Burtici fericite de septembrie-octombrie(226)
Raspunsuri - Pagina 16
selen80 spune:
am mai intrat o tura, am vazut Mimikosii vorbareti si simpatici foc
, 2 printese de Elle frumoase si cochete rau
, si pe proaspatul crestin si surioara dulci de Adela 
si eu cam mancat orice, dar cu masura...singurele alimente pe care le-am asociat eu cu niste crampe mai rele la Ebru au fost fasolea si lintea, si nu am mai repetat experienta....si noi avem zile cand vrea sa suga f des, dar incerc cu greu sa las macar o ora intre mese....incerc ori sa-i distrag atentia cu o plimbare prin casa, cu un dans, orice, ori cu suzi....
ieri noapte am patit-o si eu, a papat pe la 12 noaptea si apoi la 5 si la 10, si aveam tzitzi deja cat capul meu (si tatarii au capu mare, nu oricum
), mai ales cea de la care papase la 12, va dati seama in 10 ore cum era
..ma gandesc ca ziua nu stiu cum sa fac sa maresc productia ca papa des, iar noaptea s-o scad....n-or ameti si tzitzile cu programul asta, oare ele ce inteleg ca trebuie sa faca? 
acum chiar ca va urez noapte buna! Pazza, Liliac asteptare usoara

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
daciana.ilie spune:
hhehehe lucia, si mie mi-era dor ..
subscriu si eu ... pap orice din aceleasi considerente, dar am bagat de ex cu nadejde cola (am primit-o nu cumparat-o :), parol) si niste vinete cu ceapa ...asa ca am renuntat la alaptatul urmator macar
nu va mai spui cat lapte irosesc din cauza ca nu avem inca un program ..maraie ... incalzesc laptele meu ... mancam putin si adormim ... si uite asa ... dupa 2 ore nu-i mai dau laptele meu :(
....
norocoaselor, cele care le dati san ...

LA MULTI MULTI ANI! fetelor la a caror zi nu am fost prezenta cu urarile de rigoare,
scuzati ... absentam motivat :) 

daci
mamica fericita de "galusca" http://family.webshots.com/photo/2792560170104955882GoYnxO
daciana.ilie spune:
monique - eu ma mulg si vad exact ce cantitati ies din sani la fiecare muls si am si eu o experienta asemanatoare in sensul ca de la inceput sanul drept a fost mai plin de lapte, dar acum este invers si nu stiu pe ce considerente ... eu zic sa incerci sa mulgi un pic mai mult din el de fiecare data - sa-l suprasoliciti o saptamana si vezi ce se intampla
daci
mamica fericita de "galusca" http://family.webshots.com/photo/2792560170104955882GoYnxO
daciana.ilie spune:
... pai danagie ... scot sau nu scot agitatele pentru galerie ?! ....ca uite , la ceas tarziu mai am si eu putina energie ![]()
.. una preventiv ...
Hai Danangie ! Hai Danangie ! 
techila, m-ai topit cu poza de grup (aia impreuna cu surioara lor si ei mufati amandoi la tine
)
doamne cat imi lipseste ca nu mai am timp sa intru, sa vad macar ce mai ziceti voi ... si-apoi, daca am timp ... ma intristez cand vad ca ...de fapt .. toate mamicile sunt ocupate .. 
mimika, off... a murit soacra ... condoleante ..sa ma ierte d-zeu dar eu imi amintesc lucruri amuzante legate de ea :)
sper sa mai am un pic de timp sa vad si alte poze
va
pe toate
daci
anomis28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Buna fetelor Din nou felicitari Danei, Ralucai si Monicai! Dragele de ele cum au nascut in aceeasi zi. Acum...fetele cu cezariana...am si eu 2 intrebari la care am nevoie de raspunsuri...pleaseeeee 1. La cat timp dupa cezariana ati facut baie in cada sau la cat timp e voie? Mie doctora mi-a spus ca pana la 6 saptamani sa fac doar dus si dupa controlul de la 6 saptamani discutam. 2. Deasupra cezarianei pana la linia buricului zona e amortita si mai mult cand ating e o amorteala dureroasa. E normal?La voi cum e zona? Sau sunteti ca si noi? Si la mine, e aproximativ la fel, dureroasa e mult spus, asa, un pic sensibila si in acelasi timp amortita. E normal. Am citit ca amorteala asta poate dura si 6 luni. Va pup si o zi faina! Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12 |
Draga Danuta,
am scris cu albastru mai sus, ce m-am priceput
anomis28 spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Fetelor, scriu si eu un mesaj dupa o zi infernala, in care puiul meu cel mic a supt aproape tot timpul pana m-a apucat durerea de cap. ![]() Spre seara am cedat si i-am facut un biberon cu lapte din care a mancat in total 60 ml (ziceti-mi voi, mamicile care dati formula daca e mult sau nu)in 3 reprize de cate 20ml intre care a plans mereu. Dupa vreo 20 de min de la treaba asta l-am luat in brate sa-l duc la baita si a inceput sa-mi caute innebunit sanul ![]() ![]() si a urlat tot timpul pana am reusit sa-l spal si sa-l imbrac si dupa aia iar tzitzi pana a adormit. Acum tot ce simt e dar nazdravanul meu cel mare e cu taica-su la o repetitie cu o orchestra de blockflute si daca adorm pana vine el se supara grozav, asa ca imi tin ochii cu scobitorile.Na! M-am plans si eu pe forum si deja ma simt mai bine. Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Draga Biaz, din ce descrii tu acolo, pare un puseu de crestere. 60 de ml. e ok. Dinutzu primeste completare si 90 si 120 si 170 ml, dupa cum cere.

anomis28 spune:
| citat din mesajul lui daciana.ilie ... caut si eu o incurajare din partea mamicilor cu experienta .... cam cat dureaza colicile? si ce le dati pt a le trata? noi am inceput cu baby drink dar are menta si suntem cam constipati ... deci pas ... l-am schimbat azi cu ceaiul de musetel apoi mai folosim si picaturi de la bonisan - in ceai; noi ii dam Gripe water de 3 ori pe zi jum de lingurita si bonissan 10 picaturi inainte de fiecare masa si e ok ( am incercat si cu infacol, dar la noi nu a avut efect). Din carti am citit ca scapam de ei (uratii de colici) in mod sigur pe la 3-4 luni, dar noi nu am mai avut deloc de la tratamentul descris mai sus. si azi noapte .. i-am dat debridat - in speranta ca ii normalizeaza un pic tranzitul intestinal - face kk mai tare si cu dificultate in ultimele zile, dar avem scaun zilnic foloseste careva debridatul? .... e medicament :( noi mancam mixt - mai mult lapte humana - dar si lapte muls de la mami - vre-o 3 bibe pe zi (numai ca mami isi face de cap si mananca toate prostiile pamantului :(). si noi manacam mixt, Nan1-HA si san, cat timp am mancat fructe proaspete, bebe a avut colici , si am stat nopti intregi sa il calmam, in momentul in care m-am trecut pe compoturi , am scapat si de colici![]() tuturormamica fericita de "galusca" http://family.webshots.com/photo/2792560170104955882GoYnxO |
Draga daci, am scris mai sus cu albastru cu ce combatem noi (Dinutzu si cu mine) colicii.
si sa scapati de colici
santorini spune:
Luto, Selen si Mimika! Dau o pizza
si un suc (ca de alcool nu avem voie sa nu-i ametim pe bebici! Ce va admir ca puteti sa intrati zilnic, nu stiu cum reusiti! Cred ca va organizati mai bine decat mine! Astazi a fost o zi frumoasa de dimineata ca Andrei a fost cumintel noaptea si pt prima data s-a trezit doar la 1 si la 6 (parca a simtit ca e ziua mea) si pe urma am fost o ora pe la servici si mi-am vazut colegii (care mi-au dat un buchet imens de flori). Sprea seara m-am cam intristat ca tati a venit ff tarziu si nu prea am avut timp sa mancam din tort (dar am primit cadou exact ce imi doream - un laptop, si acum sper sa intru mai des, ca sunt mai mobila
). Va intrebati ce fac la ora asta, pai Andrei nu a vrut sa suga decat la un san si cum celalalt era beton, pompez.......... Am mai pus poze pe webshots
Va pup!
de
Andrei-Alexandru
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
anomis28 spune:

Felicitari Moni

Bine ai venit Tudorita- Mihaita!

Cu o zi intarziere 
Santorini!

Sa iti dea Dzeu, tot ce iti doresti!

am vazut multe poze, inca odata felicitari mamicilor pentru puiutiii scumpi!

adela, elle, alex, mangulica, kemsy, ramsan, aida, lucia,nela, techila, mimika, cristina, iulika, selen, daciana, raluca, roxxy, claucia imi cer scuze daca am uitat pe cineva. Sa ne traisca si sa fie sanatosi si necolicosi.
Dana, bine ati veenit acasa

.
pazza, liliac si dana azi, maine va vine randul
.
fetele cu drag
anomis28 spune:
citat din mesajul lui santorini Luto, Selen si Mimika! Dau o pizza si un suc (ca de alcool nu avem voie sa nu-i ametim pe bebici! Ce va admir ca puteti sa intrati zilnic, nu stiu cum reusiti! Cred ca va organizati mai bine decat mine! Astazi a fost o zi frumoasa de dimineata ca Andrei a fost cumintel noaptea si pt prima data s-a trezit doar la 1 si la 6 (parca a simtit ca e ziua mea) si pe urma am fost o ora pe la servici si mi-am vazut colegii (care mi-au dat un buchet imens de flori). Sprea seara m-am cam intristat ca tati a venit ff tarziu si nu prea am avut timp sa mancam din tort (dar am primit cadou exact ce imi doream - un laptop, si acum sper sa intru mai des, ca sunt mai mobilaVa pup! de Andrei-Alexandru POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
Cam acelasi lucru l-am facut si eu (cu mulsul
), pana acum 20 de min. Felicitari pentru laptop, deja ai tot instrumentarul pentru prezenta deasa Am fost si am vazut si Andreiutul, ptiu, ptiu ce baiat mare si frumos ai tu acolo. Cate kg are acum?

Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
dar nazdravanul meu cel mare e cu taica-su la o repetitie cu o orchestra de blockflute si daca adorm pana vine el se supara grozav, asa ca imi tin ochii cu scobitorile.