa se scrie mesaj moderatorilor ,ca banuiesc ca ei pot afla cine a sters mesajele.

Mergi la inceput