Burtici fericite de septembrie-octombrie(226)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna fetele,

Am avut timp sa va citesc, ambele fete dorm, sunt foarte multumita ca am reusit sa ii fac Andreei programul sa doarma in acelasi timp cu Teodora.

Am vazut ca s-a discutat de cum sa convingem bebei sa doarma in patut, eu am aplicat tactica cu pus in patut sa doarma din prima zi si insistat sa doarma acolo chiar daca adormea in alta parte, in brate sau in balasoar eu o mut in patut. Apoi de pe la 3 saptamani cand i-am dat suzeta o pun pe burtica cu suzeta ca asa nu ii cade spre deosebire de atunci cand doarme pe spate si scapa suzeta imediat si e nemultumita.

Mai am o intrebare la fetele care alapteaza Andreiuta nu stiu ce are cu sanu drept ca nu prea ii place sa manance de la el si drept urmare a ramas mai mic si produce mai putin lapte. De o saptamana incerc sa il readuc din nou sa produca mai mult, o pun tot timpul prima data la el. Ea e smechera ca manance putin pana se satura cat de cat si apoi se face ca doarme si cand o multla stangul baga iar de zici ca nu a mancat deloc inainte. Voi ati patit asa ceva?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

santorini!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata alaturi de puiul tau cel drag
si te mai asteptam la povesti...din cand in cand

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Techila ce super sunt balenii, ce au crescut. Poza cu alaptatul simultan si cu catelusa e mortala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

liliana multumesc de aprecieri .. asa e .. anna e buna de rontait, e falcoasa si bulanoasa .. cu dintii .. uff mi-e ca trebuie anestezie si nu stiu cum ma descurc cu mesele annei .. dentistul il am la coltul blocului .. dar nu am curaj ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

liliana multumesc de aprecieri .. asa e .. anna e buna de rontait, e falcoasa si bulanoasa .. cu dintii .. uff mi-e ca trebuie anestezie si nu stiu cum ma descurc cu mesele annei .. dentistul il am la coltul blocului .. dar nu am curaj ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Ahaaaa, te-am prins...ti-e frica Capul sus! Poate sa-ti faca o anestezie locala, usoara, care sa nu afecteze lapticul. Fugi si rezolva problema...nu mai sta asa ca de durere poti pierde cele mai gustoase mese ale Annei!!
Daca te incurajeaza cu ceva...eu acum 2 luni, parca, mi-am scos o masea de minte. M-a durut un pic in ziua cu pricina, dar a doua zi eram alt om Dr a tinut cont ca-s si mi-a facut nu'sh ce dozaj...cu completare in caz de nevoie.
Eu zic totusi sa faci o vizita la coltul blocului. Nu-i pacat de nesomnul si de disconfortul tau?

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ellenuta Ma bag si eu ca musca in lapte, dar poate te ajuta, am fost la dentist luna trecuta, mi-a facut anestezie "pentru gravidutze" si a zis ca e aceeasi care se face la alaptare. Medicul e de super incredere, pana in luna a 6-a nu s-a bagat si m-a tinut cu bitter suedez pe masele, deci nu e de ala care pentru bani face orice. Mergi cu incredere la un medic bun. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am facut si noi botezul sambata
pun cateva poze
http://family.webshots.com/photo/2434145680104955882nYCHkn"poze botez[/url]
am avut un preot tare plictisit si fara chef de viata
ne-am si certat cu el ca voia sa dezbrac copilul de tot si erau 9 grade in biserica
ca cica nu se raceste in biserica ptr ce e biserica
nu am fost de acord a srambat din nas si a facut o versiune foarte scurta a botezului
la sfarsit la impartasit si i-a dat niste bucati imense de paine sa inghira cu vin
i-am zis ca o sa se inece si m-a luat cu " dar cum nu i-am dat mancare la copil ?
cand i-am zis ca are 2 luni era si mai revoltat ca cica cat il mai tin nemancat pana la armata ?
in fine m-am bucurat cand s-a terminat

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna seara fetelor

Citat:
citat din mesajul lui monique02
Mai am o intrebare la fetele care alapteaza Andreiuta nu stiu ce are cu sanu drept ca nu prea ii place sa manance de la el si drept urmare a ramas mai mic si produce mai putin lapte. De o saptamana incerc sa il readuc din nou sa produca mai mult, o pun tot timpul prima data la el. Ea e smechera ca manance putin pana se satura cat de cat si apoi se face ca doarme si cand o multla stangul baga iar de zici ca nu a mancat deloc inainte. Voi ati patit asa ceva?

Eu am patit asa. Adica sanul drept era mult mult mai mare si celalalt era nomal ca si volum. Asadar l-am pus mai intai la sanul mai plin (ca sa-l golesasca) si apoi la celalalt. obligatoriu m-am muls dupa alaptat (eu ma mulg cu mana - este mult mai bine si mai eficient). dupa ce s-au egalizat cat de cat l-am #355;inut pe Carol un pic mai mult intre mese (l-am pacalit cu suzeta) si l-am asezat alternativ la sani. dupa cateva zile am ajuns sa am sanii egali si sa secrete lapte cam la fel.

Ioana de Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Bun venit acasa mamica fericita! Sa inteleg ca Anna nu a facut icter de v-au dat drumul acasa.
Nu m-am uitat pe prima pagina dar se pare ca este ziua lui santorini.
Adela, felicitari pt micul crestinat. Imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Si noi facem botezul duminica si nu stiu cat de frig o sa fie dar sigur il dezbraca la pielea goala. Important este ca facem botezul la biserica draga noua la care mergem si ne sunt dragi si preotii.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

tot 2 in 1 ca samponul..si mai sunt 2 zile pana la 40 saptamani...uuufff.....
nu stiu cat timp o sa pot sta pe calculici ca e sotul acasa si vine si fratelo si sigur o sa acapareze teritoriul
oricum intru cat de curand am sa pot...
va pupicesc pe toate si grija de voi...

39+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput