Pepenasi de iulie- august 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna gagici ,

Mai aparem si noi navem timp tare mult, mei deloc in ultima vreme, poate mai acusi dupa ce termin cu olalele si tigaile.
Sper ca sunteti ok, promit sa bag si niste poze daca mai vreti sa ne vedeti.
Feteles bine cresc, Ami e mai geloasa ca Ari si mai incapatzanata mai crizantema intr-un cuvant. Da na toate bune si frumoase.
Multumesc tuturor care miau urat lma de ziua mea si aici si pe mess, sunteti niste dragutze si mie dor de dc da sincer in ultima vreme a fost asa nebuneala de nu apuc sa imi dau seama cum trec zilele nici nu mai stiu ce data e ce zi e, mai rau ca la spitalu de nebuni.

Pupam bostana si revin!

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Iriss eu cunosc o fetita in parc, deodata cu Dav care si ea a umblat mult doar de manuta, si abia de curand si-a dat drumul singura. Nu stiu ce sa zic in cazul vostru, dar inca nu e tarziu, parerea mea. Cat despre dependenta, am observat ca si Miruna ma vrea tot timpul in preajma, asa ca eu o iau cu mine pe unde am treaba, si are in fiecare camera si in bucatarie cate un loc al ei cu jucarii, ca sa o tina ocupata. Inclusiv la baie are un piaptan al ei pe care i-l dau sa se pieptene pana imi termin eu "treaba".

EDIT, ca vreu s-o virtual pe Mada! sa mai treci pe la noi si sa pui neaparat poze cu printesele! si "crizantema" mica!

Dana nastere usoara!

Cristina sa va fie de bine plimbarea!

Noi am fost ieri la un loc de joaca in mall-ul nostru. Foarte fain, ne-am dat pe tobogane, am facut "baie" in bile, ne-am catarat...intr-un cuvant ne-am simtit excelent. O sa mai mergem cand e prea frig afara.

Fug sa ma uit de papa lu' Miruna ca acusi face ochisori! O zi buna va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Buna gagici ,

Mai aparem si noi navem timp tare mult, mei deloc in ultima vreme, poate mai acusi dupa ce termin cu olalele si tigaile.
Sper ca sunteti ok, promit sa bag si niste poze daca mai vreti sa ne vedeti.
Feteles bine cresc, Ami e mai geloasa ca Ari si mai incapatzanata mai crizantema intr-un cuvant. Da na toate bune si frumoase.
Multumesc tuturor care miau urat lma de ziua mea si aici si pe mess, sunteti niste dragutze si mie dor de dc da sincer in ultima vreme a fost asa nebuneala de nu apuc sa imi dau seama cum trec zilele nici nu mai stiu ce data e ce zi e, mai rau ca la spitalu de nebuni.

Pupam bostana si revin!

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Madaaaa!!!.... asteptam poze !...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

mada vrem cu printesele

Dana nastere usoara

iriss si Daria a avut pampersi tip chilotel si erau nopti cand se uda...aaa si am o prietena care imi povestea ca baietelul ei a mers fix la 1 an si 4 luni

intretinerea am platit vara asta intre 250 -300 ptr 5 per

lumina intre 50-70 ron si regularizarea pana in 200 ron si avem asa frigider,masina de spalat cam in fiecare zi,fierul de calcat, calculatorul si 3 televizoare dintre care 2 merg mai non-stop,cel putin la noi in camera daca sunt acasa tv-ul este deschis

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ola!

hmmmmm... dadu si anglezoaica pe aici...salut madam si mai lasa tigaile alea

Iriss si eu zic ca nu e cazul sa te crizezi, mersul se considera normal sa-l inceapa parca pina pe la 18 luni, dupa aia e intirziat.

Apropo de mamodependenti: eu consider ca nu merge aceeasi reteta la toti copiii. Uite la mine ignore n-a dat roade niciodata si mai rau le-am facut de citeva ori cind am incercat. ei au perioada cind se simt mai pierduti, isi realizeaza independenta, cine stie, dar la noi ce a mers a fost ca in perioadele alea sa le acord mai multa atentie ca deobicei, cind veneau sa se agate de mine lasam tot si stateam cu ei (impreuna sau pe rind nu conteaza). le face bine sa stie ca sunt importanti si luati in seama si le trece mult mai repede perioada de "liana" decit daca s-ar simti respinsi.
uite cum zice si Dia, mereu ii am prin preajma, ca se gaseste ceva de facut si pt ei pe unde ma duc.

Anko
la 2 ??? pei bietu barbat mai merge si la munca... il extenuezi saracu'

De Cami mai stie careva ceva ca nu a mai dat pe aici. Cit mai e AMR-ul?

vreu o reteta buna de praji ceva cu pere ca am o gramada si astia nu le papa. cine stie?

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

BIRI, ia de aici tarta cu pere

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

IRIS, eu stiu in parc un baietel de 1 an si 6 luni si abia facea primii pasi... Eu zic sa nu-ti pierzi speranta! Medicul ce spune?

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BIRI - ia uite www.revistaioana.ro/Articole_92992/Tarta-de-pere-caramelizate-" target="_blank">aiciDar nu imi place cum sunt "aranjate. Prefer www.delly.ro/reteta/Retete-culinare/2654/Reteta-La-cucina-Tarta-cu-pere.html" target="_blank">modelul astala aranjat perele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

multumesc pt raspunsuri.se pare ca e ceva in neregula.acum,ce i drept,mi a venit regularizarea dupa 5 luni,dar si cand imi venea la 3 luni tot mult plateam,in jur de 450ron.si am masina de spalat si frigider clasa a ,tv avem 2 dar nu merg amandoua decat f rar,de calcat nu calc f des,chiar nu stiu ce sa zic.e mai naspa ca toatea stea sunt pe numele bunicilor,dar sa vad cum fac sa fac o reclamatie,ca nu se mai poate asa..la intretinere la fel,la 2 camere,4 persoane,fara apa calda,am platit pe vara intre 100 si 130 ron.la iarna ne rupe,iarna trecuta plateam in jur de 500 ron,dar acum cica s a trecut pe gaz si vom plati dublu!!!

DANA,nastere usoara!!!

e si cumnata mea gravida[nevasta fratelui meu].are 13 saptamani dar inca nu si a facut eco pana acum,cica ce atata graba!

azi n am iesit ca bate f tare vantul si s au plictisit f tare piticii in casa..eu nu ma pricep frate la facut colaje,lipit etc.de abia stiu sa desenez o amarata de casa...i am luat acum lui cris nisip din ala stelar,dar codi venea cu lingura si facea ''neam neam'',adica sa i dau sa pape din el...mai fetelor,e codrin un razaret,rade intruna,seara inainte sa doarma il apuca un ras si pe mine la fel...

revin ca vrea cris para sa i zic ceva lui iriss.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI, Truli!!! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Diana, felicitari pt. aniversare, lasa ca recuperati voi cand te intorci acasa!
Sunule, ce taree, sa ne visam reciproc in acelasi timp. Iar la faza cu numele... mie mi-ar place Catalin (nu chair Calin ), iar sotului, Alin. Oricum daca va fi asa, va fi ca al doilea nume, acum tre sa ne gandim la numele "principal", unul care sa se potriveasca si cu al lui Nicholas.
Cu indemnizatia... si eu ii am pe card, dar daca la voi la Bucuresti sunt asa de prompti, la noi sunt mai lenesi... de obicei imi intra dupa 17-18, azi e 19 si vad ca inca n-au intrat.
La curent noi platim cam 60 ron/luna iar la regularizare, dupa 3 luni, 120-130 ron.
Naste Dana? Wow!!! Nastere usoara si un bebe sanatos si cuminte!
Iriss, Nicholas are 15 luni si nu merge inca singur, doar tinut de o manuta. Prin casa merge singur pe langa mobila, dar nu-si da drumul de la una la alta decat daca sunt doar la un pas distanta. Iar daca-l chemam de la unul la altul vine cu manutele in fata zici ca-i robotel, dar niciodata nu ia initiativa singur, numai daca-l pisam noi la cap. Mi-e groaza ca maine tre sa mergem la control si parca vad ce moaca o sa faca dr daca-i zic ca inca nu merge singur...
Mada, ce bine ca mai dai si pe la noi din cand in cand! Vrem musai poze cu voi!
Alooo, gagicile cu prajiturile, ia vedeti ca mai sunt si gravidoase pe-aici! Nici n-am indraznit sa deschid pozele...

Adriana 18+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput