Pepenasi de iulie- august 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 19
AnnaBaby spune:
Din greseala bifasem filmuletul privat nu public si de aia nu se putea vizualiza
. Din pacate nu am inteles cum se posteaza direct filmul, asa ca am pus link.
Din nou:www.youtube.com/watch?v=WBSYlhOzDcs" target="_blank">harnicuta mamei
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
dia_filipas spune:
Turtu
imi pare nespus de rau! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste acest moment si sa va binecuvanteze cu un bb sanatos cand vei fi tu pregatita!
Sun Miruna doarme in sac, in salopeta cu labute (la noi ii mai frigut), acum sta cu sosete, dar asta vara nici gand! Banane mananca, nu multe si nu toata ziua, azi de ex. i-am dat o feliuta in timp ce-i pregateam papa si a cam scuipat-o, asa ca-i dau pasata cu branza. Ei ii plac merele, pe care le mananca singura, intregi, doar curatate de coaja. Miruna nu sare in pat ci fuge dintr-un capat la altul (patul e de fapt canapea extensibila, lipita de perete, ea fuge la perete), se catara pe manerul de la canapea, se urca pe masuta de infasat (care e pe patutul ei, chiar in continuarea patului nostru) si coboara de pe masuta in patul ei. Merge cu spatele, dar nu mult.
Emigrare noi vrem NZ. Este program de emigrare, chiar mai misto decat pt. SUA, ca se aleg dosarele o data la 2 sapt. si daca dosarul tau nu a fost ales, participa timp de 2 luni, dupa care poti sa reaplici. O gramada de facultati de aici sunt recunoscute, ale noastre sunt (UBB Cluj), sotul deja si-a echivalat studiile, deci putem sa muncim in domeniile noastre.
Dinti noi avem 8 incisivi, 4 masele si parca parca vad ceva "action" la caninii de jos, da cred ca mai dureaza...
Revin, ca am si eu niste intrebari! ![]()
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
Anna ce dulce eeee
!! Cum stie ea sa calce! Foarte simpatica!
Maitreyi si eu vroiam sa aduc in discutie meniul bebeilor, ca si eu cred ca la noi e ciudat: Miruna are 3 mese destul de insemnate cantitativ, fara prea multe snakuri intre. Deci:
10.30 cereale sau iaurt cu cereale sau fructe cu branza/cereale sau un sandvis cu ceva
13.00 180 ml lapte - nani
16.00 carne/ou cu legume (un singur fel!) dar mananca o cana care are 250 ml, aproape plina. Deci cam 200 ml.
20.00 ca la micul dejun, dar altceva.
21.00 180 ml lapte
6.00 180 ml lapte ... Intre masa de amiaza si cea de seara mai papa un fruct/pufuleti, sau biscuiti, etc.
Ce ziceti, cum e?? Tin sa va zic ca are cam 10 kg, 75 cm, e indesata imbracata, dar dezbracata nu arata grasa, are doar burta.
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
diarux spune:
MADAAAAA am vast ca ai pus pozeeeee.bine-ai revenit
. da poate o aduci si pe IRLANDEZIA ca vaz ca nu raspunde.
ANNABABYce matura si responsabila pare IOANAAAAAAA. cat e de scumpa!!!!
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
truli-luli spune:
Turtu imi pare sincer rau pentru ca nu a fost sa fie bebe. Doamne Doamne stie de ce le-a aranjat asa si sunt sigura ca are pregatit pentru voi si un fratior sau o surioara pentru Mara, atunci cand ii va veni vremea. Te imbratisez
poze Ana si Victor
varsta Anei
Marina_1609 spune:
Anna, vai ce frumos te ajuta
. Sofia nu ar face asa ceva, nu are inca rabdare.
Dia, noi avem abia 2 dinti (unul jos, altul sus incisiv lateral) si al 3-lea tre sa apara maine-poimaine
va pregatesc niste retete ![]()
una este gata de vizualizat:
tarta
la celelate tre sa descarc pozele si vi le arat maine
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
truli-luli spune:
Sun Victor e un cuminte, sta cu sosete sau cu ce il imbrac eu, de fapt partea cu vestimentatia nu il prea preocupa. Pardon, e certat cu orice ar putea sa ii acopere capul. Nimic nu rezista mai mult de 5 secunde. Il mai fentez cu gluga dar cu altceva nu reusesc.De dormit doarme cam dezvelit pt ca ori nu suporta sa il acopar ori se foieste prin somn, oricum tot dezvelit ajunge. Asa ca noi practicam overall cu labute.
Banane mananca doar cand are chef, uneori zilnic alteori la 2-3 zile. Eu zic ca atata timp cat bananele nu reprezinta intregul meniu, adica are o alimentatie diversificata in rest, si nici nu se lasa cu efecte adverse
nu-i nici un bai. Sa manance fata daca ii plac. Creme de la creme pt Victor sunt rosiile. Oricat de satul ar fi daca vede rosii in fata ochilor scoate un oftat de placere de zici ca e nemancat de o saptamana. Tot pe lista de preferinte bizare se numara si ceapa . Ia feliile de ceapa si musca din ele fara nici o taina. Mai e fan mere si desigur, caaaarne. (spun desigur pt ca si Ana e la fel)
De sarit in pat nu sare pt ca inca nu cred ca poate dar se uita cu jind cand o vede pe Ana sarind si facand tumbe in pat. Cat despre capete date la pereti iti pot spune ca Ana inca mai scapa cate unul. Nu cred ca asta te linisteste dar macar te pregateste pentru viitor![]()
Mers cu spatele nu practica.
poze Ana si Victor
varsta Anei
Marina_1609 spune:
Sun, Sofia nu doarme in sac :(
a dormit iarna trecuta dar de cand s-a facut cald a uitat de el. acum am icnercat sa o bag in sac si se zbatea ca pestele pe uscat. urla fara incetare. pana nu am scos-o nu a tacut. nu stiu cema fac cu ea la iarna. In general la noi este destul de cald in casa si se poate dormi si dezvelit. Nu ii pun sosete. Are pijamale din acelea intregi si unele sunt cu labuta, altele sunt tip pantalon. Deci depinde care imi iese prima in cale.
Banane mananca dar nu se omoara dupa ele. cred ca i s-a luat. asa cum mi s-a luat si mie cand eram gravida, ca am mancat numai banane o perioada ca doar asta puteam, si de atunci nu am mai pus gura![]()
Mersul in urma nu-l practica.
Sare in sus doar la ea in patut tinandu-se de balustrada insa nu-i iese chiar perfect si inevitabil da si cu capul..
In patul nostru nu prea are acces si atunci cand are, se arunca pur si simplu ca si cum te-ai arunca in valurile marii
sau are ca scop principal sa se cocoate dupa veiozele de pe perete: isi pune pernele una peste alta si urca sa ajunga la ele..
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
atb spune:
Turtu, imi pare sincer rau pt. ceea ce ti se intampla... Sa-ti dea DD putere sa treci cu bine peste asta si sa privesti din nou cu optimism la viitor.
Vazut poze cu printesele de Anglia, scumpe tare, iar mamica lor o slabatura de zici ca e liceeanca, nu mama de 2 copii.
Ioana de Anna, tare harnicuta si serioasa fata!
Adriana
18+
si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Dianami spune:
M-am intors acasa astazi dupa-amiaza. Eram bine...pana pe seara, cand Iulia a inceput sa raguseasca, usor...pe la 10, dupa ce ii culcase sotul, s-a trezit plangand, era rosie-vinetie si nu putea respira.
L-am trimis pe sot cu ea la urgenta, in 10 min erau acolo. Au fost cele mai negre momente din viata mea, imi vedeam copilul albastru si neputincios.
Acum e ok, e in afara oricarui pericol, i-au facut o doza de dexametazona si vom continua acasa cu aerosoli cu adrenalina.
Mie mi-au reaparut contractiile regulate si vad ca reapare sangerarea, probabil de la stress. Am vorbit cu ginecologul, maine trebuie sa fac morfologia si ma voi reintoarce la spital.
Psihic sunt la pamant. Vroiam doar sa va atentionez pt. ca aveti si voi copilasi mici: la cel mai mic semn de raguseala fugiti cu ei la spital. Laringita poate duce rapid la insuficienta respiratorie la copiii mici. Mai bine faceti un drum degeaba.
Si intrebati medicul daca v-ar fi util sa aveti in casa Desitin/adrenalina sau dexametazona si sa va invete sa acordati primul ajutor in caz de sufocare.
Eu, desi stiam ce trebuie sa fac, nu aveam cu ce. Acum le am pe toate in casa, sper sa expire in dulap...
Aveti grija de copilasi.
Diana
22+
, mami de Iulia si Andrei