Pepenasi de iulie- august 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

turtu imi pare rau ca ti s-a intamplat asta, incearca sa nu te inchizi in tine, asa a vrut Doamne Doamne, stie el de ce s-a intamplat asta, incearca sa fii tare. stiu ca, cuvintele sunt de prisos si orice am zice noi nu te incalzeste cu nimic, insa incearca macar sa fii tare pentru Mara.

ce sa mai zic, am ramas masca, n-am mai apucat sa intru mai deloc.
inafara ca punem parchet in dormitoare si pe hol, iar casa e cu fundu' in sus, alaltaseara m-a culcat fi-mea la ora 5 dimineata, ieri eram ca si drogata si teleghidata aseara am mers pe la o prietena cu copiii ca nu mai suportam sa aud bormasini si altele si barbata-su m-a vazut ca eram super terminata si s-a dus sa stea cu fi-mea si mai si zicea ca-i face placere, numai ca sa ma relaxez eu putin nu stiu ce-are, dar daca se trezeste dupa ce adoarme seara nu o mai culc cateva ore, am mai patit sa ma culce la 3-3:30, dar nici chiar asa.

iriss ioana nu merge nici la 15 luni, este super fricoasa, ii tremura zgaibaracele cand vede ca nu e sustinut de aproape nimic, pentru ca ea n-a facut in viata ei singura vreun pas. asa de mers merge pe langa toate alea prin casa, dar nu se aventureaza sa plece prea departe decat de-a busilea.

anka foarte dragutze ghetele elizei, asa imi plac si mie, inalte pe picior si ori cu arici ori cu siret, eu ce-am vazut pe unde am fost erau si cu arici sau siret si cu fermoar care de cele mai multe ori se deschide singur eu anul asta i-am luat lui david bocanci destul de inalti pe picior si sunt cu siret, dar nu sunt imblaniti, decat cu un puf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

duamna SUN deci andrei scoate tot ce prinde in picioare, shosetele crek tre sa le prind cu scuipinol. dar noaptea vad ca le tine in picioare. la noi e mai frigutz.
cu saritul, nu prcaticam. noi doar ne punem mana la urechi non stop de m-a bagat in boale si m-am dus la pediatra cu el. eu am un pitic fix care nu mai iese din creier.si ne mai punem muzica si ne invartim. cica asa danseaza el.

de mers cu spatele mai merge, nu chiar des si nu chiar mult.

bananele...ooooo, daaaaaaa, daca i-as da...le-ar manca pe toate. eventual cu biscuiti. e disperat. cand intra in bucatarie are degetul indreptate spre dulapul unde stie ca tin fie bananele, fie biscuitii.

mai are cineva doar 4 dinti la ora asta???? si crek mai e unu pe tzeava.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Turturico imi pare foarte rau ca s'a intimplat asa, ne gindim la voi cu drag, te imbratisam si sa te intareasca Dumnezeu sa mergi mai departe

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

N-am avut timp sa citesc decat in diagonala ultimele pagini, multumesc fetelor de raspunsuri

TURTU am fost socata cand am citit, ziceai tu de scurgeri dar cum tot auzeam ca alea maronii nu inseamna neaparat ceva rau si tu erai asa optimista, eram sigura ca va fi totul bine... Dumnezeu sa te ajute sa-ti revii repede si sa-ti dea o noua sarcina cand vei fi pregatita. Sunt cu sufletul alaturi de tine...

Off, uneori mi se face asa groaza, cand aud de atatea sarcini pierdute, ma rog sa fie totul bine cu copilasul meu...

ANKA, multumesc si eu de informatiile cu ghetute de iarna, chiar voiam sa intreb si eu ce si cum, ca in curand trebuie sa ne echipam si noi, dar mai intai vreau sa-l duc la un medic sa vada daca nu are cumva picior plat, ca daca da, inseamna ca ne trebuie ghetute speciale.

DIDI, ce interesant ca vreti sa mergeti in Norvegia... Eu am facut la facultate la Litere norvegiana ca limba secundara, tara aia parca e in alta galaxie, n-o sa ajungem in veci la asa civilizatie... Singurul lucru care ma deranjeaza e ca ploua destul de mult si e prea lunga iarna, eu sunt tare friguroasa si mai degraba as prefera o tara tropicala, unde sa ma bronzez toata ziua, n-as rezista in Norvegia din cauza asta.

DANA, multumesc frumos de aprecieri si multa sanatate micutei Clara, ca mult se mai chinuie ea cu raceala asta...

Va pup pe toate!

Monica, mami de Luca si 8+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Da ia uitati si www.vikingfootwear.fi/default.aspx?aid=9071618#product=default&category=9088373 9090648 0 0 &page=0&freetext=default&action=page" target="_blank">aici ... daca locuiti in ... Norvegia Sau Suedia sau Danemarca sau Finlanda M-am interesat si costa de la 30 de euro in sus modelele de iarna.
Pfff - Edit, nu merge linku. Click la kids dupa ce deschide pagina

Uite SUN vrea la soare. Eu nu m-as duce sa ma topesc nene, mie imi place la frig.
MONI - Australia e de tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

moni lasa ficiorul in pace ca nu acu se pune diagnosticul de picior plat.

eu daca as pleca as pleca numai pe o perioada de cat o fi si m-as intoarce acasa. nu ma vad stabilita in alta tara. io mi-s destul de patrioata si imi place aici. ca si tara pe lista sunt NZ, australia si olanda ne bate si pe noi un gand sa plecam la un moment dat dar nu neaparat pt un salar mai bun pt ca nu avem de ce sa ne plangem, ci pt experienta. eu am locuit 2 ani in germania imediat dupa revolutie, dragos 1 an in amsterdam si eu cu el acolo cam 2 luni. si chiar mi-a prins bine. as vrea ceva de genul asta si pt baby, sa cunoasca, sa vada, sa experimenteze si sa revenim acasa pt ca aici e acasa

1. cu sosete a mea nu doarme pt ca nu ii pun. daca ii pun sta cu ele. invelita nu doarme nici daca ii este frig dar sta in saculet foarte bine.
2. de sarit nu sare pe pat pt ca nu prea are acces in dormitor la noi iar atunci cand prinde si ea patul mare prefera sa se foiasca in el cat e el de mare.
3. merge cu spatele, da
4. papa banane da' nu e mare fan

la noi orice este bun-bunut este ACA. e un fel de creme de la creme ACA asta biscuiti, saratele facute in casa, prostiute de papat intre mese. ce ma bucura e ca ACA sunt si feliile de mar, portocale, fructe in general.

bebeii vostri mai au masa de fructe de sine statatoare? eu ii dau la borcanel in continuare insa ma bate taica-miu la cap ca fiind pasteurizate nu mai au mare branza in ele si ca de asta ar fi bebe anemica ca nu ii dau viatmina c. chiar nu stiu de unde vine dezechilibrul asta...pt ca zilnic papa din toate categoriile de alimente si chiar s-a mai rotunjit si ea nitel ca era stravezie la un moment dat.

dimineata papa cereale
la pranz ciorba/ supa + pui/ peste/ ficatel cu legume
dupa nani papa fructe cu cereale/ cu branza
la culcare gris cu lapte/ iaurt
si la 10-11 un bibe cu lapte.

unde gresesc?

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Turtu imi pare rau.
anka ma mentin la aceasi greutate si ma abtin cat de cat la mancare.
Fetele care luati SS cum stati?Ati mai slabit ca vad ca nu ziceti nimic?
Sun Ralu mananca cate o banana cam la 2-3 zile.Are obiceiul sa se descalte,nu suporta nimic in picioare si pe cap si nu merge cu spatele....scuze atat am retinut...sunt franta de oboseala
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anka ms de linku cu vikingii superrrr si am si pe cineva prin zona.
I-as lua lui Ari ca ea vrea numa ce vrea ea noi vrem ceva si nu ne intelegm sa gasim o pereche sa ne placa la toti trei.
E belea de acuma nu mai avem sanse sa luam ce vrem noi numa ce vrea ea.
Sorelix
sosete nope saculetz nope, doarme fara dezvelita, mai doarme cu sleepsuit da prefera fara labutze
banane da ii plac da nu le papa singura, dar Ari era si este innebunita dupa ele si asa facea manca de spargea
de sarit nu sare inca dar Ari sarea si acuma face la fel da cu capun pereti si orice altceva a dat un cap si de calorifer de la saritul pe pat
de mers cu spatele nu inca, ca nici cu fatza nu merge bine

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Turtu, imi pare tare rau

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Clara merge cu spatele si se mai si lasa pana jos cu capul pe spate a alintaceala si a "cucuiala".Mananca rar banana, nu se omoara stie unde le gaseste si isi ia singura "baaaa".Doarme de 2 saptamani in sac ca altfel nu a stat niciodata invelita sau cu ciorapi in picioare.Sare in pat se catara dupa figurinele dupa pereti si incearca sa se arunce in cap in patutzul ei care e lipit de al nostru.
azi ca tot am umblat pe la doctor farmacii , a fost si taica miu cu mine, bai nu a putut sa puna mana pe ea, incontinuu a tipat dupa mine, si am carat-o in bratze, plus ca a inceput si cand e cu Cristi sa faca la fel sa planga strigand dupa "mama"...oare cum sa fac sa nu mai faca asa, ce-i drept numai cu mine sta toata ziua ca nu are cu cine...dar parca mi-e frica de dependenta asta
Moni multumim.Mai mult noi suntem chinuiti ca ea nu arata a copil bolnav, e o hlizita si jumatate, daca nu ar harai asa rau ai spune ca nu are nimc

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput