Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 238)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Veronica, am reusit sa vad pozele cu Marc si cu tine. sa pui mai multe si mai des. imi place mult parul tau, pacat ca Marc nu seamana nu tine. sarcina usoara in continuare.

Nati, nu stiu ce lapte este HN, stiu ca la NAN se numeste HA(poate ese acelasi lucru), cred ca cel mai bine ar fi sa o intrebi pe doctora. Succes la vizionari(bone si apartamente)

Alina-actrita, succes si nu renunta. abia acum am reusit sa citesc despre reusita ta. si pana la urma se pare ca nu e asa rea sefa.

sa va spun si eu o noutate: aseara am simtit-o, in sfarsit, pe bebelina cum misca. ce emotii m-au cuprins abia astept sa o tin in brate si sa vad reactia Dariei. nu cred ca va fi una buna la cat e mamoasa.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 16+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Fetelor sunt in fuga mare pe aici, am intrat putintel sa vad ce facetzi si vreau sa o felicit pe Alina ca s-a decis sa faca ceva si pt sufletul ei(felicitari!!! pe langa faptul ca esti mamica si sotie sa nu uiti ca esti si femeie si ca mai ai si nevoi sufletesti de implinit) ... fuga fuga pt ca inca nu-s bagajele gata ... inca un we pe care il petrecem la munte, numai ca plecam de azi ca sa evitam aglomeratia ... si evident sotul are treaba maine cu serviciu la Brasov, asa ca ne-am scos super bine ... mergem cu masina de servici, cazare avem la verii mei de acolo asa ca sper ca vremea sa tina cu noi ca sa ne putem plimba cat mai mult ...

Pup si sa aveti o zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Felicitari Mary pt miscarile bebelinei!!! Se ridica parul pe mine pt ca imi aduc aminte de cum era cu Luca in burtica si cat de nazdravan era el acolo!!! Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau fetele!

Veronika, ma bucur ca ai reusit sa pui pozici.Ai un fecior foare simpatic si razacios din cate vad.

Alina felicitari!!!!Ma bucur tare mult pt tine!!!Ce bine ca ai o sefa asa de buna.

Nemary, uau ce emotii s aiti simti bebele din burtica!!!!Cred ca te-ai simtit minunat.

Ven felicitari pt reusita inspectiei.Iti inteleg perfect fericirea pt ca la fel am simtit si eu cand am avut inspectia de def.
Macar asa sa mai avem si noi satisfactii pt munca depusa.Mai meritam cate-un foarte bine spus cu sinceritate.

Nati, succes in cautari de apartamanet si tanti pt fetite.Sper sa gasesti exact ceea ce cauti.
Ma bucur ca aveti succes cu operatiunea fara tzitzi.

Noi am inceput operatiunea olita.De sambata il tin in casa fara pampers.Intai l-am tinut in putica goala prin casa si il tot puneam pe olita pana a reusit sa faca singur.Striga prin casa cand ii venea piciu piciu si fugea si se punea pe olita si facea.Apoi i-am dat pe el chilotei (ii plac foarte mult chicolotzeii).Si tot facea in ei pana s-a prins ca trebuie dati jos cand se pune pe olita.Si acuma striga dupa mine piciu piciu si eu rapid sar si ii dau chilotii si pantalonii jos si face pe olita .
mai uita si mai face pe el dar deja e foarte rar, ieri de exemplu toata ziua a fost fara pampers si a facut de doua ori pe el.O data pt ca a ras foarte tare jucandu-se cu mine si apoi cand a plans ca nu l-am lasat la masina de spalat.
Deci suntem pe drumul cel bun.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna zuzici

ieri a fost zi de cantar la anna .. pot sa-i spun micul gigant .. are 5160g la 2 sapt de cand am iesit din spital (avea 4310g atunci). a luat 850g si chiar mi se pare cam mult. sunt bucuroasa ca se satura cu laptele meu si nu a mai primit supliment de o saptamana si 2 zile ..

vero ce dulce si frumos e marc! iar tu mami .. arati bine bine!

nati mi-ai atins coarda sensibila .. si noi patim la fel cu eva. de cand i-am schimbat patul, nu mai adoarme singura neam .. trebuie sa stam langa ea, sa-i spunem povesti .. ne seaca de puteri. si sunt amiezi cand pur si simplu nu vrea sa se culce ..

alinus ma bucur tare ca s-au aranjat toate!! actrita!

nemary ai simtit bebelina .. ce super .. ! eu pe anna am simtit-o mai tarziu decat pe eva. cat despre daria ... eu sunt sigura ca-si va iubi surioara .. geloasa va fi, dar o sa vezi cum o s-o pupe si o s-o dragaleasca ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

si acum sa va spun ca sunt tare ingrijorata ... la mama la scoala s-a descoperit un caz de gripa noua H1N1 .. o fetita de clasa a patra. mama are cursuri la clasele 5-8 dar mi-e teama .. maine inchid scoala sa faca dezinsectie ..

off .. ce nasolie si cu gripa asta. sper sa ne pazeasca Dumnezeu de vreo nenorocire ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

sa dau o strigare ..

lauriciiiiiii, ce face scumpa mea eleni? i-a trecut raceala??, shose .. cum e bunicul tau?, angi .. pe la noi nu mai treci?

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ciao zuzele !

Nati , Elle ...intru si eu in clubul mamicilor de fetite care nu vor sa doarma la pranz. De cand ne-am intors la Buc. , e foarte greu s-o adorm , pana acum o lasam singura in patut si in max. 15 min dormea dusa...azi am stat cu ea in camera de la 2.30 , la 3.30 ...am dat-o pe picioare ( ceea ce n-am mai facut pana acum ) , i-am cantat , i-am citit poveste , nici vorba sa adoarma. La 3.30 am pus-o in patut si am iesit , ca nu mai puteam de nervi...a urlat ceva , apoi a facut kk de 2 ori , a rasturnat cutia cu bete de urechi si a stors un tub de Nenedent in patut , dupa care , sfarsita , a adormit pe la 16.30...sunt curioasa cand se va trezi ?!

Alina , un mare BRAVO pentru reusita la auditie . Ma bucur nespus ca s-au aranjat lucrurile si potzi sa faci cursurile. Pentru cursurile de sculptura , ar fi bine sa te interesezi la Uniunea Artistilor Plastici .
Multam pentru sfaturile cu privire la ouale de prepelita , cred ca ii voi da si eu fierte. Am citit despre curele cu oua crude , ca fac minuni in o gramada de afectiuni precum anemia , alergiile , inapetenta , imunitate scazuta. Ma tenteaza sa incep si eu cura cu 120 oua la Sara , insa mi-e cam frica sa-i dau oua crude ...poate ne captusim cu vreo salmonella , listeria sau cine stie ce alt crocobaur.

Mary , felicitari pentru fluturasii din burtica Tot nu ne-ai zis ce nume de fete ai visat ...

Miky , distractie placuta la munte si drum bun si neaglomerat !

Veronika , tare scump razaciosul tau . Felicitari pentru sarcina , ca n-am apucat sa-ti zic pana acum.

Miri , intr-adevar , preturile la imobiliare in Romania sunt aberante...dezvoltatorii prefera sa stea cu blocuri intregi nevandute decat sa scada preturile. In fata mea s-a construit un complex nou de blocuri , l-au dat in folosinta de vreo 5 luni si , pana acum nu s-au mutat decat vreo 10 familii ( blocul cred ca are cam 120-150 apartamente ) .Pretul unui apartament de 3 cam. la 120 mp este de 195.000 EURO...si nu suntem in centru , ci in Titan

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Elle nu te ingrijora, incercati sa mancati cat mai multe fructe si legume cu vit C, imunostimulatoare pentru Eva. Nu e virusul asta chiar cel mai rau posibil si poate fi tinut la distanta daca e corpul sanatos. Aici, de unde pana acum o sapt toata lumea era dornica de vaccin, acum nu mai sunt asa multi, mai ales cand vorbim de copiii sub 3 ani. Din ce stiu de la colegi care au avut e ca debuteaza ca o gripa normala si apoi febra mare(40) brusc. Nici unul nu a fost internat(toti in schimb au fost la urgenta unde au fost testati H1N1 positiv). In 10 zile au scapat de ea cu tratamentul obisnuit pt gripa:antitermice, picaturi saline, inhalatii, sirop de tuse, etc. Slava Domnului, pana acum la Emma la gradinita nu a fost nici unul, dar o sa vedem.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Veronicka - pai preturile sunt mari de tot...cam asta e opinia mea. Am vazut acum un ap cu 3 cam in centru, contructie veche, et3, fara garaj - 80mp - 120000E, mai tarziu mai merg la unul cu 4 cam,120 mp,constructie noua,et1, cu garaj, cartier f bun(A. Muresanu), dar nu central - 140000 E...deci f f f f mari, zic eu.

Sa vedem daca vom gasi ceva.

Mah - am dat intr-o faza cu Stef la somnul de pranz - nu vrea sa doarma decat cand nu mai poate de somn si atunci merge singura in pat si doarme singura, fara interventii...dar sa o lasi pe ea sa decida cand se culca ...si s-a culcat abia acum...

Am uitat sa spun ca de dimineata mi-a baut 140 ml lapte din sticluta - yupiiiiiii, dar HN de la Ana, ca se pare ca de la laptele normal, Milumil de ex, i se rosesc obrajii ingrozitor si face kk moale...sa-i iau oare HA???

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Natalia, vino si pe la noi...pe unde stam noi...mai sunt apartamente de vanzare...poate va plce ceva...

toate fetele, prichindeii si prichindutele...somnic usor!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput