Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 238)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

anm pus ceva si in albumul vechi la sematura

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Veronika ai o minune de baietel, iar tu arati f f bine .
Acum daca tot ai invatat cum sa pui pozele poate ne pui mai des poze cu Marc.

Dau si eu o strigare dupa Laurici. Cum sunteti? Cum e Eleni? Sper ca serviciul te tine departe de forum si nu altceva

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata! Poftiti o cu lapte

Alinush - ma bucur tare ca ai gasit intelegere la sefa ta si ai rezolvat partial problema...sper ca macar jumatate de intelegere sa fi gasit si acasa

Veronicka - felicitari pentru samburelul din burtica! Mami, ai un baietel tare scumpic, iar tu arati f bine.

Vera - hmmm la tanti trebuie sa merg sa-i duc poze ca mi-a cerut, dar n-am avut printate decat cu Ana...tre sa-i fac cu Stef si sa mergem sa i le ducem...

Ieri a fost o tanti...pare ok, sta aproape de mine, dar parca nu e suficient de calda si nu stiu de ce nu-mi ofera siguranta pe termen lung...azi ma mai vad cu o doamna care pare mai calda, isi cauta ceva stabil, dar imi cere cam multi bani...tot azi merg sa vad un apartament intr-un cartier super bun...hmmm in horoscop imi zice ca azi e posibila achizitia unei case...ce bine ar fi sa ne placa si sa ne convina locatia...nici nu indraznesc sa sper

Avem la activ ziua de ieri si dimineata asta fara tzitzi si sper ca vom reusi sa inlocuim cu sticluta...ieri a baut dimineata 110 ml si seara 130 ml...sunt curioasa in dimineata asta daca mai serveste...oricum tzitzi nu-i mai dau.

Ne-am facut rezervare pentru vacanta in ianuarie in Slovenia, la lacul Bled...cica e foarte fain, se shiaza, au un spa super fain cu apa termala,jacuzzi, tobogane acvatice pentru copii, e family hotel, au club cu baby sitting...sper sa fim sanatosi si sa putem merge.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata si multumesc pentru cafeluta, Nati! Buuuunaaa!!

Am mai avut un succes ieri. Dupa ce si-a spus repertoriul si dupa ce mi-am mai spus inca o data parerea, sotul a agreat cu cursul meu, conditionand ca duminica sa fie ziua lui complet libera! Perfect pentru mine! Asa ca...slava Domnului, luni sper sa semnez contractul iar de la 1 nov sa incep cursurile.

Apropos de domnul sot, isi doreste de f mult timp sa faca un curs de sculptura. Dupa cautari pe net si telefoane ieri, nu am reusit sa gasesc nici un curs de sculptura in Bucuresti. Intamplator, stiti voi asa ceva? Cred ca ar fi benefic sa-l ajut cu treaba asta!

Nati, succes cu apartamentul si cu tanti! Sper sa gasiti azi ce va place!

Veronicka sunteti tare frumosi, mai mai!! Te asteptam mai des!

Roli, tu ai amandoi copiii micuti si e mai greu.

Eliza, nu-l judec si incerc sa-l inteleg. El sta cu copiii mai mult decat stau eu (pentru ca lucreaza o zi si trei zile este liber), insa am convenit asta impreuna atunci cand am concediat bona (din motive financiare). Acum eu trebuie sa-i fiu vesnic recunoscatoare, sa nu cumva sa lipsesc o ora de acasa (in afara programului de la birou) ca am parte de boturi si reprosuri. Aseara i-am spus foarte clar ca daca el nu este dispus sa ma ajute pt cursul asta, am sa gasesc solutiile necesare pt ca el sa nu mai stea cu copiii (sa-l dau pe Luca la afterschool si pe Ana sa o duc la ai mei). In felul asta nu ar mai avea motive sa-mi scoata ochii ca el sta cu copiii iar eu nu!
Eu stiu cat ii este de greau sa stea asa de mult cu copiii (Luca nu asculta deloc, nu sta locului o clipa, tipa, bate, face zgomot maxim, vorbeste non stop, Ana bazaie din orice, chitaiei ca o chinuie Luca, vrea in brate, etc) dar nu am ce altceva sa fac. La tara nu vrea sa o ducem pe Ana, la cresa nu a vrut sa o dam, eu sa renunt la job ar fi sinucidere financiara...ce sa fac? La curs nu renunt!

Vera, ma bucur ca sunteti in formatie completa!

Mada e posibil sa gandeasca si asta...nu ma gandisem. Este destul de gelos, insa nu arata si tine in el. Sau mai corect exprimat, nu spune asta dar ataca pe alte motive.

Grati am vazut linkul cu sportul ala...kangoo. Excelent!! Cred ca va veti distra copios! Bravo!
Cat despre a preda in generala...nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar daca financiar iti permiti, iar tu te-ai simti mai implinita in felul asta, de ce nu? Go for it!!

Chiar asa...LauriciD , ce-i cu tine? Ocupata la job?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Uitasem sa va intreb... Ana are muci, multi si vad ca dau in infectiosi. De ieri se vaita si de o ureche ca are "buba"! Nu face febra dar se vede ca are o stare proasta (e miorlaita si bazaita). Oare este posibil sa fie otita?
Ii dau Nurofen, Otocalm, Olinth ...ce as putea sa-i mai dau? N-am incotro si trebuie o vizita la ORL-ist, asa-i?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

multumim fetelor
natalia cam care mai sunt preturile in cluj?

alina mergi mai departe. vai barbatii astia. la al meu ce ma enerveaza cel mai tare ii ca nu rea sa il spele pe marc de caca. evident ca il pun in fata faptului implinit si nu are ce face , dar tot comenteaza el acolo, ca pute...da el ar vrea si 3 copii.simplu de zis...si ce ma mai enerveaza ii ca ii da din mancare noastra desi eu cam tin pana la 2 anisori sa nu ii dau carne de porc. pt ii un sacrificiu sa stea cu copii pt noi ii ceva normal...

marc al meu dupa 7 zile de antibiotic , acum la intrerupt tot are muci si paca acum sunt spre verde. nu stiu ce sa mai fac

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Alina, scoate-i Anei mucii foarte des. Mie Marc mi-a facut otita la 10 luni ca avea f multi muci, iar eu aveam o pompa proasta, care nu curata nasul cum trebuie si au ajuns la ureche. I-as pune Ophtamesone N in nas si ureche.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Veronicka - pai preturile sunt mari de tot...cam asta e opinia mea. Am vazut acum un ap cu 3 cam in centru, contructie veche, et3, fara garaj - 80mp - 120000E, mai tarziu mai merg la unul cu 4 cam,120 mp,constructie noua,et1, cu garaj, cartier f bun(A. Muresanu), dar nu central - 140000 E...deci f f f f mari, zic eu.

Sa vedem daca vom gasi ceva.

Mah - am dat intr-o faza cu Stef la somnul de pranz - nu vrea sa doarma decat cand nu mai poate de somn si atunci merge singura in pat si doarme singura, fara interventii...dar sa o lasi pe ea sa decida cand se culca ...si s-a culcat abia acum...

Am uitat sa spun ca de dimineata mi-a baut 140 ml lapte din sticluta - yupiiiiiii, dar HN de la Ana, ca se pare ca de la laptele normal, Milumil de ex, i se rosesc obrajii ingrozitor si face kk moale...sa-i iau oare HA???

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

natalia, 140.000 de euro? un apartamen, in cluj??? nu glumesti? mama doamne, pai cica e criza, recesiune, ca au scazut preturile. uit epreturi de bruxel: acu 3 ani, am vandut un apartament de 120mp, cu doua camere, living imens (asta nu e considerat camera aici, se iau in consid dormitoarele) cu 100.000 euro. casa am laut-o cu 180.000 si daca vrem s-o vindem e maxxim 215.000. iar casa care am vazut-o, zece numere mai sus pe strada, cu un dormitor in plus, costa 325.000. daca clujul ar fi macar ca oraselul in care stau eu... ok, dar e un oras in romania... mi se pare aberant! ok pt cel care vinde daca ia atata, dar pt cel care cumpara...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Natalia, nasoala faza cu somnul domnisoarei...asa patim noi cu Andrei cand il duc la mama unde nu are pat cu gratii, doarme in viitorul lui pat de copil mare, ca patul cu gratii il tin acasa ca sa nu avem circ. La mama se da jos de 1000 de ori si nu vrea neam sa doarma, iar dimineata la 7 e in picioare, in schimb acasa, la gratii se culca fara sa cracneasca si la amiaza si seara, iar dimineata se trezeste 8.30-9, uneori chiar 10.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput