Pepenasi de iulie- august 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

dianami imi pare rau ca trebuit sa treceti si prin asta exact acelasi lucru l-am patit eu cu david la 2 ani si 2 luni, de dimineata pana seara a ragusit si era foarte agitat si fara stare pentru ca nu mai avea aer sa respire. acum 4 ani cand s-a intamplat nu erau aparate de aerosoli sau cel putin nu stiam eu asa ca ne-au internat pe loc in spital. e foarte grava boala asta, ma bucur ca s-a rezolvat intr-un final ai grija de tine si de bebe din burtica, fii puternica

mai3, ioana mananca zilnic fructe cu branza, asta e combinatia care ii place cel mai mult. acum ii dau un mar f mare sau 2 mere medii amestecate cu o banana si cu o cutiuta de branza de 50 g. si ea tot 3 mese solide are pe zi si de ciugulit ii dau intre pranz si masa urmatoare, dar nu abuzez ca altfel nu mai mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Buna dimineata!
Am citit ce-ati scris dar mi s-a facut fizic rau cand am citit ce a scris DIANA de Iulia si de ea... Draga mea, sunt alaturi de tine, tin pumnii sa fii mai bine, sa treaca sangerarea si sa nu mai ai contractii. Multa sanatate si Iuliei, bine ca a fost bine pana la urma...

SUN, Luca doarme in sac de dormit, cand nu il pun in sac il pun oricum in salopeta de aia cu maini si picioare deci e ca si cum ar avea sosete.De sarit nu sare in pat, numai cand stau eu jos si il iau in brate se hatzana pe mine, cu spatele nu merge, bananele sunt si favoritele noastre, el mananca numai 1 maxim 2 deodata, probabil daca as face pauza si i-as mai da ar mai manca, dar nu ii dau mai mult.

MAYTREYI, noua d-rita ne-a zis ca piciorul plat se poate diagnostica imediat ce umbla bine copilul.Si eu si sotul am avut, asa ca prefer sa il duc de pe acum. Eu fructe ii dau ca si gustare, nu ca masa principala. Noi avem 3 mese principale si 2 gustari.

ANNA, m-a indragostit de Ioana, ce desteapta e draga de ea, ce frumos o imita pe mami cum calca...

Monica, mami de Luca si 8+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Turtu, am fost foarte necajita citind mesajul tau de ieri....te imbratisez!! Sigur DD are pentru voi un pui mic si pentru Mara un fratior/surioara!

Oh Dianami, imi pot imagina prin ce ai trecut!! Fetelor, si eu zic la fel ca Diana, am trecut si eu prin asta cu Stefan, la un an si 4 luni, ingrozitor....si pe atunci habar nu aveam de ce i se poate intampla de la o banala raguseala. Cu Matei, idem, acu vreo saptamana si ceva, insa cum am scris, aveam predinson in casa. In schimb, a trebuit sa ma rog de doctorita sa imi mai prescrie macar 3 pastilute de predinson, in caz de Doamne fereste vreun alt episod....
Nu stiam de dexametazona, este mult mai puternic decat hidrocortizonul si predinsonul.

Noi suntem bine, insa eu fff ocupata. Cu vremea asta ploioasa Matei vrea numai afara, si eu il conving cu greu sa plece de la usa....asa ca am mai iesit si prin ploaie cate putin ca na mai fost chip sa-l tin in casa.
Tare m-as bucura sa stea ploaia macar cateva zile

Va citesc macar spre seara insa nu am tot timpul dispozitia de a scrie...deh vreo mica depresie de toamna....

Maine avem "serbarea recoltei" asa ca astazi pregatim cosuletul cu fructe, coronita de frunze si probabil o prajitura de mere.

Va doresc o zi buna, numai bine!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOL 151

Mergi la inceput