Burtici fericite de septembrie-octombrie(226)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nela Uof, cum m-am luat eu cu bocelile mele si-am uitat sa dam un pupaloi Strutei-Regale-Ana!! Ne scuzati...dar pur si simplu am fost usor egoista (m-am gandit numai la mine )
Uite, si-un buchet maaaare de ca merge la impresia artistica

Citat:
citat din mesajul lui danangie
Ceea ce imi este frica.....e sa nu-mi induca nasterea.Ca stiu ca nasterea indusa e foarte dureroasa.

Ia uite, cine invarte cutitu'n rana
mai ales ca mie mi-a zis din start ca NU EXISTA ANESTEZISTI! Pot eu sa vin si cu mama kitului de epidurala, ca tot ca acum 1000 ani va fi.

Ia ghiciti ce-am facut eu asta-noapte??? Am facut recensamant la bebei, am reluat pozele la vizualizat, am bantuit pe intuneric si fara sa fac zgomot ca doar ai casei dormitau...si cred ca pe la 6 dimineata am reusit sa adorm. La 7, avcoz ca suna ceasul ca trebuie sa duc fata la gradi...Mi-am indeplinit misiunea pe ziua de azi asa ca de-acum trebuie sa-mi gasesc tot felul de activitati sa ma tina treaza, ca sa nu fiu nevoita la noapte sa bantui...sau eventual sa trag vreo 2-3 rachie-razachie. Maine ma asteapta munca grea!

P.S. Nu scapati voi asa de usor de mine...ca mi-s ca raia Oricum o sa iau telefonul cu mine macar sa va citesc intre 2-3 minunate contractii

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata
liliachio pe mine m-au luat niste emotii de zile mari....dar stiu ca tu esti curajoasa....
nela azi mergem dar numai la cantarire...nu la control, la dr adevarat mergem la 8 sapt.
Acum merg la o clinica de cartier unde miercurea din 2 in 2 sapt poti merge pt cantarire si daca ai nevoie de sfaturi de la health visitor
Cu dormitul in patut am evoluat spre bine dar am zis sa nu ma mai laud
Dupa ce sugea eu incercam sa-l adorm in fel si chip dar acum vad ca cele mai multe rezultate le da dormotul pe burtica lu mami....in acopar din timpul suptului cu paturica lui ...si efectuez transferul cand recunosc un anumit gen de respiratie.
Secretul in cazul meu e sa nu ma apuc sa-l foiesc, sa-l invelesc, sa-i trag manutele dupa ce l-am pus in patut ...ca imi ruinez toata munca
Va pupam si succes la operatiunea Milka

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

vad ca si danangie e activa si nu prea are somn.....offf fetelor trebuie sa fie cam nasol sa stai si sa astepti.....nici macar pe forum nu mai e asa multa valvataie cum era pe vremuri....ca sa stati sa mai treaca timpul....
Eu va ofer niste flori ca sa mergeti la nascare cu zambetul pe buze

anomis te-ai reactivat ? ce face Dinutu ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

mai ales ca mie mi-a zis din start ca NU EXISTA ANESTEZISTI!

or fi plecat toti in strainatate ca am citit un articol cum ca a fost un targ de joburi medicale in Bucuresti pt posturi in strainatate si s-au calcat dr in picioare care pe unde sa plece. Foarte trist Erau chiar si de 50 de ani...de la care te-ai astepta oarecum sa stea pe fundul lui...dar nu se mai poate si spunea saracu' ca e cea mai buna oportunitate pt el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Dana, nu fi suparata, lasa-l pe puiut sa fie pregatit pentru lumea asta! 24 zici, eu sunt pe 24
Ce mai face pepenasul scump...poate mai intri pe la noi sa ne povestesti de el, poate pui si niste poze...tot asa frumos e?

Mergi la inceput

Luto ce de-a idei pe capul vostru cu dormitul!!
Adevarul este ca si eu imi doresc de aceasta data sa nu mai culc copilul langa mine. Poate n-o sa fie asa de mamos ca sor'sa ca m-ar dispera sa ma calareasca doua perechi de bulanele noaptea...si eu sa stau numai sa le invelesc (eheeee, asta asa, in timp, nu acum )

Curaj??? De unde curaj??? Incerc si eu pe cat posibil sa ma incurajez (numai ca nu-mi iese intotdeauna). Deja am trecut de etapa: "Eu nu mai vreau sa nasc, eu vreau sa fiu aia de prin decembrie-ianuarie!"
Sunt constienta ca nu se poate si ca trebuie sa primesc inca un dar minunat, dar ca orice lucru dorit mult-mult de tot trebuie facute si sacrificii!

danangie Deci ai pierdut ceva-ceva din dopushor Eii, esti pe calea cea buna, oricum.

Mergi la inceput

dezacordurile din postul anterior sunt de la alaptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Danagie, Liliana, multumim frumos de urari!

Liliana, o sa fie bine, sunt convinsa! Cu nasterea si cu tot. Si pe mine ma mai apuca cate o sesiune din asta de vazut de poze, si ma bag si pe la alte odisei si din alea...ma documentez. De dimineata m-am bagat la zmeurici, sa vad cu ce probleme ne vom confrunta si noi, in curand, si sa mai fur pareri, sfaturi, una alta.
Eu si Ana iti tinem pumnii maine. Sunt sigura ca o sa fie bine.

Danagie, sper din tot sufletul sa nu ajungi la inducere, daca zici ca e asa de dureroasa. Nu stiam cum e, dar uite ca si Dana15 parca a avut inducere si nu a fost asa de rau. Iti tinem pumnii sa fie cat mai usor travaliul!

luto, va pupam. Bine ca ati progresat cu patutul. Eu operatiunea milka am facut-o de dimineata, l-am bagat la congelator deja.

Urez lui santorini LA MULTI ANI! Sunt o capra, ca mi-a scapat de dimineata. Tot ce iti doresti, sa fii sanatoasa si iubita!

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Mergi la inceput

Citat:

Deja am trecut de etapa: "Eu nu mai vreau sa nasc, eu vreau sa fiu aia de prin decembrie-ianuarie!"

apropos de asta eu toata sarcina eram terorizata ca pe unde iese copilul si ce ma fac eu...adica daca are loc sa iasa ...si cand ma apucau crizele si simteam si eu nevoia de compasiune si tandrete, ca orice femeie gingasa ...se trezea fiara din sotul meu si incepea sa tipe la mine ca sa termin cu prostiile ca doar nu vreau sa raman insarcinata toata viata...ca trebuie sa-l scot pe undeva
Asa ca nu mai ai ce amana, numai gandul la puiul mic si drag te va ajuta enorm, sunt sigura de asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

Deja am trecut de etapa: "Eu nu mai vreau sa nasc, eu vreau sa fiu aia de prin decembrie-ianuarie!"

apropos de asta eu toata sarcina eram terorizata ca pe unde iese copilul si ce ma fac eu...adica daca are loc sa iasa ...si cand ma apucau crizele si simteam si eu nevoia de compasiune si tandrete, ca orice femeie gingasa ...se trezea fiara din sotul meu si incepea sa tipe la mine ca sa termin cu prostiile ca doar nu vreau sa raman insarcinata toata viata...ca trebuie sa-l scot pe undeva
Asa ca nu mai ai ce amana, numai gandul la puiul mic si drag te va ajuta enorm, sunt sigura de asta

Sar'mana Se pare ca nu's chiar de tot cu capu'. Este o stare fiziologica naturala
Eu macar stiu ca are pe unde sa iasa ca vb ceea, am reusit sa-l bag acolo, nu?! si cu cata placere am facut-o

Pentru ca eu am nascut-o ffff greu pe Andra, mi-am propus sa uit tot! Si am uitat. Mi-a ramas doar imaginea inducerii travaliului si explozia finala... si cei 6 ani minunati pe care i-am trait de cand a intrat ea in viata noastra.
Stateam asta-noapte si-o adulmecam, si-o mangaiam, si-o alintam in somn si ma gandeam ca peste doua-trei zile aceste sentimente si trairi vor fi la dublu
Azi refulez... si ma apuca nostalgiile.
Cred ca o sa fac o plimbaricica...chiar daca ploaia asta mocaneasca nu vrea sa se opreasca.

fetele si ne vedem mai tarzior!

Mergi la inceput