Burtici fericite de septembrie-octombrie(226)
Raspunsuri - Pagina 11
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj MESAJ DE LA RALUK Am intrebat-o cum se simte si a raspuns asa "Foarte obosita, ca azi noapte tot la 2 ore voia papi. N-am dormit mai mult de 2 ore cumulat. Azi sta la lampa si tot nu m-am odihnit de dorul lui. Am lapte mult si bun. In 10 minute i-am muls sa aiba acolo 110 ml. Pupici si mersi de grija". 33+ Chiara Ada |
Ce frumos...

Ce bine ca are Ralucu lapte mult si bun, ca se temea un pic de asta. Si chiar ca are mult lapte, la 110 ml scosi in zece minute...
O pupam cu drag si asteptam sa se intoarca repede acasa.
Mami de Chiara, multumim tare de mesaj!

Nela, mamica Anei (19.09.09)
NelaM spune:
| citat din mesajul lui Lala86 Felicitari mamicutelor!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Lala86, bine ai venit pe la noi! Tre sa scrii 10 mesaje daca vrei sa treci de moderator si sa postezi in tim real.
NelaM spune:
| citat din mesajul lui andraiulia Noi acum ascultam Toamna de Vivaldi. Poate o recunoaste din burtica. ![]() Andrushca, new mummy Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! |
Andrushca, ce micuta erudita ai acolo! Vivaldi, niceee.

Ia sa incerc sa o culturalizez si eu pe Anushca, poate poate se lipeste ceva de ea si o face mama artista... Ca ieri i-am vizualizat deja mental cariera de mare gimnasta (m-am uitat la gimnastica si cele doua romance ale noastre erau ambele Ana, ceea ce m-a facut sa visez cai verzi pe pereti).
NelaM spune:
Adi,
struta cred ca e o specie mai mica de baracuda... ca nu i-au crescut inca dintisorii, fiind mica e si usor de manevrat, fara sa ma rupa, cu dureri si rani.
Ce noapte de pomina ai avut si tu! Ti-as zice ca trec si astea, dar stii si tu mai bine ca mine.
Acus se face Adam mai maricel si poate incropim un programel de masa, o tentativa, macar. (Mai bine mai citesc o data quote-ul tau si ma trezesc din reverie, ca asa sper si eu la Ana!)
Cu centura postoperatorie: este din aceea medicinala, mie mi-au dat-o de la spital. Scrie pe ea Universal Surgical, e facuta in State, se pare. Am purtat-o cam trei saptamani si ceva (a fost marimea cea mai mare - stiu pentru ca asistentele au incercat vreo 3 in spital pana sa se decida la asta - si acum nu imi mai este asa de buna, in sensul ca s-a retras uterul, am si slabit si chiar daca inchid cu scaiul acela la maxim, nu ma mai strange asa cum ar trebui).
Mie mi-a fost de un real folos si o recomand cu caldura fetelor care au facut cezariana si nu numai. Asta si alaptatul si uite ca sunt din ce in ce mai aproape de formele initiale. Parca nici n-as fi fost gravida la 78 de kile.
Am 63.9kile, m-am cantarit azi noapte si m-am bucurat, in stilul meu ca daca arata 63, deci am 63.. te mai uiti ca de fapt e cam 64?!
Incet incet ne revenim... Doamne ajuta!
Pupam cangurelul cel frumos si cuminte.
NelaM spune:
Mai, dar sa ma mai opreasca cineva, ca scriu in prostie de azi de dimineata! Rauri rauri, sa va plictisesca pe voi de dimineata!
Am uitat sa spun ca m-am bucurat ca le-am mai vazut postand si pe Mimika si Alex.
Mi-am clatit ochii cu frumosii Mimikai...ce mari s-au facut!!
| citat din mesajul lui lutoniana Oricum cred ca i-a crapat obrazul de rusine dupa ce l-am parat ca de dimineata l-am dus in patut si a dormit.....ceea ce este incredibil ....i-am dat sapape pe la 12...13....si l-am transferat dormind cu tot cu paturica in care statea, cu carpa cu care-l sterg la gurita cand ii curge pe langa si cu inca o carpa cu care imi tin astupat sanul celalalt din care curge laptic in timp ce papa el..... Asadar acum doarme cu toate aceste carpite si prosopele pe langa cap....dar doarme in patut ![]() ![]() ![]() Doamne .....poate imi iese pana la urma. Ziua pare cumva mai usor dar noaptea eu cred ca si clachez repede din cauza oboselii. Si vroiam sa mai spun ca de cateva zile vine asa laptele suvoi ....oare are el mai multa nevoie ? Ochiometric parca s-a mai lungit nu stiu ce sa spun de greutate pana miercuri..... Dar daca inainte ieseau singure de capul lor cateva picaturi..acum curge strop dupa strop.....daca ma apuca umblatul prin casa (ca mereu uit ori carpita, ori cremuta, ori paturica....in cealalta camera. Bine ca sunt doar doua si nu trebuie sa merg prea mult....)trebuie sa vin si cu mop-ul ulterior Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
luto, ce bine ca a adormit Davidelul pana la urma in patut. Mai cu rusinica la obraz, mai cu "care pe care", uite ca a mers. Cu pasi mici facem noi drumurile lungi si o scotem pana la urma la capat!
Eu folosesc paduri pentru sani, un fel de tampoane care le lipesc de tricou si imi sunt foarte practice, le folosesc si acasa, si cand merg afara, si fara sutien!! Ca inca nu am ajuns sa imi iau si eu unul ca lumea, in care sa ma simt bine!
Daca ii dai sa suga din ora in ora (ai zis ca la 13, 14), sanul incepe intr-adevar sa produca mai mult laptic, dar se autoregleaza la urmatoarea masa a lui David. Asta imi place mie la alaptat, stie organismul atat de bine ce si cum... n-ai treaba!
Tinem pumnii pentru miercuri, sa va intoarceti cu vesti excelente.

Ar fi cazul sa ma mai si opresc, v-am plictisit destul.
O zi buna va doresc.
PS: mi-e dor de Raluk si de Dana, abia le astept si eu acasa, sa ne povesteasca cum a fost si sa le vad minunile.
danangie spune:
Buna dimineata,
Se pare ca la mine a fost un travaliu fals......
...sunt asa de dezamagita......la contractiile care le aveam.....nici nu am zis ca nu nasc in noaptea asta......dar ieri cand m-am dus sa ma culc.......au incetat ca din senin.asa cum au venit asa au plecat....
in schimb, continuu sa pierd din dop.Aseara putin....in dmineata asta putin......sper totusi sa nu mai dureze mult......mai ales ca Alin nu s-a dus la munca azi.......si la crixa financiara pe care o avem....nu prea ne permitem sa lipseasca.....ptr ca la el.....daca munceste castiga.....daca sta acasa nu castiga.......
Sunt dezamagita.....mi-e frica sa nu cad iar in depresie.....

DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
AMR 2 SAPTAMANI!!
danangie spune:
| citat din mesajul lui ankalaura Hello DANA ai plecat la spital? ![]() ![]() ![]() Tinem pumnii sa treaca repede si sa avem vesti cat mai rapid! Liliacule - stau cu ochii pe tine |
Nuuu inca sunt acasa....
DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
AMR 2 SAPTAMANI!!
flo1980 spune:
Dana nu fii trista, daca a inceput sa se elimine dopul nu cred ca va mai dura mult!
Suntem alaturi de tine 
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui danangie Buna dimineata, Se pare ca la mine a fost un travaliu fals...... in schimb, continuu sa pierd din dop.Aseara putin....in dmineata asta putin......sper totusi sa nu mai dureze mult......mai ales ca Alin nu s-a dus la munca azi.......si la crixa financiara pe care o avem....nu prea ne permitem sa lipseasca.....ptr ca la el.....daca munceste castiga.....daca sta acasa nu castiga....... Sunt dezamagita.....mi-e frica sa nu cad iar in depresie..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DANA si ALESSIO Si un alt samburel in burtica S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) AMR 2 SAPTAMANI!! ![]() |
ce depresie fataaa? bre...ai un pepenas simpatic foc, o mica minune pe drum, lasa dom'le prostiile ca nu ramai nenascuta. daca a inceput sa cada din dop e clar ca, contractiile au avut efect si inseamna ca incepi sa te dilati. nu mai e mult si vine bebe. capu' sus si joc de glezne
concentreaza-te pe ce ai de facut, vezi daca bagajul e gata, joaca-te cu alessio, iesiti la o plimbare si vine si bebe

-------
mamica fericita de
Alexandra -------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
adimercedes spune:
Bun venit bb Tudorita de mami Moni_Iulia!!! Sa iti fie viata frumoasa, cu sanatate, bucurii, voie buna si multe realizari, sa le aduci parintilor multa fericire si clipe minunate!!!
"A characteristic of the normal child is thay (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009

33+
Chiara Ada