Pepenasi de iulie- august 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 10
Biribu spune:
Marina, Anka

Anka despre aranjare ... m-ai lovit, ce eu am rabdare crezi tu ![]()
Atb nu intra in link ca doare ![]()
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Marina_1609 spune:
Boti, Bujo, Narci, Xeno? unde ati disparut???
si mai sunt fete care nu au au intrat de f mult timp:
Nati, Laremi,Mada de irl
haide-ti la apel!
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
ankalaura spune:
Alo, gravidoasele, nu cititi in continuare ![]()
OOKA - uite domne poza finally www.culinar.ro/forum/continut-pagina/20254/Placinta-cu-gutui-si-gem-de-caise/pagina/40/#entry788909" target="_blank">aici, tarta cu gutui si gem
ankalaura spune:
BIRI - n-ai domne o scula de-aia de scos miezul si o scula de-aia de feliat? ca merge urget de urgent daca ai ![]()
Chuny spune:
de ce scula de feliat vorbiti? eu nu cunosc asemenea scula ![]()
multzam din suflet tuturor pt urarile pt domnishorul soare ( Sun
)
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
ankalaura spune:
Pai SYB sunt tot felul de razatori si alte gadget-uri de feliat, de exemplu aparatul www.tvproducts.ro/aparat-special-de-feliat.html" target="_blank">asta
truli-luli spune:
Buna fetelor! Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea, va imbratisez si va trimit toate gandurile mele bune. Sun, Kamelya, Moni_or, Dia, Tecky, Monalac, Violeta, Flo, Struluta, Caprioara, Cristina, Estrella, Atb un
si o
pentru fiecare. M-au emotionat urarile voastre cu atat mai mult cu cat eu intru rar in ultima vreme si sigur nu am fost pe faza cand au fost aniversarile voastre. Va multumesc mult!
Eu m-am sarbatorit cu familionul largit, acasa si va pot spune cu mana pe inima ca cea mai mare bucurie de ziua mea a fost sa imi vad familia minunata alaturi. Multumesc lui Dumnezeu pentru ei.
Va pup si va doresc multa sanatate.
Diana sper sa se rezolve problemele si sa te bucuri de o sarcina linistita.
poze Ana si Victor
varsta Anei
turturica spune:
alooooo, fetele cu gatitul, trimiteti si voi in elvetia vreo felie de prajitura, ca m-am salivat aici la greu.
siby, la multi ani cu intirziere si din partea mea lui dadi, sa creasca mare, sanatos si sa va lumineze in continuare vietile 
camy, tot cu intirizere, la multi ani si tie, sa fii sanatoasa, fericita si iubita 
iris, si eu zic sa nu te ingrijorezi, copiii sora-mii au inceput sa vorbeasca de-abia la 2, respectiv 3 ani! Iar acuma turuie intruna amindoi. In plus, baiatul unei colege a inceput de-abia la 16 luni sa mearga, deci se poate si mai tirziu.
atb, asa a inceput si Mara cu umblatul, probabil ca si nick are nevoie de un pic de curaj.
Din pacate cind venim la cluj stam putin de tot, venim simbata si ne intoarcem marti, deci doar duminica si luni sint zile pline. De-aia nici n-am zis nimic de o intilnire, desi mi-ar face mare placere sa ne vedem asa bortzoase si cu copchiii pe vreundeva. Poate reusim data viitoare, sper sa venim si noi o data si sa stam mai mult.
biri, si eu aplic ce-ai zis tu cu Mara cind are nevoie de mine, ignoratul nu merge si nici nu-mi place sa nu o bag in seama cind vine si mi se agata de picioare. Asta e, citeodata sint mama cangur, gatesc cu ea in brate, aspir cu ea in brate, duc gunoiul cu ea in brate, dar am observat ca daca ii acord suficienta atentie are apoi suficienta incredere cit sa se indeparteze de mine si sa se joace singurica. Are siguranta ca sint acolo pentru ea de fiecare data cind are nevoie de mine.
hai ca ma duc la culcare, ca mie doctorul mi-a interzis pe timp de o saptamina program din ala de-al lui anka de la 2 noaptea
, pe motiv de scurgeri maronii. Deci tot ce pot sa fac e sa dorm.
noapte buna
Mami de Mara (19.08.2008) si
7+
MissJJ spune:
Fetele s-a busit netu, azi toata ziua a facut figuri mai mult offline am fost decat online, deci ma chinui acu sa poun poze daca nu sper maine dim sa mearga ca deja ma dispera de sapt trecuta tot se joaca de-a matza si soarecele cu mine.
Nu am resuti sa citesc ca mie ca iar se inchide deci ma chinui sa pun poze si revin cand ma lasanetu asta nenorocit.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
turturica spune:
mada, bine ai revenit, mi-a fost dor de tine 
Mai zi de voi, cum stati cu pregatirile de nunta, ce mai fac fetele, cum mai e la gradinita.
Mami de Mara (19.08.2008) si
7+