Burtici fericite de septembrie-octombrie(226)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

mimika, evanghelistii vorbareti de pe youtube.
condoleante pentru soacra Krantz. Dumnezeu sa o odihneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata, dragele noastre!

Cum sunteti, ce mai faceti? Am vazut ca nu a fost cine stie ce activitate ieri pe forum (dupa numarul paginilor scrise), se vede treaba ca au ramas putine burtici iar mamicutele sunt ocupate.

Noi suntem bine, am facut ieri o luna, evenimente deosebite sa va povestesc de la noi, nu-s. Toate bune si frumoase.
Azi am muls 80ml pentru Ana, joi o las cu tati, mergem in Shenzhen, pentru a ne activa viza de HK la intoarcere si a incepe demersurile pentru HK ID card.

Incepe, incet, incet, sa vina si la noi toamna. Tot cald este (28-30 de grade), dar nu mai e tot atat de mult soare. Sper sa isi revina, iubesc soarele.

Citim si noi din urma.

Revenim.

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna fetelor

Din nou felicitari Danei, Ralucai si Monicai! Dragele de ele cum au nascut in aceeasi zi.

Acum...fetele cu cezariana...am si eu 2 intrebari la care am nevoie de raspunsuri...pleaseeeee

1. La cat timp dupa cezariana ati facut baie in cada sau la cat timp e voie?

Mie doctora mi-a spus ca pana la 6 saptamani sa fac doar dus si dupa controlul de la 6 saptamani discutam.

2. Deasupra cezarianei pana la linia buricului zona e amortita si mai mult cand ating e o amorteala dureroasa. E normal?La voi cum e zona? Sau sunteti ca si noi?

Si la mine, e aproximativ la fel, dureroasa e mult spus, asa, un pic sensibila si in acelasi timp amortita. E normal. Am citit ca amorteala asta poate dura si 6 luni.

Va pup si o zi faina!

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Draga Danuta,
am scris cu albastru mai sus, ce m-am priceput .

lui Dinu Andrei (14.09)

Danutza, subscriu la ce a scris Anomis.
Mie nu mi-a zis sa fac numai dus, insa mi-a zis ca dusurile sa nu le fac prea fierbinti (cand aveam pansamentul acela impermeabil, pentru ca fiind din un fel de plastic, se puteau astupa gaurelele prin care respira). De unde am dedus ca sa stau in cada, in apa fierbinte, nu ar fi tocmai ok. La 3 saptamani dupa operatie am dat insa bandajul jos si teoretic as putea face si baie, practic am considerat ca e mai sigur pana la controlul de 6 saptamani.

Anomis, buna dimineata la tine! Ce mai faci? Cum mai e Dinutu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

saluti nela...eu nu ma stresez deloc cu ce-i dau sa pape din ora in ora....ci ma agit cand doarme de rupe locul si mie imi explodeaza laptariile.....
Ma cam enerveaza si faza cu mulsul ca nu stiu daca ma va ajuta asa mult ....nici nu am in ce sa-lpun ca deja am umplut paharelele cumparate....cred ca am sa-mi cumpar si eu niste pungi ca ale Mangai.
Nu mai stiu ce s-a discutat dar merg sa mai vad si revin

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste
David

Servus Luci. Eu am noroc ca nu prea simt ca imi explodeaza sanul, ii simt insa si eu tensionati mai ales seara / noaptea cand doarme mai mult timp legat (3-4 ore). Pe zi ii dau cam din doua in doua ore si e ok. Cateodata si mai des, la o ora.
Nici mie nu imi place sa ma mulg, in primul rand pentru ca se duce naiba acel echilibru ce ar trebui sa se creeze in mod natural(cerere-oferta), golind sanii altfel decat pentru ce bea bebele ii stimulezi sa produca la fel, sau chiar mai mult, crezand ca asta e cererea. Asa cred eu, cel putin, ca se intampla.

Incerc sa ii detensionez pe cat posibil cu Ana pusa la san. Pompa am folosit-o azi a treia oara, pentru ca tre' sa ii las la Ana ceva cat timp o sa fiu plecata pentru cateva ore si azi de dimineata mi s-a parul sanul drept mai plin, tocmai bun pentru operatiunea muls.

Ce mai zice Davidelu? Cum mai mere operatiunea dormit in patut la el? Merge, merge? Maine mereti la control, nu? Sa va intoarceti cu vesti bune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Sa va zic...sa nu va zic....

Hai sa va spun. Am fost azi la medic: colul strans beton, niciun semn ca ar vrea sa vina bebe pe-o vreme atat de mohorata. Daaar, pentru ca au anuntat astia la "starea vremii" ca de miercuri incolo se insenineaza putin, pe 21, dimineata, la ora 7, ne internam pentru inducere
Care se inscrie pe lista? Cine mai doreste? Cine mai pofteste??

adevarul este ca mi-e o frica de moooor, dar am ales varianta asta in speranta ca tati o sa-si cunoasca feciorul la "prima mana". Deci, maine o sa fac o noapte alba...sau ii rog pe cei apropiati sa-mi friga una de sa ma tranchilizeze

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Liliana, Cum sa nu ne zici?!!! Pai se poate... asa cevaaaaaa... Pai si muream daca nu iti faceam galerie ca la carte, din timp si organizat. Asa ca diseara noi scoatem fetele la incalzire pentru tine. Offf, ca am emotii, vine Radulescu!!

Si ma bucur ca ai ales varianta asta, numai bine participa si tati activ! Andra ce mai face, ce mai zice?

Auzi, daca tu vrei, eu stau cu tine toata noaptea la noapte, sau mai bine te obosesc bine bine pana adormi tu pe la 12... sau si mai bine ar fi sa te odihnesti tu inainte de marea intalnire de miercuri.

Eu una de abia il astept pe Radulescu. O sa imi fie dor de tine , dupa ce o sa nasti, ca n-o sa mai poti intra o vreme. Eu sper din tot sufletul ca da, ca mi-esti tare draga.

Mergi la inceput

4mykids, sper ca si-a revenit vremea la voi sau macar tu esti mai bine, ca ieri erai in pasa proasta. Poate ti se trage si de la centrala aceea stricata, pe care sper ca ati reparat-o, ca acus da frigul!

Am vazut si poze de puiuti de Techilla, foarte frumosi balenii, sa-ti traiasca!

Ellenuta, ce fetite frumoase ai! Chiar i-am aratat sotului pozele cu Eva in care o tinea pe Anna, ce frumoasa este Eva acolo! Si Annae o scumpita, insa tre' sa recunosc ca pe mine m-a impresionat in mod deosebit Eva.
Multumim tare mult de reteta de chec cu crema de lamaie. Ma gandeam sa incerc si eu crema, sa vad cum e, ca si eu sunt fana a lamaii. Poate o combin cu ceva blat cumparat de pe aici, daca gasesc, si fac un fel de tort, ca eu cuptor n-am (aragazul la astia nu este prevazut cu cuptor ).

Eiiii, si am vazut ca a venit Dana acasa!!
Uraaa, ma bucur din suflet, bun venit! Dana, te asteptam cu povestea nasterii, cred ca a fost totul atat de frumos!

Maria, nu mai stiu daca ti-am zis, am citit-o si pe a ta (povestea nasterii) si m-a impresionat tare mult. Tu cum mai esti, ce mai face Aidan?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80
ieri noapte am patit-o si eu, a papat pe la 12 noaptea si apoi la 5 si la 10, si aveam tzitzi deja cat capul meu (si tatarii au capu mare, nu oricum ), mai ales cea de la care papase la 12, va dati seama in 10 ore cum era ..ma gandesc ca ziua nu stiu cum sa fac sa maresc productia ca papa des, iar noaptea s-o scad....n-or ameti si tzitzile cu programul asta, oare ele ce inteleg ca trebuie sa faca?

Selen, esti o figura!

Sa stii ca eu inca mai sper ca tzitzile noastre se fie atat de destepte incat sa isi ajusteze programul de produs lapte asa cum zici: ziua mult si noaptea mai pe sponci, asa, dupa nevoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

DACIANA pai eu zic sa nu le scoateti inca.....sunt acasa.....bosumflata, fara nici o contractie. Ieri dimineata a incetat si dopul sa mai cada......deci.....suntem in asteptare. Cum mie mereu mi-a dat DPN pe 24 oct...pe 23 adica Vineri, ma duc din nou la control la spitalul unde voi naste. Ceea ce imi este frica.....e sa nu-mi induca nasterea.Ca stiu ca nasterea indusa e foarte dureroasa.

NELA LA CAT MAI MULTE LUNITE ANEI!!

DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

AMR 2 SAPTAMANI!!

Mergi la inceput

Vroiam sa bag niste agitate ptr MIHAELA AMALIA ptr maine!! NASTERE USOARA ptr maine si asteptam vesti!!!

DANA si ALESSIO

AMR 2 SAPTAMANI!!

Mergi la inceput

LA CAT MAI MULTE LUNITE SANATOASE PTR

BB STEFAN DE RALUCA_U!!!!

PTR BB ANDREEA DE MONIQUE02!!!!

PTR BB ANA-MARIA DE MARIAANA!!

PTR BB SOFIA DE DELIA79!!!

PTR BB VLADIMIR DE MARGO1!!

DANA si ALESSIO

AMR 2 SAPTAMANI!!

Mergi la inceput