Burtici fericite de septembrie-octombrie(226)
Raspunsuri - Pagina 13
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Din nou felicitari Danei, Ralucai si Monicai! Dragele de ele cum au nascut in aceeasi zi.
Acum...fetele cu cezariana...am si eu 2 intrebari la care am nevoie de raspunsuri...pleaseeeee
1. La cat timp dupa cezariana ati facut baie in cada sau la cat timp e voie?
2. Deasupra cezarianei pana la linia buricului zona e amortita si mai mult cand ating e o amorteala dureroasa. E normal?La voi cum e zona? Sau sunteti ca si noi?
Va pup si o zi faina!
Dana cu
Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12
mary_07 spune:
Hello
Dana,ce ai chinuit tu ieri
.Dra oricum,momentul mult asteptat e aproape

Hai Dana!!! Nastere usoara!!!

Liliacule,nu mai e mult nici la tine

Techila,dulci tare fraiericii tai
e super poza unde-i lingea pe gheruta sora lor![]()
Danuta,eu am avut voie sa fac dus la 3 zile dupa ce mi-au luat pansamentul.Ce sa zic,eu cred ca poti face si baie.
Acum m-am uitat si vad ca ai o luna si un pic de cand ai nascut.Eu zic ca poti face baie linistita.
Referitor la a doua problema si imi simteam operatia ca si cum ar fi fost amortita,dar nu pt mult timp...2-3 sapt
Sper sa-ti fie de folos rasp
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
Roxxy80 spune:
Danuta, eu am facut baie in cada la 2 saptamani de la nastere. Eu nu mai am zona aceea amortita, dar habar nu am cand s-a dezmortit
. Stiu ca citeam pe net la un moment dat ca poate dura si cateva luni pana sa-ti simti zona aceea de langa operatie.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Buna fetelor Din nou felicitari Danei, Ralucai si Monicai! Dragele de ele cum au nascut in aceeasi zi. Acum...fetele cu cezariana...am si eu 2 intrebari la care am nevoie de raspunsuri...pleaseeeee 1. La cat timp dupa cezariana ati facut baie in cada sau la cat timp e voie? 2. Deasupra cezarianei pana la linia buricului zona e amortita si mai mult cand ating e o amorteala dureroasa. E normal?La voi cum e zona? Sau sunteti ca si noi? Va pup si o zi faina! Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12 |
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
Ellenuta spune:
hello fetelor
imi pare rau ca nu sunt mai activa pe aici insa la noi e nebunie totala .. 2 copii, eu tot trag cu maseaua si colac peste pupaza mi-a mai cazut si o plomba si ma doare si imi intra toata mancarea acolo si ma supara tare .. pe partea dreapta am maseaua de minte si pe stanga plomba lipsa .. tare, nu?
abia mananc ..
pe anna o incearca niste colicei .. sper totusi sa scapam usor ..
am facut si niste pozute cu fetele .. le gasiti aici

BINE AI VENIT PE LUME TUDORITA!

Felicitari Moni! Refacere rapida si mult laptic!
mimika deliciosi mimikosii!!!
dana eu totusi scot agitatele ...

HAIDE DANA CU BEBELU! 

sa stiti ca am facut chec cu crema de lamaie .. nu va spun ce dementa a iesit, e super bun. o sa va pun si reteta caci e delicios.
CHEC 2 BUC
2 cani faina
2 cani zahar
4 linguri ulei
6 oua
praf copt
1 esenta lamaie
1 esenta vanilie
1 lingura cacaoa
galbenusele se bat separat cu zahar, faina si ulei, esenta lamaie, esenta vanilie. albusurile se bat spuma si se adauga peste galbenusuri. se omogenizeaza.
CREMA LAMAIE
2 oua
5 linguri zahar
zeama si coaja rasa de la 2 lamai
100 g unt
oualele se bat bine cu zaharul, zeama de lamie si coaja rasa. se rastoarna intr-o cratita si se pun pe foc mic cu 100 g unt, se amesteca pana compozitia capata consistenta. se raceste bine inainte de folosire la chec.
se tapeteaza doua forme de chec cu hartie de copt, se unge cu ulei hartia si cu faina. se rastoarna jumate din compozitie in tavi, se pune crema de lamaie. restul de compozitie se amesteca cu cacaoua si se rastoarna in cele doua tavi .. se da la cuptor 45 de minute la foc domol. (CUPTORUL SE INCINGE BINE IN PREALABIL!)
mie creema de lamaie mi s-a dus la fund (e mai grea) asa ca data viitoare o s-o pun deasupra checurilor .. dar e excelent si asa cum l-am facut acum .. 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Dana15 spune:
Dragele noastre...am ajuns la casuta noastra;
as vrea sa pot descrie in putine cuvinte ceea ce simt..este greu..sunt fericita, implinita, multumita..sunt mamica unui pui de om scump!!!
imi doresc sa scriu povestea nasterii cat mai repede (sper sa si reusesc)..a fost o zi minunata si nu vreau sa uit nici macar un minut din ceea ce am trait atunci!
Va multumim...ca ne-ati fost alaturi!!!

Astazi va fi ziua Annei 

41s...+3
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
nu am citit decat pagina 12 a acestui capitol...
se pare ca danangie se pregateste de marele moment..[majoreta}
HAI DANA..tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine;
si liliacul drag
este pe ultima suta de metri..Doamne ajuta sa fie bine!
Felicitari Moni!! Bun venit pe lume puiului tau!!!
am inteles ca si Monikus l-a adus pe lume pe Rares tot in 16 oct...felicitari mami!!! sa fie saanatos puiul si sa aiba parte de tot ceea ce este mai bun si frumos!!!
Ralucule drag
..oare ai ajuns si tu acasa?
o sa incerc sa mai revin..nu stiu daca reusesc astazi..trebuie sa gasesc pozitia magica de stat la calculator fara sa jenez "minunata" epiziotomie![]()
Astazi va fi ziua Annei 

41s...+3
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
danangie spune:
Multumesc tuturor ptr sustinere......pana acum nimic nou.Doar faptul ca pierd din dop.Contractii cacand si cand....va tin la curent.Pupppp
DANA bine te-ai intors!
DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
AMR 2 SAPTAMANI!!
anamaria1979 spune:
Mimika, Techila felicitari pentru baietei. Am vazut poze frumoase. Mimika condoleante pentru socrela.
Moni recuperare usoara! Bine ai venit Tudorita!
Dana 

!
http://family.webshots.com/photo/2629708280104955882WEXTVp
anamaria1979 spune:
Ellenuta am notat reteta. O sa o fac si eu ca am vazut pozele tale si deja am 
Danuta1979 eu am facut baie dupa 2 sapt si amortit nu mai am nimic, dar sincer nu stiu cand am depasit momentul acesta.
http://family.webshots.com/photo/2629708280104955882WEXTVp
liliac1 spune:
Techila Ce minuni ai tu acolo...si ce frumos stau amandoi la sanul mamei lor 
Ellenuta De ce nu mergi tu la stomatolog? Eu sincerac sa fiu nu stiu cum poti suporta. Pe mine cand ma apuca...a doua zi imi caut doctorita...si vrea-nu-vrea, trebuie sa imi faca ceva
Nu suport sa duc durerile pe picioare 
Vazut-ai poze cu printese: una blonda si una bruneta, exact ca-n basme. Si ce rochita eleganta are mandra Anna
(nu mai comentez falcutele alea numai bune de mancat
)
Danuta15 Uelcam bec!!!! Mi-a fost tare dor de tine!!
Abia asteptam povestea nasterii!
Epiziotomia nici n-ai s-o mai simti la un mom dat. Ca sa-ti vina bine la alaptat, ia-ti un colac de salvare de-ala de plastic...dar sa fie mai dur un pic, sa nu faca "fassss" sau "poc" la prima asezare. eu am de gand sa folosesc tot arsenalul de plaja al Andrei
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 39+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!