Burtici fericite de septembrie-octombrie(226)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Hai, Danagie, hai ca vine bb!!!

Nu iti fa griji de Alessio, se vor descurca ei fara tine cateva zile!!!

"A characteristic of the normal child is thay (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Galerie mare sa vina fratiorul de pepenas mai repede!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Dana pentru incurajare.

Doamne ajuta sa vina bebe pe lume sanatos cand iti doresti tu.

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Neata, o cafea ofera cineva ?
Ce de vesti.....
Felicitari mami Moni Iulia si bine ai venit Tudorita pe lume de cand te tot asteapta mami.....Sa fiti sanatosi si fericiti !

Dana se pare ca am ratat o galerie dar poate particip la cea adevarata.
Nu te mai ingrijora cu mami al tau ca va sta cu bebe mare si acesta va plange...la halul in care isi iubesc bunicii nepoteii va gasi ea o solutie sa-l faca sa taca daca va plange, sunt sigura.
Tu concentreaza-te pe dop acolo si pe puiul mic ca sa ai parte de o nastere usoara si frumoasa.
Te pup cu drag si mi-a placut la nebunie cum a sarit la un semn gasca de la fosta odisee ....se vede ce iubita si apreciata esti

adi ma bucur ca poti sa scrii un cuvant doua acum de acasa....Acomodare rapida pt Adam...si mai devreme sau mai tarziu va trebui oricum sa faca cunostinta cu autoritatea surorii mai mari

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

saluti nela...eu nu ma stresez deloc cu ce-i dau sa pape din ora in ora....ci ma agit cand doarme de rupe locul si mie imi explodeaza laptariile.....
Ma cam enerveaza si faza cu mulsul ca nu stiu daca ma va ajuta asa mult ....nici nu am in ce sa-lpun ca deja am umplut paharelele cumparate....cred ca am sa-mi cumpar si eu niste pungi ca ale Mangai.
Nu mai stiu ce s-a discutat dar merg sa mai vad si revin

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

danangie Lasa, ca o sa vina atunci cand va simti samburelul ca este pregatit!

Nela Deja ai ajuns la 63Kg?? pai am zis io, din poze, ca iti revii taaaare repejor. In curand nici n-o sa se cunoasca faptul ca undeva...intr-o burtica...a stat struta Ana timp de 9 luni.

Sa va zic...sa nu va zic....

Hai sa va spun. Am fost azi la medic: colul strans beton, niciun semn ca ar vrea sa vina bebe pe-o vreme atat de mohorata. Daaar, pentru ca au anuntat astia la "starea vremii" ca de miercuri incolo se insenineaza putin, pe 21, dimineata, la ora 7, ne internam pentru inducere
Care se inscrie pe lista? Cine mai doreste? Cine mai pofteste??

adevarul este ca mi-e o frica de moooor, dar am ales varianta asta in speranta ca tati o sa-si cunoasca feciorul la "prima mana". Deci, maine o sa fac o noapte alba...sau ii rog pe cei apropiati sa-mi friga una de sa ma tranchilizeze

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Mesaj de la Moni Iulia:
"Tudor Mihai a venit pe lume ieri(18 oct) la 18.45.Are 3,8 kg,52 cm, apgar 8 si noroc cu carul.Lichidul era f verde si numai Cel de sus l-a salvat.Operatia nu ma deranjeaza.Suntem amandoi in salon.A obosit incercand sa suga iar acum doarmen frumos.Pupici"

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Felicitari Moni_Iulia si Bine ai venit pe lume bebe Tudorita, sa-ti bucuri parintii si sa fi sanatos.
Liliana, wow ce veste bune..pai scoatem niste majorete la vedere si pentru tine..
Si pentru Dana , care saracuta se loveste de travaliul fals, dar vien si ala adevarat in curand..capul sus Dana [majoreta
Noi am avut ieri o zi , Isabella a avut chef toata dupaamiaza de un ciardas unguresc(nu am scris bine dar ce conteaza),a fost tare plangacioasa toata dupaamiza pana la 21,30 nimic nu a fost bine.Colici nu mai avem de mult(nici nu cred ca am avut), pe lanaga asta am pus husa de la scaunul de masina sa o spal si fericire pe capul nostru sa stricat centrala , asa ca acu e inca uda la uscator nu pot sa o bag , noroc ca nu e foarte frig in casa , sper ca azi sa vina cineva sa o vada.Iulia se pregateste de vacanta(o saptamana), pe care nici meu si nici ea nu o astepta ca se plictiseste acasa.
E o vreme mohorata la noi si nu stiu din ce motive asa ma simt si eu

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola fetele,
felicitari noilor mamici, sa va bucurati de pui
am pus cateva poze, la semnatura le gasiti
ma bag repede la alaptat ca imi plang puii ca eu am stat ca nemernica sa incarc poze pe uebsots, ordinara ce sunt

Techila - actuala mamica de andrei si stefan 25 aug 09, techila 25 mai 07 si dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Am vazut poze si video de gemanuti superbi.Mimika si Techila sa va traiasca!
Danangie Doamne ajuta!Se apropie momentul cel mare!Care sigur va veni, asa ca nu fi dezamagita!Uite un pupici si o dezmatata
Liliana ma bucur pentru vestile bune!Nu trebuie sa faci noapte alba!Oricum noi vom fi pe aici.

RAISA MARIA

Mergi la inceput