Burtici fericite de septembrie-octombrie(226)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Dana, epiziotomia o sa te mai deranjeze pana o sa-ti scoata atele.
Ce printese ai tu acolo Ellenuta. Cred ca or sa fie foarte bucuroase ca te au ca mama la ce bunatati le gatesti. Si eu imi toto propun sa fiu o mama mai buna si sa fac bunatati de casa pt puii mei.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

seara buna,
incep cu pazza si liliachia: inca putin dragele mele...inca putin....banuiesc ca e destul de neplacuta asteptarea.....
adela de cand nu te-am mai vazut......baiatul e o bomboana fondanta buna de papat iar despre fetita nu mai am cuvinte....si e asa frumos imbracata cu cizmulite rosii .
Pacat ca nu am vazut-o si pe mami....iar despre popa.....ce sa mai zic ?Zi merci ca nu i-a dat si un copanel la copil sa pape
dana15 de acum ne adresam frumos cu mami....si cred ca realizezi ca suntem calare pe forum poate poate pupam si noi o poza cu papusica....care a ajuns la ea acasa, in cuibul plin de dragoste.
E ziua lui santorini ??? pai atunci la mai mare si la multi ani....as vrea sa o mai vad pe la noi ca tare draga imi mai era cand posta.
Oare mai e ceva ? ca nu vad in fata ochilor decat mii de stelute albe si verzi...de foame......dar am un pestic in cuptor ....

Oare lu' monikus cand ii da drumu' ? sta mai mult ca e cu ceza, asa ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Fetelor, scriu si eu un mesaj dupa o zi infernala, in care puiul meu cel mic a supt aproape tot timpul pana m-a apucat durerea de cap. Spre seara am cedat si i-am facut un biberon cu lapte din care a mancat in total 60 ml (ziceti-mi voi, mamicile care dati formula daca e mult sau nu)in 3 reprize de cate 20ml intre care a plans mereu. Dupa vreo 20 de min de la treaba asta l-am luat in brate sa-l duc la baita si a inceput sa-mi caute innebunit sanul si a urlat tot timpul pana am reusit sa-l spal si sa-l imbrac si dupa aia iar tzitzi pana a adormit.

Acum tot ce simt e dar nazdravanul meu cel mare e cu taica-su la o repetitie cu o orchestra de blockflute si daca adorm pana vine el se supara grozav, asa ca imi tin ochii cu scobitorile.

Na! M-am plans si eu pe forum si deja ma simt mai bine.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

seara buna
azi a fost ziua somnoroasa, asa ca am profitat sa fac nitica curatenie prin casa...dar am pierdut sirul pe forum....pana acum, in viteza asa, am retinut urmatoarele

SANTORINI

FELICITARI MONI_IULIA! SA VA TRAIASCA DOVLECELUL, SA FIE SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

BUN VENIT ACASA DANA!

FELICITARI PT BOTEZ ADELA!

acum fug la dus, noapte buna

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

biaz lasa ca dormi la noapte
Despre bebe mic nu stiu ce sa spun..mai are si David zile cand mananca foarte mult ...dar si zile cand abia papa....ca azi ..cand mi s-a intarit un san plin de lapte si eu tot asteptam sa treaca si nu trecea .....si am ajuns sa ma panichez evident ca ma durea infiorator si am bagat pompa si m-am rezolvat

In rest suntem bine....nu prea am timp pentru cate mi-as dori dar tot mai sper ca vor veni si zile in care sa am timp pentru alte activitati.

Va doresc o seara minunata fete dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

noi suntem cu colicile de vre-o 3 zile si deja nu mai pot (si din cauza plansului cat mai ales din cauza faptului ca refuza laptele :()- imi vine sa plang si eu odata cu el; in rest suntem f f cumintei - asa cum am fost si in burtica mamei :).

biaz - 60 ml este putin - al meu are mese in care mananca si 130 si e nascut pe 12 septembrie

daci

sotie fericita si mamica de "galusca"

http://family.webshots.com/photo/2792560170104955882GoYnxO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

... caut si eu o incurajare din partea mamicilor cu experienta .... cam cat dureaza colicile? si ce le dati pt a le trata?

noi am inceput cu baby drink dar are menta si suntem cam constipati ... deci pas ... l-am schimbat azi cu ceaiul de musetel
apoi mai folosim si picaturi de la bonisan - in ceai;

si azi noapte .. i-am dat debridat - in speranta ca ii normalizeaza un pic tranzitul intestinal - face kk mai tare si cu dificultate in ultimele zile, dar avem scaun zilnic

foloseste careva debridatul? .... e medicament :(

noi mancam mixt - mai mult lapte humana - dar si lapte muls de la mami - vre-o 3 bibe pe zi (numai ca mami isi face de cap si mananca toate prostiile pamantului :().

tuturor

mamica fericita de "galusca" http://family.webshots.com/photo/2792560170104955882GoYnxO

Mergi la inceput

daci eu fac parte din categoria care papa si fructe si usturoi...si nu am asociat pana acum plansul lui bebe cu ce am papat eu. Asa ne-au invatat aici ca e bine sa mancam orice ca sa se schimbe gustul laptelui si sa simta o mica placere si bebe....laptic cu gust diferit zi de zi
Eu la masa de pranz, cand o prind, beau si un pahar de bere, beau in fiecare dimineata cafea decaf, ciocolata, cacao etc.
Sunt de parere ca oricum copilasul meu este alcatuit si format din mine, dupa 9 luni in care s-a alimentat cu tot ce am eu bun in organism dar si ce am rau...asa ca nu facem mari schimbari acum....in real life. Pare foarte happy.
Poate ar fi mai bine sa asculti si alte pareri ca stiu ca a mea e "mai deosebita".
Referitor la colici teoria zice ca trec dupa 2 luni, cu aproximatie, cand aparatul digestiv se maturizeaza si functioneaza mai bine.
Ca sa fiu sincera cu tine eu nu sunt sigura ca ce a avut David au fost colici pt ca dadea super energic din picioare ca si cum ar bate din picioare daca ar putea sta.....si plangea dar nu se strangea, nu se ghemuia.....oricum eu am bagat niste infacol care imi place sa cred ca l-a facut putin mai calm. Nu ii dau la fiecare masa.....asa una da...3 nu....dar ii dau.
Fetele care alapteaza si dau si supliment cred ca sunt mai in masura sa-ti raspunda ca eu deja simt ca bat campii....dar sunt bucuroasa ca am prins si eu 5 min la calc si asa se explica.

Mi-era dor de tine, sa stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

daciana, si noi folosim Debridat. Asa mi-a recomandat in Maternitate. O masa Debridat, una Bonnisan. Debridatul nu stiu daca are efect, dar de la Bonisan trag niste partzaituri...rup Pampers-ul. Uneori se si sperie de ele si ii ia plansul. Cat dureaza? Asta nu stiu, ca la noi nu au trecut. Insa avem rar reprize de plans isteric. Mai mult maraie si se strang. Si asa se chircesc uneori pana le iese un aer, sau mai multe, zici ca au o mitraliera in fund Din pacate, daca mami se baloneaza, se baloneaza si puiutii. Si mami se baloneaza si de la apa.

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

santorini, la multi ani fericiti!

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5

Mergi la inceput