Pepenasi de iulie- august 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Imi pare rau, Deliut! Dumnezeu sa vegheze asupra voastra! Cuvintele sunt de prisos...

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Turtu WHAT??? Tare rau imi pare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Turtu, nu pot sa cred, sigur nu e o eroare? . Uf, te imbratisez cu drag si sper sa depasesti cu bine acest moment

Sunu, desii dupa vestea de la Turtu nu prea imi mai vine sa discut despre altceva, iti raspund totusi:
1. doarme si cu sosete dar categoric fara sac de dormit. Cu greu accespta sa doarma invelita si asta numai cand simte ea ca ii e frig. La fel si cu imbracamintea, daca nu ii e frig nu poate fi imbracata gros, asa ca ma bazez pe ce simte ea si pana acum a functionat perfect
2. se arunca in toate directiile, cand o apuca zbenguiala e pericol nene! Cat despre pari, ii ia pe toti in brate si ii strange la piept
3. da, e fun mers cu spatele si invartit pe loc
4. cam 2-3 banane pe zi, sunt fructul preferat. "mana" se cheama pe limba ei , aseara la 11 noaptea ne cerea banane in loc sa doarma

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ca si Didi... mi-a pierit..., dar totusi: (aici sunt subiectiva, ma framanta asa de mult subiectul incat as vorbi non stop despre el...)

DIDI - cica the best places to live zice asa:
The top ten countries are: Norway, Australia, Iceland, Canada, Ireland, the Netherlands, Sweden, France, Switzerland and Japan.
Cre' ca Norvegia are motive serioase pentru care e prima in top de ceva ani... Calculul e facut in functie de speranta de viata, educatie si PIB. Din lista asta, numai Canada si Australia au un program special de emigrare. Iar Elvetia mi se pare absolut inaccesibila la ora asta. Ca si Japonia de fapt, care insa e si al naibii de scumpa si nu e o tara unde as vrea sa traiesc (desi am fost la un pas, fir-ar...)
Revenind... Eu as pleca oricum, numa' sa nu mai calc in rahati cand imi dau jos cumparaturile in portbagaj . Si sa nu mai explic Elizei de ce naiba la noi oamenii merg pe strada si masinile pe trotuar...

SUN - voi unde vreti sa plecati domne?

Eu numai cand ma gandesc la scoala in Ro ma ia cu frig pe sira spinarii. Deocamdata experimentam gradinita si nu e zi sa nu ma enervez...

1. A mea doarme cum o pun eu. De regula nu ii las sosete, dar daca are overall nu se supara ca nu e cu laboantele goale...
2. Nu sare.
3. Merge cu spatele daca te joci cu ea. Dar nu ca sa ajunga undeva. Doar daca te joci cu ea.
4. Acelasi raspuns... Cat ii dau atat mananca. Ii dau una pe zi, n-am incercat sa ii dau mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

turtu imi pare tare rau...stiu bine ce simti...

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

TURTU, sa te intareasca Dumnezeu!!!

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Desi nici mie nu-mi arde..ca si voua....Ankule, nici eu nu-i dau expres dar are o gura mare si "ananeeeeee" imi zbarnaie in urechi! Pijamale cu totul nu suporta, ea aia neurlacioasa...devine! Adica cu tot cu labuta. Noi plecam in tara de la profilul meu, nu e cu daca parca, plecam. Numai ca dureaza nitel sa aranjam lucrurile!

Sanatate tuturor!Multumesc! Putere Turtu...

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Turtu imi pare f f rau. O imbratisare calda si un gand bun de la noi.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

TURTU si multa putere sa treci peste si s ao iei de la capat.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Turtu imi pare tare rau, iti trimit o imbratisare virtuala!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput