Burtici fericite de septembrie-octombrie(226)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Aaa, si sa nu uit, ia vedeti www.whattoexpect.com/baby-behavior/newborn-nursing-personality.aspx" target="_blank">ce fel de mancacios/mancacioasa aveti in dotare? - in engleza. Noi suntem "rester" si stiu deja si cateva barracude ;)

fetele cochetele

"A characteristic of the normal child is thay (s)he doesn't act that way very often." - unknown

Multumim pentru articol. Cand am citit asta prima data din carte (acu' ceva timp, chiar dupa ce mi-am cumparat-o), eram ferm convinsa ca Ana e rester sau gurmand...Parca nu mai sunt asa sigura, mai nou i se potriveste si baracuda...

Am uitat sa iti zic ca imi place quote-ul ce ti l-ai adaugat la semnatura... maaare adevar graieste!

Nela, mamica Anei (19.09.09)

Nela, ce tare, nu ma asteptam ca Ana struta sa fie barracuda :P

Tot am vrut sa zic bun venit acasa lui tati de Struta si speram ca ati avut parte de un weekend superb impreuna. Poate vedem si noi plajele voastre ;)

Eu sunt varza, ca Adam a decis ca el e lihnit de foame azi noapte, asa ca a stat la san de m-a capiat. Sotul, saracu', s-a tot ridicat si verificat/schimbat de scutec, insa Adam cauta papa rontaia 15-20' apoi adormea. Cand sa il mut in patut, cu tot cu paturica si tot tacamul, se trezea si reincepea sa protesteze. El vroia in brate sau cel putin langa mine. Si l-as fi tinut, dar eram varza, unu' la mana, si, doi la mana, Lisa se trezise la un mom dat si a venit la noi in pat, iar ea doarme destul de imprastiato-agitat, cu picioare peste daddy si capete in gura lui mami, incat mi-era mila de bietul Adam sa il supun unor potentiale asemenea tratamente. Asa ca, pt binele si siguranta lui, trebuia sa doarma in patut...

Cat despre quote... L-am gasit intr-o revista gen Mami, cand eram in spital. Si mi-a placut atat de mult, mi se pare atat de adevarat, incat musai trebuie sa il am mereu in fata ochilor, mai ales cand la mine distractia e la patrat .

Pupam mica klingo

"A characteristic of the normal child is thay (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Iulika, multumesc.

Cat despre depresie, nu cred ca a fost depresie in adevaratul sens al cuvantului. Doamne fereste pe oricare din noi de depresii de orice fel!!! Cred ca mai mult as inscrie trairile la categoria "baby blue" a lui Raluk , adica niste trairi influentate hormonal si care trec in 3-7 zile. Si nu are legatura cu cati copii ai sau la al catelea copil esti. Cu Lisa mi-a fost putin mai greu atunci, insa acum, stiind la ce sa ma astept, nu m-am victimizat, nu m-am autoflagelat, am stat cuminte intr-un colt si am asteptat sa imi treaca ;)

Ce fain faza cu distractia acasa. La Lisa am inchiriat sala din spatele bisericii, insa acum cred ca vom merge la o biserica greceasca undeva mai aproape de noi si nu stiu ce facilitati au ei acolo. Nici eu nu prea sunt cu restaurantul, desi la noi e viata in restaurante, va fi si miezul verii in ianuarie, dar parca tot ma trage sa fac la biserica, sa scap repede si simplu sau acasa, ca nu vreau sa chem decat prieteni ff apropiati...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Mimika, pup si eu mici evanghelisti . Condoleante pt soacra ta si toate cele bune socrului, sa reuseasca sa treaca cu bine peste socul disparitiei ei bruste.

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Nela, tot am vrut sa te intreb de centura postnatala pe care ai zis ca o porti. ceva special, de la o anumita firma? Sau e lenjerie din aceea reductoare? Eu mi-as lua ceva, dar nu stiu ce, avand in vedere ca se va incalzi cumplit vremea. As vrea ceva sa pot purta cu haine subtiri, de vara, sa nu fie ff vizibila...

O idee, ceva, pls? Fetelor, care mai purtati asa ceva???

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Mangulico, trece si asta cu statul cu orele la san!!! O sa vezi. Acum inca e normal, tot asa imi spun . Bine ca ai avut curaj sa mergi la plimbare. Eu inca nu am apucat sa ies pe strada, ca oamenii, am iesit doar in curte, la aer si a dormit bustean la mine in brate. Acum sa vad cum va fi vineri, ca ne reincepe grupul de joaca pt Lisa si vreau sa o duc sa isi reia si ea rutina si normalitatea... Si mergem pe jos, 20-30' intr-o directie, plus stat acolo 2h. O sa am carutul la mine, plus carrierul pt Adam. Sper sa stea in carrier si sa doarma, sa ma scuteasca de schimbat scutece pe acolo sau hranit pe canapelele copiilor...

Ce reactii au avut ai vostri la bb?? Sunt taare curioasa

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello DANA ai plecat la spital?
Tinem pumnii sa treaca repede si sa avem vesti cat mai rapid!

Liliacule - stau cu ochii pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata si de la noi!

Am vazut ca am ratat nasterea lui moni_iulia! Si il asteptasem pe Tudorita de acu cateva capitole! Asa cevaaaa. Dar mai conteaza...

FELICITARI moni_iulia! Sa va traiasca bebe Tudorita, sa fie sanatos, voios, voinic si sa va aduca multe bucurii. Refacere grabnica si te asteptam cu drag acasa.

Si scoatem majorete pentru danagie, daca am inteles bine.

HAI DANAGIE!!! NASTERE USOARA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adriana_m

Salutare
Greu mai reusesc sa intru si eu pe net.

Cu adormitul bebelului am aceleasi metode ca si Nela. Si aia cu becu am crezut ca numa noi am descoperit-o . Ce fericiti eram cand am vazut ca functioneaza. dar acum din pacate vad ca nu mai prea merge. Doar la soare si dinala nu mai prea avem.
Asa mancam si noi noaptea, cateodata, tot la 2 ore, ca la Maria, de imi vine sa ma tot duc. Nici nu stiu ce laptic se strange in 2 ore dar ea trage acolo ca disperata.

Alicia Andrea si Robert Cristian (08.26.2004)

Adriana, ma bucur ca ai mai intrat, de mult timp nu te-am mai vazut. Bine, ma gandesc ca nu e tocmai usor, cu doi copii mici.

Ei, deci mai faceti si voi faza cu becul, ca si noi...
Asa ma intreb si eu cat laptic se poate strange oare in doua ore? Eu pe zi ii dau din doua in doua si cateodata si mai des, depinde de cererea clientei.

In alta ordine de idei, tu ai postat poze cu fetita ta sau cu baietelul? Se prea poate sa fi postat si sa nu imi mai aduc eu aminte (caz in care imi cer scuze), poate imi retrimiti si mie linkul, sa se bucre si ochiul meu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Va multumesc frumos pentru toate urarile frumoase pe care ni le-ati facut!

Am ajuns si noi vineri acasa,suntem bine,incercam sa ne revenim

Nu am reusit sa citesc tot,dar promit sa revin.
Nici in stare nu ma simt momentan de stat mai mult pe net.

Va pup si tin pumnii burticilor ce urmeaza sa nasca.

Noi:Laura alias suede si puiul meu de 5 zile Mihnea Costin

Dumnezeu ne iubeste!

Laura (suede), bun venit acasa! Lasa ca o sa urmeze si vremuri mai bune, sunt convinsa. Acus acus o sa va intrati in ritm si o sa fie totul piece of cake!
Aveti grija de voi si te asteptam cu drag sa ne mai povestesti despre voi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Nela, si eu...si tot de muuult drag!

Am citit si recitit randurile astea...si nu va zic ca am dat din serios in plans, apoi in ras si iar in plans. Cel putin faza cu becu'...cred ca-i solutia de pe vremea parintilor nostri. Asta cica il adormea soacra-mea pe tac-su copiilor mei Prima data noi am scapat...dar parca ma vad invartindu-ma in jurul becului si trimitand semnale cu fum catre Nela: hei, ia zi, cate minute trebuie sa mai rezist?? E cazul sa fac transfer??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Liliana, esti o figura!

Ioi, si eu chiar ma gandeam cand am scris mesajul: daca scriu faza cu becul, zic fetele ca m-am tampit de tot... si uite ca dateaza metoda din mosi stramosi si functioneaza si acum la fel de bine ca si atunci!

Ce face Radulescu? Cum mai e? Auzi, sa nu astepte vremea calda, pan' la primavara, zi-i ca ii fac eu covor de flori daca vrea, numa' sa nu se lase prea mult asteptat, ca noi, "fetele" am cam vrea sa il cunosatem, daca se poate, saptamana asta (e in oras domn'sot, din cate am inteles, da?)

Mergi la inceput